Bästa som finns!

Idag drog jag, Elin, två svenska tjejkompisar och thailänska Wen till ett utav japans mest kända sushi kedja. Där en tallrik med två sushis bara kostar 94 yen=6 kronor!! 
Så jag åt 8 sushibitar, med en broccoli och räksallad för bara 30 kronor! En utan tjejkompisarna som var med idag åt hela 16 sushi bitar, tre tårtbitar, två juice flaskor och en annanas för bara 100 svenska kronor! Helt galet billigt och helt sjuuukt gott. Kommer aldrig att tröttna på denna underbart goda och billiga mat som finns här i Japan<333
Bild från en annan gång jag åt Sushi från en annan Sushi-kedja. Glömde kameran idag....
Twiggy Lundberg

Omg ser ju asgott ut! Älskar sushi men har bara testat "vanlig", det finns ju tusentals olika sorter att välja mellan! Och måste ju fått vara en riktigt upplevelse att ha fått äta det i just Japan också! :)

2014-01-14 | 22:22:52
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Lilly

Vad är dom där orangea bubblorna? Kan du inte göra ett inlägg där du förklarar vad alla olika sushibitarna är för något? Dom har ju uppenbarligen flera olika varianter sorters sushi i Japan än dom har här i Sverige.

Svar: Det är romm :DAbsolut! ska göra det nästa gång jag äter sushi!
MissNosebleed

2014-01-15 | 07:43:40
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Tokyo - Love

Åh, sushi i Japan är ju det bästa som finns typ! Som jag brukar säga när folk frågar: även de billigaste "sämsta" sushiställena i Tokyo har bättre kvalitet och sushiråvaror är på många av de finare ställena jag testat i Sverige/Europa.

Svar: håller helt klart med dig! Att kunna få sälja sin sushi här kräver flera års utbildning. Bortsett från hemma där alla tror att dom kan göra sushi och säljer därför sin sushi dyrare o dyrare :s
MissNosebleed

2014-01-15 | 12:05:44
URL: http://sakuradesu.blogg.se
Lilly

Ja, vad roligt. :D

2014-01-16 | 08:01:33
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/



☯Namn:
Kom ihåg mig?

☯E-postadress: (publiceras ej)


☯URL/Bloggadress:


☯Kommentar: