#FightForTheReef

Alla känner vi till Världens korallrev- Stora Barriärrevet. Det är inte bara en av världens naturskatter, det är dessutom ett viktigt turistmål som varje år inbringar mer än 24,5 miljarder kronor. Processen för att skydda Stora Barriärrevet har fått stor uppmärksamhet och stöd från allmänheten. Men det finns en bit kvar att gå. Stora Barriärrevet, hotas av klimatförändringar, överfiske och föroreningar och 60 procent väntas gå förlorade inom 30 år om den nuvarande nedgången fortsätter.
Jag ska en dag ta mig dit och då vill jag ta mig tusan inte att det ska vara förstört av industri och föroreningar!?
 
Därför skrev jag in mig på Australian Marine Conservation Society för att hjälpa till att stoppa detta. Det krävs bara namn och mail, det kostar inget och tar bara några sekunder att utföra.
Jag tycker det här är oerhört viktigt för både naturen, djuren och VÅR skull. Vi har bara den här planeten. Varför inte hjälpa till att skydda den?
Klicka HÄR för att vara med och skydda Bärriärrevet.

Trisha Bickhart

Mina ögon skådar den otroligt vackra Trisha Bickhart, och är helt nerkärad i hennes sätt att sminka sig. Är ju själv väldigt intresserad av smink och suger därför in precis allt jag ser som en svamp! Jag har dock inte ork för att testa så mycket nytt när det gäller smink nu mera... Men det ska det bli ändring på! 
Trisha gör visserligen väldigt simpla, romantiska och enkla sminkningar så det kanske man kan börja testa?
Här är en länk till hennes Instagram

sneak peek

 Här är bilder och en liten sneak peek på min tatuering som jag gjorde i helgen!
Jag blev verkligen supernöjd och alla var så trevliga. Skrattade en massa, blev bjuden på massa godis och fick sjukt mycket beröm för min tatuering!
Jag hittade Zoi Tattoo via kompisar som hade tipsat och pratat om hur duktiga dom är där. Så kollade upp deras "stil" att tatuera och det var precis min smak. Jag föredrar svarta tatueringar, inga färger, i dotwork och väldigt stilrena designs. Rekommenderar Zoi Tattoo starkt för er som gillar samma "stil" i tatueringar som jag.
Länk till dom HÄR

....

 
Och då var det måndag igen... Usch orkar inte gå upp ur sängen. Ska jobba 9 timmar tre dagar i sträck från och med idag. Bläh. Men ska inte klaga. Är oerhört tacksam för mitt jobb. Känns som om jag äntligen har fått ett liv här i Sverige igen, haha!

Instagram

Ni har väl inte missat att jag ÄNTLIGEN har kommit igång med Instagram igen?
Efter 1 år och en dags paus är jag nu glad att vara tillbaka! Har dock förlorat flera tusen följare... Men vad kan man förvänta sig efter en så lång paus!
Missnosebleed heter jag där iaf, precis som alla mina andra sidor. Jag går alltid in och gillar mina följares bilder, så följ mig gärna igen
Klicka här

Zoi Tattoo

Idag ska jag till Zoi Tattoo och prata tatuering. Så himla spännande! Är helt sjukt taggad på en ny tatuering, vet precis vad jag vill ha. Ska bara se till att tatueraren förstår hur jag vill ha det också, haha!

forever

Fick världens sötaste halsband från Pontus som jag har glömt att visa upp. Ett guldhalsband med evighetstecknet på. Så himla söt. Det här halsbandet är så litet, simpelt och meningsfullt att den passar till allt. Tänker aldrig ta av mig den! 

The Book of Beauty

Något som jag köpte på kryssningen och som jag blev riktigt nöjd med var en "bok" som heter The Book of Beauty som innehåller två palletter. En som heter Chapter One- Book of Eyes och Chapter two- Book of Brows som båda har spegel, penslar, vax, highlight, concealer och massa annat! 
Jag tyckte denna var så sjukt charmig och praktisk att jag var tvungen att köpa den. Man kan ju faktiskt låta denna ligga framme och det ser bara ut som en del av inredningen, böcker med andra ord.
Från märket Viva La Diva- Direkt länk HÄR

Nastya Zhidkova

 
Känns jätteytligt av mig att skriva ett inspirations inlägg om en tjej endast pga hennes utseénde, haha, men alltså titta på henne! Hur kan man inte bli inspirerad? Jag önskar jag var Albino! Fatta vad skönt att inte behöva bleka sönder håret varje gång man vill testa en ny färgglad hårfärg. För att inte tala om hur coola ens ögonfransar blir!
Här är en länk till hennes instagram

Är våren verkligen här?

Att behöva ta på sig en vinterjackan på morgonen för att inte frysa men måste sen bära runt på den resten av dagen för att vädret har slagit om som humöret på en gravid kvinna och plötsligt blivit varmt nog att kallas bikiniväder är väl lite av det värsta och samtidigt det bästa som finns? Det är sjukt hur varm det har varit dom senaste dagarna! Sen så har ju grönskan exploderat och jag som älskar naturen har det jävligt gött när jag kan gå runt i skogen och rensa tankarna.

Me and my Cactis

Ett rätt meningslöst inlägg egentligen men jag har varit vaken sedan 6 i morse trots att jag somnade långt efter midnatt. Hur mycket jag än gillar att vara ledig så hatar jag hur lite jag sover! Spelar ingen roll om jag drar ner rullgardinen, jag vaknar ändå i takt med soluppgången.. Visst har det sina fördelar men det suger under de dagar jag inte har nånting att göra - som idag. 

födelsedagsfika

Min födelsedagsfika hemma hos pappa var supermysig. Dom hade förberett så fint med en massa hemmagjorda godsaker. 
Farmor, farfar och bonus-mormor, samt gudfar och små kusinerna kom på besök vilket var över 1½år sen sist! Det var jätteroligt att få se alla igen och få krama dom♥ Tack för en underbar födelsedagsfika familjen! 

Såhär ser rummet ut med nya sängen:
Jag är sjukt nöjd och otroligt tacksam! Behövde verkligen en säng, jag och Pontus kunde inte dela på en 90-madrass mycket längre till. Men en säng är inte billig. Jag hade aldrig klarat av att köpa en säng själv! Så tack återigen pappa & Marina!!!♡

Firar min Födelsedag

Idag åker jag på kryssning med Pontus som ett litet födelsedags firande.
Ska bli super mysigt! Aldrig firat en födelsedag på en båt förr. Och Pontus har ALDRIG ens åkt kryssning förr, så detta ska bli spännande!
Fick ett erbjudande från min mamma om Birka. En natt och gratis spa för bara 95 kronor. Hur värt är inte det?!

Fjärilshuset

Min födelsedag var helt underbar iår! Pontus bjöd mig på Fjärilshuset tillsammans med Malin. Det kändes som om man var tillbaka i Japan igen, åh. Det var så varmt, fuktigt och alla växter♥
Efter fjärilshuset drog vi och kollade runt i stan lite, fikade och drog sedan till HB där vi både stötte på Malins kusin (Moa Murderess), vilket var trevligt att äntligen få träffa henne irl. Sen stötte jag även på några gamla kompisar jag inte sett på över 4år! Så det var sjukt roligt.
Tack Pontus för den mysiga upplevelsepresenten och tack alla som gjorde min dag underbar!♥

Present

Fick en säng från Pappa & Marina i födelsedagspresent. En 120cm säng. Ska bli så himla skönt att få sova MED PLATS ikväll! Den ser otroligt stor ut bara när den står upp liksom.
Beställde inga ben till den. För vill sova så nära marken som möjligt. Får en mer japan-känsla när jag sover så. Plus att jag tycker det är snyggare.

22år!!

Grattis till lilla mig. Eller liten och liten, fyller hela 22 år idag...Tiden bara springer förbi. Det var ju förra året jag fyllde 18?! Nej men ålder är bara en siffra. Jag både beter
 
mig och ser ut som en liten tonåring och det tänker jag inte sluta med, haha!

träff♥

Jag var och träffade Malin för första gången på nästan tre månader men det känns som om det var år sedan!
Är som sagt så van med att leva tillsammans med Malin så det har kännts väldigt tomt utan henne.
Så ni anar inte hur glad jag är just nu! Jag kunde såklart inte hålla mig från gråt när jag mötte upp henne, haha, och efter det gick vi runt, fikade och bara pratade! Hade så otroligt mycket att prata om. Lyckades prata ikapp 3 månader på en 7 timmars fika, haha!

Alla mina Purikura

Tänkte sätta upp alla mina Purikura bilder på en vägg men vet inte hur jag ska sätta dom... Ska dom vara lite hur som helst- messy, eller ska dom sitta rakt och symmetriskt?

före & efter

Såhär ser min nya plug ut på mitt öra.
Ser ni hur ful och överanvänd min förra var btw? Det är bara 2 av 12 diamanter som sitter kvar, haha! Och det är så himla skönt att bara ha töjt ut på ena örat för då blir det alltid halva priset om man ska köpa pluggar!

Mitt andra bär♡

I onsdags så landade min homie i Sverige igen!! USCH så jag har saknat dig Malin! Jag har levt tillsammans och delat säng med denna vackra i 1½ år, haha, förstår ni hur mycket jag har saknat henne då?
 
Ska träffa mitt bär i helgen då jag äntligen får krama på henne igen! Längtar♡

Ryggskott?

Igår när jag skulle ut för att möta upp syster så bara small det i ryggen!!! Det gjorde helt obeskrivligt ont och smärtan försvann inte! Visste inte vad jag skulle göra, om jag skulle lägga mig ner på marken? Skrika efter hjälp? Försöka gå tillbaka hem? Fortsätta gå och be syster om hjälp? 
Det har gjort lika ont hela dagen igår, det gick aldrig över och INGET hjälpte för smärtan. Tog både smärtstillande, Ibumetin längst ryggraden, satt i massage stolen som vi har hemma och lindade värmedyna längst ryggen.
Kan inte göra nånting. Kan inte vrida mig, ligga, sova, gå, inget!
Jag har haft värsta natten på mycket länge men tvingade mig till jobbet endå för har vart sjuk så ofta den här månaden. Men usch att det gör SÅ ont! Vad kan detta bero på?
Kan det vara så enkelt som att jag sitter stilla i mitt kontor och min kropp (främst rygg) inte är van med det? Eller kan det vara nått mer "seriöst" tro? :(

Elizabeth Jane Bishop

Har ägnat mig själv till att leta upp människor på Instagram med snygga stilar och bli inspirerad. Bland annat hittat och tänkte tipsa om superfina Elizabeth Jane Bishop.
Hennes Instagram | Hennes Website

Svart o vit ♡

 ♡ Stickad tröja- H&M  Skjorta- GinaTricot 

New in:

Nu har jag fått mina nya pluggar!! Dom är perfekta, det enda jag funderar på är om dom sitter bra. Eftersom dom är väldigt lite böjda i mina ögon. Men vad vet jag, jag har ju bara haft EN plugg tidigare så dom här kanske sitter jättebra på?

Indiska

Jag och Pontus köpte världens största koppar från INDISKA för bara en hundring var. Passade även på att testa deras egna Chai-påse som är helt underbart god! Rekommenderar den start!

Bilder från dom bästa minnerna

Jag tog framkallade en bunt foton från Japan här om dagen och redan idag så kom dom på posten! Blir så himla glad av att kolla tillbaka på mina foton från min bästa tid i mitt liv. Tänkte göra ett collage med foton på väggen eller nått, men har inte bestämt nått än. Har ni några förslag kanske? Skulle vara uppskattat♡

mer marmor

♡ SALE hos H&M 
 
KAN INTE FÅ NOG AV MARMOR!
Jag vill leva, se ut, och lukta som marmor, that don't make any sense, haha...

Nyané Lebajoa

Detta är den mest vackra person jag nånsin lagt mina ögon på! Är helt tom på ord. Hon är helt sjukt sjukt sjukt vacker!! Vill ha hennes hår, tatueringar, kläder, smycken och alltså GAH. Hon gör mig galen.
Här är hennes Instagram.

ge.mig.sol.

Direktlänk
 
Längtar tills sommarn kommer så man kan få använda shorts, klänningar och mina nya magtröjor! Jag har levt i värmen så länge nu, min abstinens efter solen har aldrig vart så starkt som det är just nu...

Testing:

Såhär ser hårbollarna ut på. Dom var lite krångliga att fästa och man kunde se kanten på nätet om man inte satte dom perfekt. Men 150 kronor var dom lätt värda! Och jag lyckades hitta i precis min hårfärg också, hehe!

Plugs

☯ Plug 1 ☯ Plug 2  Plug
 
Nu har jag äntligen beställt nya plugs! Behöver verkligen nya plugs då den jag har är helt ful & trasig...så detta kändes som ett bra köp!

Ny kavaj

Dagens jobb-outfit består av en kavaj med läderfickor och nacke från H&M och mitt älskade linne från Forever21 i Shibuya.
Jag hade ett par matchande jeans med läderben till och svartvita skor.
Idag ska jag sitta i konferens hela dagen så tycker kavaj passa perfekt!

Dreamcatcher

Jag byter inte örhängen eller piercings särskillt ofta, i stort sätt aldrig, haha. Men fick ett nytt smycke från en designer i Vietnam (kompis med Pinky) som jag blev förälskad i! Den är handgjord, ljusblå och det är en Dreamcatcher. Så fin♥
 
Btw. Han har precis börjat sin lilla shop så jag har därför inga länkar att dela med mig av än. Men kommer nog att tipsa om han framöver igen så ger er bättre info då, för er som är sugna på att kolla in hans grejer!
Den innan: (ja jag vet att den är upp och ner, haha, men min navel är för liten för att ha den rätt... Man kan även se mitt fina ärr från min navelpiercing över som jag var tvungen att låta växa igen)
Den nya: