Izakaya.

Idag fyller får söta lilla thailändare Wen 25år! Och det ska vi fira genom att spendera natten i en såkallad Izakaya. Jag har vart och visat er bilder på Izakayas här i bloggen förr. Kan berätta lite kort att en Izakaya 居酒屋 är som en japanskt bar där man också kan beställa olika små rätter. Japaner gillar att äta mat medans dom dricker haha. Detta är alltså ingen resturang. Om ni kollar på tallrikarna i bilderna jag har tagit under så ser ni hur lite man äter! 
Jag älskar Izakayas för man får en sån otrolig japansk känsla. Dels för att man sitter på marken och inte får ha skor på sig gissar jag xD
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

åH SÅ MYYYYS ♥ ♥

2014-01-24 | 11:53:12
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
CATTOAST

äter till så de einte blir stupfulla lätt XD hört att de blir berusade väldigt lätt :O enligt min syster som bodde där ett tag.

Svar: ah jo japaner blir väldigt lätt berusade! Men dom späder ut spriten här väldigt mycket. Jag är oerhört lätt påverkad och jag måste dricka massa för att ens känna av nått här i japan :/ Men det är nog anledningen till att dom alltid serverar mat på barer- för att bli mindre påverkade x)
MissNosebleed

2014-01-24 | 15:41:42
URL: http://cattoast.se
Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.

Ser så mysigt ut!

2014-01-24 | 16:39:23
URL: http://rocketboyy.blogg.se/
Tokyo-Love

Åh, izakaya är ju typ det bästa! Det och kaitenzushi är typ Japan (eh, jo.. matfixerad!)
Har du varit på nån izakaya där man beställer själv, på pekskärm? Ganska kul! Gillar mest de traditionella ställena, de med låga bord, där man sitter som på dina foton. Men det finns ju så många olika sorters izakayor. Hade en jättemysig där vi bodde 2010. Ock dit typ en gång i veckan, haha!

2014-01-24 | 17:39:48
URL: http://sakuradesu.blogg.se
Elizabeth

Vill ocksåååå!

2014-01-24 | 21:45:55
URL: http://www.eruiel.blogspot.com



☯Namn:
Kom ihåg mig?

☯E-postadress: (publiceras ej)


☯URL/Bloggadress:


☯Kommentar: