tropiskt

Att promenera i Akvariumet var som att vara tillbaka i Japan igen. All fukt, värmen, alla tropiska växer och djur. Ni anar inte hur mycket jag längtar tilbaka till Japan, speciellt när jag blir påmind..
Och min resfeber är värre än nånsin just nu! Sommarn är över och jag längtar som vanligt efter att få resa bort från Sverige. 

Power Bank

Ett utav mina största problem i livet är att min mobil tar slut på batteri precis hela tiden! Känns bokstavligt talat som om jag måste ladda den varje kvart... DÄRFÖR har jag nu köpt en ny Power Bank. Så jag kan ladda den precis när och vart jag vill. Behöver aldrig vara orolig att världen ska gå under igen! Haha.
 
Köpte en supersnygg i marmor (såklart) från Ur&Penn.

Happy BloodMoon Eclipse!

Vet inte hur många som såg årets Super blood moon eclipse? Jag själv hann inte se den, somnade så tidigt och det var för målningt på morgonen för att se något.. Men jag hann se en grym solnedgång igår! Den var helt röd, sjukt vackert! Önskar dock att jag hade sett eclipset också, nästa Super Blood moon sker inte igen förrän 2033...
Sista bilden är inte min. Den togs av NASA igår.

egen logga.

Nu har jag suttit och jobbat, funderat och designat en egen logga i flera månader! Jag vill ha en som både är personlig, snygg och som hör ihop med mitt namn. Så tillslut kom jag fram till ett par snygga och valde tillsist denna:
Vet inte om ni kanske ser det, men det är ett M och ett N ihopsatt med lite egen design. Supersimpel, enkel att komma ihåg och snygg. Jag är supernöjd!

Grattis ♡

Idag så fyller min Bebis år!! Han blir hela 18 år gammal. Herregud, mina småsyskon är inte så "små" längre... Det känns konstigt att inte bo med dom längre. Jag vill anse att jag och mina syskon är väldigt tajta, så något som skrämmer mig är att jag ska missa något i deras liv. Jag vill fortsätta ha det starka band som vi alltid har haft!
Men iaf, GRATTIS TILL MIN ENDA BROR. Älskar han så♡
 

New video!

 

Skansen

Förra helgen var jag och min Panda på Skansen! Vilket var första gången på tre år. Senaste gången var året innan jag flyttade till Japan, i oktober för att fira våran 1års anniversary. 
Jag är inte jätteförtjust i Zoon, men det jag älskar med Skansen är deras Akvarium. Älskar att kolla på alla söta ödlor, grodor, krokodiler och alla andra reptiler!
Så mysigt också att bara gå runt med en kaffe i handen och Pontus i andra handen.
 
Gjorde även en vlogg från dagen, men kommer nog inte komma upp på ett tag då jag har vloggat som en galning de senaste veckorna, har massa videos som måste upp innan den.

 Nu har jag börjat jobba igen, efter att vart hemma och sjuk i en vecka... Alltid svårt att komma tillbaka till jobb om man har vart borta en längre tid. 
Men nu är jag tillbaka, pigg och glad som vanligt! Skönt med en liten paus. Har dock sjukt mycket att göra nu efter veckan... 
Så ska börja med det nu! Men först ska jag visa er mina två nya kaktusar (som jag såklart inte kunde låta bli att köpa). Jag har stopat ner dom i mina två pandakoppar som jag köpte i Yokohama. Hade slut på krukor så dom fick duga. Blev supergulligt!

Gröna Lund

  
 

5k

 
Jag har vart så upptagen med att tycka synd om mig själv de senaste dagarna att jag helt har missat att jag nu har över 5K på youtube!! NÄR HÄNDE DETTA? igår hade jag 4800nånting.. Sen över natten så smällde det! Vad glad och peppad jag blir! Tusen tack alla mina underbara! Vill pussa varje en utav er
 

min stressfria zon

 Jag tror jag börjar bli för stressad för mitt eget bästa... Jag har allt för mycket att göra. Förstår inte hur jag orkar?! 
Det var så otroligt skönt att resa förra helgen, även fast det bara var 4 timmar bort från där jag bor så kände jag ganska tydligt vad som gör mig lycklig. Och det är att resa, se nya ställen. Jag är något enormt sugen på att resa iväg igen, bort från Sverige, men kan inte lämna Pontus igen, speciellt nu när både han och jag har fått heltidsjobb... 
 Keisuke fångade en klockren bild på mig som säger väldigt mycket om hur jag är som person.
Jag ÄLSKAR att gå på stranden, behöver inte bada eller sola, utan bara . Gå och höra vågorna. Känna vinden och dofterna från havet. Bara gå. Och sluta tänka. Havet är min stressfria zon. Det är en rutin och ett måste som jag gör varje gång jag är på semester. Gå på stranden.
 
Jag hade behövt mer utav det känner jag. Måste börja boka nästa resa!
Bild tagen av Keisuke förra helgen på Gotland.

dejt night

Vaknade med ett leende på läpparna. Äntligen helg! ATT KUNNA SOVA UT. Lycka.
Idag är det Dejt Night för mig och min Panda. Får se vad vi hittar på. Alltid lika roligt att vara med sin bästa kompis, så spelar egentligen ingen roll vad vi gör.
Serious face på sista bilden, Jajamensan.

New video!

Passar bra att jag lägger upp den här videon nu när jag var och hälsade på henne förra helgen på Gotland. Men Gud vad jag saknar min Berry när jag kollar på videon... haha :(
 

Bildbomb #2

Här kommer andra bildbomben från Gotland!
 
Något som var sjukt gulligt var ju att alla "vägstenar" eller vad man ska kalla dom? I stockholm har vi ju en massa lejon, och i Gotland har dom en massa jätter och får! Så sjukt charmigt ju. Köpte en liten som Souvenir.
 
Vi besökte även en massa ruiner som s:t Nicolais rutin och massa andra.
Avslutade resan med ett utav det godaste jag har ätit! Gick in på en väldigt mysig resturang som var helt uppbyggt med sten (kommer dock inte ihåg vad resturangen hette...), där köpte jag en Rödingfile med kräftsås. Och alltså ni förstår inte hur gott det var!
Kärlek.
 
Tack Gotland för den här gången! Syns snart igen.

Bildbomb #1

Här kommer en bildbomb från helgen! Kommer dock inte få plats med alla bilder (för jag tog så himla många haha) så blir nog ett till inlägg- Del 2.
 
Men jag hade iaf en underbar helg med mina vänner på Gotland! Jag hade som sagt aldrig vart på Gotland förr så jag föll för Gotland direkt. Jag fick en utomlandskänsla när vi kom fram och den känslan höll i sig hela helgen. Så otroligt mysig liten stad, god mat och vacker miljö! 
 
Vi hann dock inte göra så mycket för vädret var så otroligt dåligt hela helgen... men Malin visade oss runt i Visby, vi åt "Sveriges godaste glass" (enligt en statistik) haha, promenerat på stranden, kollat på Ringmuren, cyklade 2timmar till Högklint och tillbaka, och festade. 

madeyewlook

 
 Jag måste bara tipsa er om en utav mina favorit youtubare!
Som ni troligtvis vet så är jag intresserad av smink och jag älskar att ta ut min kreativitet genom smink. Så jag hittade denna sjukt coola och underbara bruden på youtube för något år sedan. Hon heter Lexie och har Type 1 Diabetes som hon även gör några videos om.
Hon är en sjukt stor inspiration och är galet bra på markeringar och Halloween-looks! Älskar även hur hon uppmärksammar Diabetes och försöker lära folk lite mer om denna sjukdom.
 
Kolla hennes senaste video som fick mig att skratta lite för högt. Samt en grym video (längst ner) som handlar om Diabetes:
 
 

tillbaka

Nu är jag tillbaka från min korta resa till Gotland! Jag hade det otroligt roligt och gud så fint det är där! 
Jag tog en massa bilder som troligtvis kommer upp imorrn och försökte även göra en liten gotland-vlog för er :D
Men nu ska vi äta middag och kolla på en film, ska upp tidigt imorrn igen för då börjar en ny jobbig jobbvecka....
ikväll blev det hemmagjord Vegoburgare. 
ॐ Bröd är Sötpotatis som legat i ugn i 30min.
ॐ Vegitarisk Lemon burgare.
ॐ Organic Avocado
ॐ Organic Tomater
ॐ Babyspenat
ॐ Valfri dressing.
Detta åt vi tillsammans med ungsstekta morötter och resterna av sötpotatisen som pommes frites.
En väldigt organge och naturvänlig middag!

♡♡

 
Inatt kom Pontus hem från sin jobbresa!! Åh vad jag hade längtat efter att få krama på han igen. Dock så kom han hem sent under natten så låg fortfarande och sov när han kom hem, men det var mysigt!
Och idag åker jag och hälsar på Malin på Gotland med Pontus och två andra kompisar! Saknar henne något hemskt, så ska krama sönder henne också! 
Blir mycket återföreningar den här helgen

New

Det här var eb sjukt rolig video att göra! Hoppas ni tycker det är lika roligt att kolla på den:
 

:'(

 Det har gått två dagar utan Pontus och jag saknar honom något hemskt redan!
Känns så otroligt tomt att komma hem och han inte är där. Inte ha någon att kunna skratta med på kvällarna, vakna upp tillsammans med, kunna berätta hur jobbig ens dag har vart haha, osv...
Hur klarade jag av att vara utan han i 17 månader i Japan?! HUR?

usch...

Usch det här har vart en jobbig start på veckan...
Först och främst så har Malin flyttat. Kändes som om det var förra månaden hon äntligen kom tillbaka från Japan och nu har hon flyttat igen. Buhu, det är svårt att vara ifrån mina tjejer, speciellt när man är van att bo med dom, att vara med dom VARJE dag.
Sen så har Pontus dragit på jobbresa till Polen nu också och kommer vara borta hela veckan. Usch känner mig helt ensam. För att inte tala om all stress nu med kontosflytten till stan! Har vart tvungen att jobba hemma två dagar i rad nu.
Längtar tillbaka till förra veckan, då jag låg i solen med min panda.. MEN jag har planerat lite roligt till helgen, så det längtar jag också till!!