Glad Valborg...

...eller hur man säger? Haha.
Jag och Pontus ska spendera vår Valborg med familjen. Vi kör vår vanliga tradition och äter ute på resturang.
Ska bli så mysigt, längtar massa! Ska bara stå ut och jobba klart resten utav dagen..
 
Hur ska ni spendera Valborg, har ni några traditioner?

New in

I helgen åkte jag och Pontus in till IKEA för att ÄNTLIGEN köpa klart till lägenheten! Vi har inte haft pengar innan och det har vart svårt med transport. Men så i helgen gick vi crazy. Haha. Var först inne på måndagen och köpte en massa tunga saker, sen åkte vi in igen igår för dom hade inte allt vi letade efter. 
Så sammanlagt har vi nu efter två dagar köpt över 9 möbler, 4 hyllor, 10 växter, lampor, mattor och andra småsaker! Köpte även några möbler från Jula och Chilli som ni får se sen.
Känner mig som ett litet barn dagen efter julafton. Vill bara öppna upp allt och börja montera!!♥ 

Tisdag.

Jag har verkligen hamnat i en blogg-torka... Jag bara jobbar och jobbar, och när jag inte jobbar så sätter jag inte ens på datorn. Allt jag gör om dagarna är planerar framtidsplaner och lyssnar på musik haha.
Jag vill sätta fart på livet igen, jag vill äventyra!!

Nya glas

Köpt nya smoothie-glas! Jag har sparat på vanliga glasburkar som jag brukar dricka hälsodrycker ur, men dessa har ju handtag! Köpte dom från Lagerhausdär man alltid hittar något fyndigt

🌙 ☾✧*。⋆。*✧🌙 ☾

Ny tatuering igen! Hihi, och den här gången är det en halvmåne bak i nacken gjord med Dotwork skuggning.
Denna är också gjord hos Zoi Tattoo i Gamla stan utav den duktige Viktor Westberg. Och jag är sjuuukt nöjd med min lilla måne ☾
Får kommentarer från folk när jag är ute och går nästan varje gång, folk som stannar mig och frågar om det är en tatuering och hur fin den är. Så det gör mig sjukt glad, för jag älskar den!
Passar perfekt med min text där under också och den står för samma sak.
Måne betyder ju psyche, balance och wonder. Så det passar perfekt!

New in:

Idag tänkte jag testa att använda en ny klänning jag köpte under veckan.
Tyckte den hade sånt fint mönster och satt som in i hansken på mig, så den fick följa med mig hem!
Köpte den från H&M

It's friday!

ÄNTLIGEN är det fredag!! Herregud vad jag har längtat. Den här veckan har verkligen vart sjukt lång.
Imorrn ska jag träffa Malin och barvandra i stockholm, sen ska jag även försöka ta mig till IKEA snart, måste verkligen få ordning på nya lägenheten! Så svårt när man inte har körkort bara...
Behöver köpa ny cykel också men det får jag ta en annan dag. Mycket som måste bli gjort. Suck.

Videobloggar på Japanska!!!

 Den vanligaste frågan och önskemålet jag har fått de senaste månaderna har vart att jag ska göra en video där jag endast pratar japanska. Och det tog jag mig faktiskt tid och försökte göra sista veckan jag var i Japan.
Jag är fortfarande inte bekväm bakom kameran, speciellt när jag pratar engelska, SÅ att prata japanska var en riktig utmaning för mig. Haha. Men sånt gillar jag!
Man märker hur nervös jag var i början utav videon och hur mycket bättre jag vågar prata japanska mot slutet.
Men det var roligt. En dag i Minatomirai med min älskade Pinky.
Hoppas ni gillar videon♡
 
☯☾✧*。⋆Klicka HÄR för att komma till min Youtube kanal ⋆。*✧☾☯

Mini tattoo

Här är en till pytteliten tatuering som jag nu har gjort!
Och denna är endast gjord för MIN skull, inget om vad jag tycker är snyggt, trendigt eller likande. Detta är min lilla "nörd stämpel" och jag älskar den så. Den är min minsta tatuering men det är nog den som betyder mest!
Satte den på foten som ett tecken för vad jag står för, den jag är, min grund, min start, mina intressen,  och mycket annat.
Tog bilden nu när den håller på och läker (precis som min tidigare), haha. Kunde inte vänta med att visa er den så den får se prickig och ojämn ut tillsvidare haha.

A new Challenge!

 GUD vad jag saknar min Pumpkin... Kollade igenom mina videos jag gjorde med henne och började gråta haha :( Jag och Pinky blev ju som ett litet par. Älskar och saknar henne massa
 
Påtal om videos, många har frågat efter mer videos. Jag började göra videos främst för att kunna dokumentera och spara ihop minnen från min tid i Japan. Men nu när jag kan tjäna ihop lite pengar på Youtube kanske man borde lägga ner lite mer tid på det?
Lite svårt dock nu när jag jobbar så, men den tiden jag får över kanske man kan göra lite Challenges?
Eller vad tycker ni? Vill ni se mer Challenges, och vilka isf?
 

花見

Här kommer bilder från igår i Kungsträdgården. Jag drog dit med Malin och Pontus, och både jag och Malin bar Yukata för att hedra den japanska traditionen. Vi blev fotade en massa och det super vackert att få se Sakura igen. Kände nästan som om man befann sig i Japan igen, all mat, så mycket folk, alla blommor och japanska musiken. ÅH LÄNGTAR TILLBAKA...
Lol, käkar blommor

Tattoo brow

Detta är något jag har blivit beroende utav sen jag hittade dom i Japan.
Ögonbryns-penslar. Fungerar som en eyeliner men är till för att fylla i ögonbrynen istället.
Jag har lyckats leva på de pennor jag tog med från Japan men förra veckan så tog dom slut... I panik bad jag både vänner och systern att skicka nya och nu har jag fått det!
Överlycklig tjej. Mina bryns framtid är räddad!!

dekoration

Nya pinnar i min samling haha. Nej men hittade dessa pinnar i en affär i Farsta Centrum som jag var tvungen att köpa. Det passar ju perfekt med mina pinnar jag plockade med mig från mt.Hakone i Japan som också är sådär gråa. Längtar tills jag får inreda med dom tillsammans!

Hanami i Kungsträdgården

 Nu på lördag så firar Kungsträdgården Körsbärsblommans dag i sammarbete med Japanska föreningen.
Detta har jag vart och kollat på 3 år i rad nu (om man räknar bort förra året då jag faktiskt befann mig i japan) och jag tycker detta är ett vackert vårtecken som alla borde njuta av.
 
Jag tänkte dra på lördag till kungsträdgården mellan klockan 13.00-17.00 då evenemanget håller igång.
Så tänkte fråga om det är flera som ska dit? Ni som ska får mer än gärna säga hej till mig då, och om fler har en Yukata så bär den!
 Vågar inte gå i min Yukata själv hahah♥
Bilder från Sakuran förra året i Japan.

A bad day only last 24 hours

Jag tänkte börja det här inlägget med att skriva om hur dålig min dag var igår, men strök alla dom raderna för vill inte göra den här dagen dålig heller. Det är skönt att skriva ur sig det som tynger en, men idag vill jag bara ha en omstart!
Igår var en dålig dag men idag kommer att bli awesome!
Det är bara jag som kan styra mitt humör och mina tankar!

Green Juice

Testade att göra en Green Juice för första gången och det gick riktigt bra! Skulle rekommendera att man silar den först så alla ginger-bitar inte kommer med. Men god var den! Så otroligt fräsch!
ॐ Lime.
ॐ Ginger (inte lika mycket som på bilden men ett "finger" räcker)
ॐ Avocado för krämighet.
ॐ Äpple för syrlighet.
ॐ Babyspenat
ॐ Melon för sötma.
ॐ blanda gärna ut med lite vatten, is eller någon slags juice.

otäck måndag

Haha jag hittade en super creepy bild på mig och kunde inte låta bli att göra en gif utav den. Hahaha ser så otäck ut! 
Men otäck kommer jag nog se ut hela dagen... för jag jobbar 9 timmar i sträck hela veckan. Får underhålla mig med att göra obehagliga gifar haha?
 

Färgglad middag.

 Lyckades göra världens färggladaste middag, haha! Det blev så himla fint att jag var tvungen att fota och dela med er. Rätten är en vanlig tomatsås med vitlök och basilika. Fullkorns spagetti. Vegetariska lins & ärtsbiffar samt sallad. Allting blev rött och grönt. 

Welcome home

Titta vad jag fick på mailen imorse! MIN VANDRINGSPINNE.
Malin hade hjälpt mig att skicka ner dom innan jul men dom kom fram först nu haha. 
Jag blir sjukt stolt varje gång jag kollar på pinnen och ser alla mina stämplar. Påminner mig själv om hur hårt jag kämpade upp för berget Fuji och hur långt jag kom. 
11 st stämplar, 6 st stationer, 10 timmars vandring, och en magiskt upplevelse.
 
Ska spara pinnen och använda den nästa gång försöker bestiga ett berg. Hehe.

Godmorgon

Gud så glad jag är över att det är helg! Jag har jobbat som en tok den här veckan, vart super mycket nu efter påsk. Och jag har två jobbiga veckor framför mig då jag ska jobba heltid i mitt kontor.
Hoppas tatueringen läker snart så jag kan få njuta av solen innan jag börjar jobba igen.

मण्डल

Som jag har gjort till mina tidigare tatueringar så tänkte jag skriva en liten beskrivning om vad min Mandala betyder för mig, vad den har för mening och vad en Mandala egentligen är.
 
Börjar med att berätta att ordet Mandala मण्डल betyder cirkel. Som buddhist använder man sig av att rita Mandalas som meditationsobjekt och brukar vara en symbol för helhet. Man kan nästan säga att Mandala är en form av meditation. Många använder Mandalan för att kunna gå djupare in till vårt eget centrum och komma i kontakt med vår inre sanna natur. 
 
Mandala anses även vara ett kosmogram, en karta över universum. 
“A human being is a part of the whole called by us 
“the universe,” a part limited in time and space. 
He experiences himself, his thoughts and feelings, 
as something separate from the rest-a kind of 
optical delusion of his consciousness. This delusion 
is a kind of prison, restricting our 
personal desires and affections. Our task must be to free ourselves 
from this prison by widening our circle of 
understanding and compassion to embrace 
all living creatures and the whole of nature 
in its beauty.” – Albert Einstein 
 
Så, min mening med en mandala är alltså att få uppleva helhet och komma i kontakt med mig själv bättre. Den här symbolen har en betydelse som är väldigt djup för mig och som inte riktigt går att förklara bättre. 
Men som Paul Heussenstamm sa In my exploration, the mandala is the doorway into the language of the soul. As you learn this language, you gain access to the eternal wisdom and mystery of the soul. Your life will be altered, expanded, graced, and deepened forever!” 
 
Lite rolig fakta är att Mandalamålning ingår numera också i skolundervisningen i många delar av världen, då man upptäckt att det hjälper barnen att fokusera och komma till ro. Haha.
Hade jag behövt som barn för jag har oerhört svårt att koncentrera mig...
 

Panda säng

Jag fick världens sötaste sängkläder av min bonusmamma förra månaden som jag nu testade att klä sängen med. Och herregud så gulligt det blev! Svart och vit så den passar perfekt.
Och ni läsare känner ju mig, allt med pandor gör mig galen!!

♥♥♥

Här kommer bilder på min nya tattoo. Jag är helt sjukt nöjd med den! Ord kan inte beskriva hur glad jag är och hur perfekt den är! Jag var en jobbig kund och ville inte nöja mig med nånting till att börja med. Haha. Jag vet precis hur jag ville ha den och vilken känsla jag ville att Mandalan skulle ge mig. Jag skickade flera bilder och skisser och beskrivningar och efter veckors diskution lyckades han skissa upp en PERFEKT mandala.
Den är luftig och ljus med raka linjer, vacker design, nästan inga skuggningar alls, dotwork och ah helt perfekt. Kunde inte bli mer nöjd
Bilderna är inte dom bästa eftersom min mandala håller på och läker fortfarande. Den är helt krämig och kletig på bilderna samt att den ser bubblig ut eftersom den har bildat skårpor. Men GAH SÅ SNYGG DEN ÄR!

Smider planer

Haha sitter med min älskade Malin och planerar Youtube samt nya tatueringar, haha. Ni vet sånt där roligt man inte kan få nog utav!
Jag och Malin har verkligen blivit kära i caféet Sandys för övrigt. Dom har dom godaste valmöjligheterna och oslagbara vanlijchai ♥

New plug

Köpt ännu en ny plug, en guldig och oerhört vacker om ni frågar mig!
Fick den i present från Pontus, Han köpte den i stan från någon liten affär som han tyvärr inte kommer ihåg namnet på... Men åh vad den är fin, tack så hemskt mycket igen Pontus

Inu Inu

1 ☯ 2 ☯ 3 ☯ 5
Sååå himla gulligt med en egg-outfit! Speciellt nu till Påsken. Eller vad tycker ni?

Hälso

Jag som blir så lätt sjuk älskar att ha i lite ginger och Lime i nästan allt jag äter eller dricker. Det ger en så mycket mer fräsch känsla och älskar när gingern biter tillbaka!
Så här är min favorit Hälso-smoothie just nu:
ॐ Ett grönt äpple
ॐ En Lime
ॐ Ginger
ॐ Granatäpple
ॐ Blanda ner lite ProViva (alltid bra att tänka på magen)
ॐ Och vatten/ is eller någon Juice man har hemma.
 
Älskar att leka med färgerna. Den här är en blanding på gröna frukter och röda bär vilket gav en otroligt vacker färg!

Huggable panda

Vem vill inte krama en varm panda när man känner sig ensam eller frusen?
Jag hittade denna söting hos Urban Outfitters i stan och tyckte den var perfekt som värmedyna. Bara att stoppa pandan i mikron så kan man gosa med han sen. Tänkte främst på oss tjejer när vi har vår vecka, för mig är det ett måste att ha en värmedyna under dom dagarna!
 

How I dye/keep my hair Blue.

Innan jag blekte håret vitt/blont så spelade jag in en video och tänkte visa hur jag behöll mitt hår blått och hur jag färgade utan att slita på håret. Det finns många videos om hur man färgar håret i en speciell färg men inte lika många om hur man behåller färgen utan att bleka sönder håret.
Hoppas ni gillar videon, fick hjälp utav världens bästa Malin, tack återigen för hjälpen♥
 
☯☾✧*。⋆Klicka HÄR för att komma till min Youtube kanal ⋆。*✧☾☯

New in

Köpte väldens snyggaste mjukiströja från WEEKDAY förra vecka. Är helt kär!
Jag har ingen aning om vad det där mönstret ska föreställa men snyggt är det
Direkt länk

⋆。*✧☾✧*。⋆

Köpte två underbara halsband från Shock här om dagen. Kunde inte låta bli att köpa mer halsband, trotts att jag vet att jag har allt för många!