Hollywood Vampires

Imorrn ska jag till Grönan med några kompisar och kolla på Hollywood Vampires!!
Sist jag var på konsert på Grönan var innan japan, 3-4 år sen och kollade på mina absoluta favoriter- 30 Sec to Mars. Det var ett bra tag sen nu så jag är sjukt taggad inför imorgon!
 
Några andra som ska dit? Var inte rädda att komma fram och hälsa på mig isf, alltid underbart att få träffa mina läsare/tittare! 

bear with me

Jag har fått ett nytt redigeringsprogram från United Screens som jag försöker lära mig att använda. MEN DET GÅR INTE! Gah blir galen.
När något inte går som jag vill så ger jag upp. Punkt.
 
Men idag så kom Malin över för att hjälpa mig med det programet, och jag lyckades förstå en hel del faktiskt. Men det är fortfarande svårt när allt är så nytt och annorlunda. Det är som att lära sig Kinesiska om på nytt. Haha..
Så jag ber om ursäkt i förväg ifall framtida videos blir superdåligt redigerade och klippta.
Bear with me, please.. 
Orelevant bild men men..

resfeber

JAG HAR RESFEBER! Eller jag har alltid ett sug efter att resa men nu är det illa, haha! Det är så dåligt väder här just nu och jag har en månad semester från kontoret, så vill bara bort från Sverige. Vill till värmen, göra en liten sol-resa, till ett ”typiskt svenskt ställe” som Cypern eller liknande.

 

Men känns som om jag borde spara mina pengar och inte bara spendera allt på resor. Har redan flygit 6 gånger i år, but it’s never enough..

 

Det är så otroligt mycket jag vill och längtar efter att få göra just nu. Och allt kostar.

Resa, tatuera mig, ny dator, ny kamera, köpa lägenhet, osv osv…

 

Önskar jag levde i skogen så jag slapp alla dessa begär.

bloggar försvinner...

Förlåt för dåligt uppdaterande... Jag har fått bloggtorka, igen. Händer allt för ofta under sommarn.
Så tråkigt att det knappt finns några bloggar kvar nu heller!
Alla bloggar som jag läser och har följt en lång period har/ska sluta blogga... Många övergår ju till YouTube och det är inte många som orkar hålla igång både blogg och YouTube, så jag förstår hur det har blivit såhär. Men känns ändå tråkigt såklart..
 
Två bilder på sommar-drinkar som Pontus gjorde till oss igår när det var soligt. Super goda och fräsha!
Han hade blandat in:
☀Vodka
☀Citron
☀Råsaft från Lovisberg
☀Och lite proviva (tydligen). 

How to:

I förra inlägget visade jag upp Sleek's nya Contour kit. Så nu tänkte jag visa hur och vart jag använder dom olika nyanserna. Have in mind att detta funkar bäst på mitt ansikte! Jag har otroligt stora kinder och ingen profil, så med hjälp av "lite" contour förvandlas mitt babyface till... ah vad man nu ska kalla det.. mer vuxet-face? Haha.

Byebye babyface

Säg "hello cheekbones" med Sleek's Cream Contour.
Jag har tidigare alltid gjort egen contour med ögonskugga och highlighter. Men det gör sån otrolig skillnad att ha cream contour som bas. I alla fall på mitt runda ansikte!
Jag är dock inte ett jättestort fan av 1:an... Den blendar inte bra och den känns "klumpig". Annars är jag super nöjd med Sleeks nya Kit.

 

Sommarserier

Något jag tycker är jättemysigt att göra när jag är ute och solar är att kolla serier!
Jag gör en liten koja för huvudet där jag stoppar in datorn. Då har jag det mörkt så jag kan se skärmen plus skydd för huvudet.
Har dock inga serier att se längre... Alla är slut (väntar på nya säsonger) eller väntar på att nytt avsnitt ska komma ut.
Har ni några bra tips på serier jag kan se i sommar?
 This highlight tho!❇️❇

✴❇️*💎*❇️✴

Jag blir så bortskämd av min fästman. Vet inte om han känner sig nykär efter förlovningen men det dyker upp presenter väldigt ofta nu mera.
Fick ett par silver örhängen med halsband från honom förra veckan! Vi var och kollade sommarkläder då han smet iväg när jag var inne i provhytten och kom tillbaka med ett paket till mig. Så otroligt gulligt!💕
 
Vet dock inte när jag ska ha tillfälle att bära dem, känns mer som bal, röda mattan... eller bröllop kanske?
Jättedålig bild... tog bilden i mörkret med en studiolampa. 
Ska visa bättre bilder på den i dagsljus, då diamanterna skiner i olika färger, så vacker!

Vacay

Nu börjar min semester!!! 
Eller jag hade tänkt vara ledig nu i en vecka, sen jobba två till, för att sedan vara ledig hela Juni och mitten på Juli.
Ska bli så himla skönt med ledighet. Är dock aldrig helt fri från jobb eftersom jag driver bloggen samt kanalen, men det är alltid mysigt att kunna slippa åka in på kontoret varje dag. 
Jag lägger alltid till en tvilling i mina bilder, haha. Dont ask me why...

want

Usch vilken bloggtorka jag har just nu... Inte lätt att sitta inne och jobba när det är så fint väder ute!
 
Är sjukt sugen på att köpa en Longboard, så jag kan glida runt nu på sommarn och se cool ut, haha.
Synd att jag inte har lärt mig att skejta än dock... Men det sägs vara lättare att åka longboard än vanlig skateboard, så kanske kan lära mig snabbare med en sån tro?
Någon annan som har en Longboard som kan hjälpa mig med tips och trix? 
 Alla bilder är från Pinterest.

Having babies!!

 Nu är vår superlånga Q&A uppe!!
Om ni lyckades kolla till slutet så kommentera, ni är amazing!💕 

matchy matchy

Jag och Panda matchar så bra idag! Vi har vart ute i solen hela dagen och myst, och nu tänkte vi gå på promenad i kvällsvärmen med våra snygga skor och vita byxor, haha.
Något av det bästa med sommarn- att kunna gå på kvällspromenader utan att frysa.

sommarchock

Det har vart perfekt väder i snart en vecka nu! Vad hände?? Det gick från snö till 25 grader på bara någon vecka!?
Det blev en chock att gå från vinter till sommar på bara någon dag. Därför jag tror Pollen är så stark i år... men bortsett från min hemska allergi så klagar jag inte! ÄLSKAR VÄRMEN. Har vart ute i solen 4-6 timmar varje dag nu! Love it.
Nördar min sommar-makeup atm.
Tycker den passar bra med sommarchocken, haha!

Mothers Day

Igår var det Mothers Day i Amerika, och varje år som det är Mothers Day och jag ser en massa mamma-updateringar på Instagram så får jag panik och tror att det är Morsdag!
Förra året fick jag sån panik för jag trodde jag hade missat Morsdag, så jag köpte 15 paket med mörk chocklad till min mamma. Mamma frågade såklart varför jag köpt allt detta till henne och då sa jag generat att jag höll på att missa Morsdag.. Mamma skrattade bara och sa att det är fel dag men hon tar gärna emot all chocklad ändå, haha!
 
Iår gjorde jag inte samma miss, men var nära, haha! Spenderade dagen med mamma ute i solen istället.
Vi hittade en pelare med en massa fina ord och symboler. Jag och mamma blev kära direkt och började posa, haha!

Er favorit

Nu har jag gjort en hel del Dream catchers och Macramés, och jag är lite nyfiken på vilken ni tycker är snyggast?
Jag vill så gärna göra fler, och jag vill att alla ska vara olika men det är svårt att göra Dream catchers och Macramés som sticker ut från mängden...

Pollensäsongen

USCH vad jag känner av Pollen just nu... Jag är en ömtålig liten tjej som tyvärr är allergiskt mot nästan allt, och när Pollensäsongen kommer så stänger min kropp av!
Jag nyser heeela tiden, snuva och irriterad näsa, blöder näsblod, har marddrömmar, kliar i ögonen och har ont i huvudet. Och det bästa är att detta bara är EN av alla Pollen varianter som kommer komma nu i sommar.
Jag är allergiskt mot både blompollen (Gråbopollen), björkpollen samt gräspollen.
Så min allergi kommer bara bli värre, jippi!
 
Någon annan som har svår allergi som kanske har några bra tips till snoriga mig?

Maj sol

Idag är det röd dag så inget jobb för mig!! Eller jo, ska bara skriva det här inlägget sen drar jag ut.
Tänker passa på att vara ute i solen. Blir nog en Picknick i Lilje.
I ca 7 månader har jag lämntat efter det här vädret. Kunna gå med klänning och färgglada sommarsminkningar, sola och äta gott med folk jag älskar. Så lycklig att värmen äntligen är här!

101 things before you die

Jag hade tråkigt på kontoret här om dagen, så jag samlade ihop en Ultimate Bucket List, 101 saker jag måste göra innan jag dör!
Jag tog några av mina gamla punkter från mina tidigare listor, och saker som jag har velat göra så länge jag kan minnas. Lyckades få ihop 101 punkter, och jag kände mig stolt att jag redan har hunnit göra 33 styckna av dom!
 

White/Silver hair Tutorial

 

Dreamacramé

Jag har gjort ännu en till!! Haha. Men denna var en blandning på Dream Catcher och Macramé.
Känner mig extra stolt över denna för jag har plockat pinnen själv samt fjädrarna! Såg fjädrarna ligga på marken i skogen, så tog hem dom, tvättade dom och återanvände dom. Känner mig så Vegan nu, haha!

Summer Festival Makeup

Jag ville egentligen göra den här makeupen under Coachella, men hade inte tid tyvärr...
Men detta är min variant på Music Festival/ Summer Festival- sminkning! 
Jag är oerhört nöjd med hur jag fick till nyanserna och glittret vid ögonvrån. Känns som en solnedgång, enligt mig.
Sen så måste man ju lägga till lite vita prickar och sträck om det är en festival sminkning, hahah! Men det kan man ju såklart skippa om man vill.