skate och vlog

Idag har jag och min panda skejtat i Fridhemsplan och käkat god lunch ute i regnet, haha. Vi testade att göra en vlogg idag också men vi får se om den blir bra eller ej...
Vegitarisk burgur-sallad

lördag 29/08

Mysig lördagskväll med familjen på balkongen. Älskar som sagt att laga kalla maträtter nu när det är så varmt ute. Och man måste ju passa på att vara ute så mycket som möjligt, innan hösten kommer! Jag vill inte... vill ha sommar för alltid. Varför är jag inte född i medelhavet för? *tårögd*
Couscous-sallad (fullkorn såklart):
-Koka i Kalvbuljong
-krydda efter smak
-Majs
-Babyspenat
-Basilika
-Tomater
-Soltorkadetomater
Och till detta gjorde jag egen Guacamole med grillad Halloumi och Naanbröd.

Ikea haul

  

lite klagomål och update

Säger hej till största bloggtorkan på länge och säger hejdå till världens jobbigaste vecka.
Usch vad mycket det är på jobbet just nu... massa att göra nu efter semestern, plus att vi håller på och byter lokal. Så snart ligger mitt kontor i Medborgarplatsen istället, vilket har sina fördelar såklart, men även sina nackdelar.
Imorrn är det halvdag för mig, för har andra ärenden jag måste fixa efter lunch, sen blir det hejdå-fest för min berry Malin som ska flytta (känns som om det var förra månaden hon kom tillbaka från japan dock...).

My Life in Sweden ✧IKEA Vlog✧ Part 1

 

1  ☯ ☯ 3  ☯ 

IKEA

 Idag så shoppade jag och min panda lite nödvändiga prylar (och mindre nödvändiga) och åt lite svensk mat tillsammans. Tycker det är så oerhört mysigt att gå runt i IKEA och kolla runt. Ta en kaffe och bli inspirerad!
Jag och Pontus gjorde även en Vlog från idag! Och kommer troligtvis att göra en Haul också. Kommer nog upp vilken dag som helst!

To Die For Swimwear

I sammarbete med ToDieFor. 
Sommar är inte över än! I sammarbete med det omtalade bikiniföretaget ToDieFor så kan ni nu få gratis shipping när ni checkar ut och anger koden MISSNOSEBLEED.
Själv älskar jag deras bikinis och blev överlycklig när dom ville sammarbeta med mig!
Klicka HÄR för att komma till deras hemsida.

21/8-15

Fredag, soligt, varmt och här sitter jag inomhus och jobbar hela dagarna... Vill också ha semester. Kunna ligga ute i solen och mysa. Men jag ska inte klaga! Jag har en timmas lunch då jag kan passa på och sitta ute i solen, haha.

Throwback Wednesday

Den här tiden på året förra året så befann jag mig i Japan. Levde min dröm. Pontus var även på besök och vi gjorde en massa galna äventyr hela månaden! Den 16-17/08 försökte vi bland annat bestiga Mt.Fuji. Och precis den här dagen för ett år sedan låg jag helt utmattad i mitt hus i Yokohama och försökte återhämta mig från min klättring. Haha.
 
Tänk vilken skillnad ett år kan göra. Vart man befinner sig, vart man bor, hur man lever, vilka man umgås med. ALLT är annorlunda från förra året. Saknar mitt liv i Japan något hemskt... Men all förändring är bra förändring.
Mitt liv i Japan må vara över, men jag har nya mål och drömmar jag vill uppnå!
Så håll i hatten.

My Eyebrow Routine-video!

 

Melonrätt

Älskar att äta kalla rätter nu under sommarn. Maträtter som känns fräscht och svalkande i sommarvärmen.
Och ni anar inte hur smidigt det är att laga middag i Meloner. Det blir inte bara supergott när saften från kanterna sugs in i maten utan det blir också en perfekt tallrik! Så himla skönt att slippa diska efteråt, haha.
Detta är en super simpel pasta rätt med:
ॐ Fullkornspasta
ॐ StektLax
ॐ Broccolli
ॐ Basilika
ॐ Melonbitar
ॐ Pumpafrön
ॐ Solrosfrön
ॐ Krydda efter smak

Favoritrepris

Gud vad jag och Pontus har vart ute och skejtat mycket senaste veckorna! Jag kan dock inte skejta, än, men jag funderar på att kanske köpa en snygg bräda och börja öva? Det ser sjukt roligt ut när Pontus åker omkring och hoppar runt. Är det värt ett försök tro?

Nytt i inredningen.

Pontus borrade upp en ny hylla över tvn som jag dekorerade med lite pinnar från mt.Hakone, kaktusar och ett foto på oss tagen i Japan. Det blev så himla fint! Jag är sjukt nöjd med resultatet! Ser så jordnära och bohemiskt ut, love it!
Ska visa mer bilder sen :)

Godmorning

Godmorgon alla mina underbara!
Gud vad jag älskar den här makeupen men sommar-oranga ögonsminkningen! Kör den varje helg nu, haha! Ska försöka göra en video och visa hur jag gör och vad jag gillar!

picknick

Igår hade jag och Pontus en mysig Fredags- picknick ute på ett fält i närheten. Jag gjorde en kall melonsallad med Couscous och lite grönsaker. Det åt vi tillsammans med bra musik, en varsin dricka, några hallon och en perfekt solnedgång. Bättre avslut på en sjuk vecka kunde det inte bli!

Grattis♡

Idag fyller min minsta syster 15 år gammal!!! GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE SISSY! 
Tiden går så snabbt. Jag är enormt tacksam att jag har fått chansen att hjälpa henne under hennes uppväxt och lärt henne det jag kan, för att få se henne växa till den galna och vackra tjejen hon är idag. Filippa är den mest starka och kramiga personen jag känner! Ni anar inte hur mycket kärlek som kommer från henne
(Vi grattade henne förra helgen så det är därifrån bilderna är tagna).
Säg grattis till min minsta bebis!
så fina bilder ;)

Ny jobbtelefon

Idag är jag och jobbar igen. Och jag fick en ny jobbtelefon från chefen, en vit iPhone 6!!! Jag har aldrig ägt en iPhone förr, jag har alltid föredragit Samsung. Men det ska bli kul att lära känna iPhone också. Samt att nu har jag två telefoner jag måste bära med mig överallt, haha! 

Sjuk...

Förlåt för dåligt uppdaterande... Jag har lyckats få värsta förskylningen. Har vart hemma i två dagar nu och bara legat i sängen, kollat youtube och druckit te i mängder. Som tur är så har jag världens bästa sambo som har tagit hand om mig. Lagat middag, diskat, fixat te och frukost på sängen. Vad skulle jag göra utan min Panda?
Dock har det vart lite ensamt så Pontus jobbar på dagarna... Så det har bara vart jag och mina växter i två dagar nu, haha!
(Två nyköpta från Farsta Centrum.)

Pontus does my makeup!

 

Lunch @ work

 Gud vilket fint väder det är idag! Synd att man sitter inomhus i sitt kontor hela dagen och jobbar... Passade på och gå ut och äta under lunchen. Gick till mitt favoritställe, en kulle i Skogskyrkogården, och åt min lunch och drack lite kall kaffe i solen. Så sjukt skönt, även fast det bara varade i en timma!

:*

Idag ska jag och familjen fira minsta syrran som blir 15 nästa vecka!!
Vi ska fira med tårta, presenter och lite släktingar. Ser fram emot att få se alla igen. Mina syskon växer ju så otroligt fort!!? Vad händer... Minns att innan jag flyttade till Japan så var min yngsta (Fiffi) kortare än mig och nu är hon en bra bit längre än mig och ser ut att vara äldre än mig!
Stora bebisar

*pust*

Fredagsmys med Saffranslax och fullkornspasta framför OITNB. Kan inte bli ett bättre avslut på en fullproppad vecka. 
 
Ibland förstår jag inte vad jag har gett mig in på... Att jobba heltid med både bloggen, youtube och som IT supporttekniker. TRE HELTIDSJOBB. Jag får bokstavligt talat 2 lediga timmar per dag och då måste jag laga middag, diska och duscha. Och det är Youtube som tar mest utav ens tid. Men jag klagar inte! Jag är otroligt tacksam att jag har möjlighet att jobba så mycket med saker jag älskar att göra. Plus (såklart) att man måste spara ihop pengar om man vill kunna flytta och leva utomlands! 

GoPro Hero 4Silver

Här om dagen köpte jag en GoPro Hero 4 Silver!!!! GUD vad jag har funderat länge på att köpa en! Vill såklart ha en innan min nästa resa, men ville även spara pengarna så länge som möjligt ifall priserna skulle gå ner. Sen har jag även läst och letat info så mycket som möjligt om GoPro, så jag vet precis vilken jag skulle köpa. Köpte i slutändan en Silver istället för Black då Black bara är dyrare, har allt Silver har fast lite "mer", drar mer batteri och vem laddar upp 4K filmer? Well, kändes mer prisvärt med en Silver så köpte den tillslut.
Och nöjd är jag!! Älskar den något enormt! Köpte även en stav, stativ, headband och lite extra clips till den också. 
Ska spela in värsta videos nu för er! Så tappad!

Dejt Night med Panda

Ikväll efter jobbet ska jag på bio med min Panda. Inte pandan som är på bilderna såklart, haha, utan Pontus, min stora panda♡
Vi tänkte kolla på Paper Towns och bara ha en mysig Dejt-night tillsammans då vi båda jobbar heltid just nu och har väldigt lite tid för varandra nu mera. Viktigt att hålla kärleken i liv!

Super Shoe Sale

 ☯ ☯ 

 4  ☯ 

 7 ☯ ☯ 

10 ☯ 11 ☯ 12 

Bleaching my Teeth

 
 

Australien

Som jag har nämt i en video som försöker jag att planera min nästa flytt utomlands. Och den här gången siktar jag mot Austalien! Jag är något galet sugen på att dra utomlands igen!! NU HAR JAG VART I SVERIGE FÖR LÄNGE. Inte kul längre... Haha nej men mitt res-sug är högre än någonsin!
Jag vet dock inte om min flytt till Australien kommer ske så snart som jag hade hoppas på från början... men jag har köpt på mig lite information, böcker och ringer företag för att försöka planera flytten så bra som möjligt endå. Det har aldrig skadat att vara ute i god tid.

Kommer jag klara det? haha

Här sitter jag på balkongen och har det bra med hemmagjord Green juice och lite nyttiga sötsaker på sidan om. Idag är sista dagen innan jag börjar jobba som IT supporttekniker på heltid... Vet inte hur mycket tid jag kommer att få till varken bloggen eller Youtube från och med nu. Men jag ska göra mitt bästa! Det är svårt att jobba heltid med både blogg och Youtube, men nu ÄVEN en heltidstjänst?! Vad gör man inte för att kunna spara pengar och flytta utomlands tho