Shameless

Magtröja- Spinns | Läder kjol- Sevens | Skor- Liz Lisa 

Att ta outfit bilder på gatorna kanske inte är det bästa man borde göra, men de japanska gatorna är så fina! Alla Hiragana texter och alla Kanjis. Man kan inte se det någon annanstans på hela jorden. Så exotiskt ju.

En lång dag i Japan?

Det här kommer att bli världens längsta dag. Inte på ett dåligt sätt, mer på ett förväntansfullt sätt.
Vet inte ens vad jag ska göra idag... Ta en promenad. Njuta av Japan. Handla lite mat. Städa. Bleka håret.
Det vanliga?

Sleepover with my Pumkin!

Ikväll har jag sleepover och Harry Potter mataron med min söta kompis Pinky!
Hon har på något sätt lyckas missa att se ALLA Harry Potter filmerna, alla Star Wars filmerna, Avatar och alla Ghibli filmerna?! Jag har mycket att visa henne. Vilket börjar ikväll med de första Harry Potter filmerna och en massa japanska godsaker!
På bilden ser ni Pinky som också har tusen myggbett på benen...
Och allt godis! Så mycket gott! Själv äter jag torkad mango med en kopp te. Bästa som finns<3 

Pika pika, pikachuu!

Dom har någon slags Pikachu-kampanj i Minatomirai just nu. Det är affisher precis överallt. Det hänger ett gigantiskt Pikachu huvud i shopping centrumet, stora planscher är uppsatta och alla affärer säljer nått som har med Pikachu att göra. Men varför har jag ingen aning om... Är det hans födelsedag eller nått haha?

Är det bara jag eller blir ni inte heller så hungriga när det är varmt?
Eller okej, jag lever i ett land som är betydligt mycket varmare än Sverige just nu så min kropp kanske inte är van? Jag dricker som en flodhäst (fast dom kanske inte dricker så mycket?) och är bara sugen på fräscht. Som grönsaker, sallader, frukter och bär.
Så detta blir min middag ikväll. Italiensk sallad: mozarella och avocado med hemmagjord italiensk salladsdressing och lite basilika på sidan. Kärlek<3

mellanmål @ Starbucks

 Godmorgon alla mina underbara!
 Här sitter jag i värmen och njuter utav min Mango frappuccino från Starbucks. Jag har mina favoriter: Mango när det är sjukt varmt och jag vill känna mig fräch. Vanilj när det är super soligt och jag är lite småhungrig och Kaffe-smak när jag känner mig lite seg eller trött. Perfekta smakerna!

映画の夜

Inatt var jag på bio med Pinky, Jesper och David. Tre vänner från skolan. Vi var på premiären av Godzilla. Och ja, den hade premiär idag haha. Japan är väldigt sega när det gäller filmer!
Fick med mig coolaste muggen ever btw.
 
Och filmen var grymt bra! Så roligt att se filmer som utspelar sig i Japan nu när jag bor här. Roligt att höra alla amerikanska skådisar försöka prata japanska och att faktiskt kunna förstå all japanska som inte var textad var amazing!
Detta var definitivt den ultimata Godzilla-filmen. Jag älskade filmen från början till slut. Den underbara musiken, storyn, designen på Gojira, Cranstons karaktär,  CGI som var hur cool som helst. Den hade sina nackdelar också men det sänker inte betyget.
4½ droppar av 5.

隅田川花火大会

Igår var jag och såg Sumida river Fireworks Festival (隅田川花火大会, Sumidagawa Hanabi Taikai) i Asakusa som hålls varje år i slutet av Juli. Det är världens äldsta Firework evenemang som startades redan under 1700-talet för att hylla dom döda.
Japan älskar verkligen fyverkerier. Dom har nya festivaler varje helg nu under sommarn och hundra tusentals samlas för att se. Vilket jag förstår, japanerna är verkligen grymma på fyverkerier. Dom har en otrolig variation, inte bara på färger och storlekar, utan också former. Jag har sett fyverkerier som vart formade som kanjis, Hello Kitty, djur, Pikachu och mycket mer!
Festivaler i Japan firas även med att bära Yukatas. Speciellt den här. Det är flera miljoner som bär yukata varje år under den här festivalen. Blir lite avis, vill också ha en ju... Och jag måste säga att det var KAOS ute i Tokyo igår. Kunde komma fram, det var så brutalt mycket folk!
Folk satt percis överallt för att få en bra view över fyverkerierna, haha.
Fyverkerierna var jättevackera. Det var ingen åska den här gången, tyvärr haha, men alla fyverkerier var precis intill Tokyo Sky Tree. Vilket säger väll sitt?
Men jag tog inte många bilder igår. Jag har så sjukt många bilder på fyverkerier nu, så hade lite skoj med kameran och testade nya inställningar istället. Detta blev resultatet:
Tycker dom blev sjukt coola! Speciellt den sista. Ser ut som en drake ju!
(Det har hänt två gånger nu att fyverkerierna jag fotar ser ut som drakar på mina bilder btw. Känns lite japanskt haha)

おはようございます!

Godmorgon mina underbara!
Igår hängde jag och Malin i Asakusa. Kollade på tempel, åt japansk slush (fick sötaste koppen ever) och hade det mys. Vi åkte dit främst för att kolla på den kända Sumida River Festival. Men skriver mer om den i nästa inlägg :)

Chikada!

Som jag har berättat förr så älskar jag att höra ljudet av dom japanska Chikadorna här på kvällarna. Känns som om man befinner sig i en anime. Men jag har faktiskt aldrig sett en förr! 
Tills igår, då jag för första gången fick se en Chikada i verkligheten. Den var superstor och helt sjukt lugn. 
Om ni vill läsa mer om Chikador så har jag skrivit ett inlägg om dom här-> HÄR

More more more

Igår firade jag, Paris, Mini och Pinky att vårt sommarlov äntligen har börjat med en kväll ute på stan!
Vi åt middag ute, tog purikura (såklart) och satt ute i kvällsvärmen med utsikt över hela Minatomirai.
Underbar kväll<3
Jag hatar kroppsbilder/outfit bilder med Purikura. Man blir ju helt omformad! Jämför skillnaden på våra huvuden tex. Eller hon i blommig tröjas hand till höger!

Sommarlov!

Idag fick jag äntligen mitt älskade sommarlov! 
Vi fick tillbaka proven som vi gjorde igår också, som för övrigt inte gick så bra haha. Fick 75% rätt, men som sagt, måste ha 80% för ett G här i Japan så var tvungen att göra provet igen. Men det gick snabbt :)
 
Så skönt med lov. Som jag har längtat. Jag har visserligen bara 3 veckors lov,  och jag har verkligen ingenting planerat...men det är inget att klaga över!
Glad att jag har fått lite ledigt iallafall så jag kan njuta av solen och värmen i några veckor!

Palmer i Japan

Här kommer det några mysiga bilder från min kväll ute med några kompisar i Kamakura.
Älskar att vara vid havet här i Japan. Det är som att vara i Florida eller medelhavet. Fast varmare...

ett 30 kapitels prov!

Idag hade jag ett jättestort prov på allt vi lärt oss. Det kändes som om jag klarade provet bra, men man vet ju aldrig. I Japan är över 80% godkänt jämfört med i Sverige där man ska ha över 50% för ett G. Haha lite skillnad. Så yes, vi får se om jag klarar det eller inte. Man måste tydligen gå om de senaste månaderna om man inte klarade detta prov, vilket höjer ribban en aning haha!
Håll tummarna för mig?

Bilder från havet

Godkväll! Eller godförmiddag för er?
Igår var jag som sagt ute på havet med några kompisar. Det var inte det bästa vädret, runt 30+ och det var molnigt... Roligt var det dock!
Senare på kvällen drog vi till en BBQ vid alla båtarna, efter det drog vi till en fest och kollade på fyrverkerierna från deras balkong. Bästa utsikten. Det var helt sjukt vackert. Dom hade lagt ut smällare vid vattenytan, som kändes väldigt nytänkt. Varför gör vi inte så i Sverige? Vi som har massa vatten, i Stockholm iallafall!
Kurihara är så överbeskyddande, haha, vi var tvungna att ha flytvästar varje gång vi hoppade från båten. Så gullig!
Ser ni hur sensuell jag är i vattnet btw , hahah? Som en fisk, fast nä!

失敗する!!

Jag köpte ju nyss min älskade lilla Instax Mini som jag inte riktigt vet när jag ska ta med eller vad jag ska fota med. Jag är tydligen inte heller så bra på att ta kort med den haha.
Jag har tagit med den varje gång jag vart på stranden för att göra ett fint collage med strand/havs-bilder. Men 90% av alla foton blev antingen helt vita eller helt svarta haha. SÅ FAIL.
De första fotorna glömde jag helt och hållet bort att ändra ljus styrka. Dom andra har jag bara haft på fel. Hahah, så sämst!
Såhär blev alla hahaha:

Idag drar jag till havet med tjejerna och vår japanska pappa. Ska bli så mys. Älskar ju havet!
Sen efter det ska vi på en festival och kolla ännu mer fyverkerier.

Min första Hanabi i Japan

Här kommer bilder från picknicken i söndags. Fyverkerierna var riktigt häftiga, men det som gjorde de ennu häftigare var att det åskade varannan minut! Jag lyckades få blixten med på bild 5 gånger och det säger väll sitt? Jag och Sandra blev livrädda när vi var påväg hem för blixten slog bokstavligt talat ner 10 meter från oss, haha!
Bild från Phu.
Självklart, en Hello Kitty, haha!
Ser ni monstret som kommer ut all rök vid vattnet? Ser ganska så coolt ut haha
Japaner är väldig duktiga på fyverkerier måste jag säga! Längtar redan tills nästa festival.

Awesomeness

Ni kommer aldrig att tro vart jag köpte stativet och för vilket pris! Köpte den i skolan från en gymnasie-elev för bara 65 kronor!!! Helt galet ju<3
Jag har aldrig ägt ett stativ förr, haha, tro det eller ej. Så nu kommer det att bli betydligt lättare att kunna ta snygga bilder och mer outfit bilder! Bra va?

Dragon Island

Här kommer det några bilder från i lördags. Jag låter bilderna tala för sig själva!
Såg en katt sov log och sov utanför ett tempel. Och såklart så hade någon kommit och lagt sitt paraply över den för att skydda mot regnet. Så typiskt japan<3
Hittade ett träd där kvistarna såg ut att "smälta" haha. Så creepy!
Sen en damm fylld med en massa sköldpaddor! Dom var som ankor. Kom till en för att få mat hahah!

アカメが斬る!

Igår hittade jag en ny anime som bara har vart ute i några dagar! Det finns därför bara 3 avsnitt att kolla på just nu  men lyckades fastna direkt! Den är precis min smak på anime- mycket action, blod, och bra handling. Jag var så nyfiken på mer så råkade kika in lite på mangan av den här serien för att se om den verkar hålla tempot, vilket den verkar göra. Kanske kan bli en ny favorit anime? 
Serien verkar ha fokus på en kille vid namn Tatsumi. Utan att säga för mycket så kan jag kort berätta att han reste till huvudstaden för att samla in pengar till hans hem, men stötte på ett gäng assassins vid namn Night Raid istället, som lyckades övertala han att hjälpa dom med deras dödande.
Väldigt bra anime som sagt. Jag tror den här kan bli väldigt stor!

Axolotl bebisar

En sak som jag har hittade i Enoshima var små burkar med Axolotl bebisar för bara ca 60 kronor.
Axolotl är en nattaktiv mexikansk vattenlevande salamander. Väldigt sällsynta och svårskötta. Axolotl kan odlas framgångsrikt i fångenskap, men är kraftigt hotad i naturen. Man beräknar att endast 700–1200 lever i det vilda. Dom klassas som "akut hotad" på Internationella naturvårdsunionens (IUCN) röda lista!
 
 
Ni som läser min blogg flytigt vet att jag älskar Axolotl. Har skrivit om dom flera gånger förr. Dom ser ut som en blandning på en drake och en pokemon. Världens vackraste djur enligt mig!
Så att se alla bebisar i små burkar var jobbigt... Om jag hade vart i Sverige hade jag köpt alla! Men eftersom jag bor tillfälligt i Japan så hade jag inte gjort dom nått gott. Dom lever ganska länge och kan bli upp till 40cm långa (dessa bebisar var bara några få cm).
 
Men detta ett djur som jag lätt skulle vilja skaffa sen när jag har möjlighet!
Sista bilderna är från Google.

楽しかった!

Igår var jag med ett stort gäng japanska kompisar. Vi besökte Enoshima (som jag besökte för första gången med Pontus), hade picknick på stranden, badade, hade vattenkrig, och hade det allmänt skoj!
Jag ska visa er mer bilder sen. Ska dra iväg nu igen för att träffa några kompisar i Yokohama. Det ska vara nån festival där ikväll.
Mobil-bild från Kim.

Purikura again haha

Vi tog lite Purikura bilder igår också haha! Jag ser alltid helt galen ut i Purikuras! Måste kisa som som tusan för att ögonen inte ska se ut som golfbollar. Mina ögonbryn har en tendens att försvinna i purikura bilder, fattar inte varför. Och alla näsor förminskas ju, så min blir super smal!
Men men, kul är det att ha lite bilder på sina bästa kompisar i Japan<3
Japaner och deras super söta engelska haha!

Yokohama at night

Igår kväll var som sagt jag och Pinky ute i stan och hade det skoj. Vi åt supergod middag. Alla rätter kostade bara 300yen=17kronor. Beställde därför en massa olika rätter haha! Bland annat en svart ris-rätt. Såg super läskigt ut men smakade underbart!

OOTD

Keps- WEGO | Sailor Tröjan- Spinns | Sailor kjol- Sevens | Skor- WEGO

金曜日

Idag är det äntligen fredag! Så skönt! 
Jag har massa planerat inför helgen. Hoppas jag lyckas ta fina bilder till er.
Idag ska jag vara med min lilla Pinky efter skolan. Ska bli skoj!

さいご...

Jag blev klar väldigt snabbt under makeup lektionen så jag fortsatte att bygga på min sminkning som tidsfördrift tills jag blev mer lik en älva än redo för att festa, haha. Vet inte om jag förstörde min sminkning eller förbättrade den men enligt mig det blev helt okej! Om jag visste att jag skulle sminka mig till en älva så hade jag sminkat mycket starkare! Men jag gillar min simpla älv-sminkning endå.
Och min lärare skrev ett meddelande till mig i slutet utav lektionen som hon gick fram och visade privat för mig där hon hade skrivit "Du har talang". Blev så glaaaad<3

Sista Makeup lektionen

Idag hade jag min sista makeup-lektion... Så tråkigt! Trodde vi skulle hinna göra så mycket mer. Hann bara gå igenom grunderna. Så under sista lektionen skulle vi göra en "party makeup" och visa läraren allt vi lärt oss.
Jag ska visa er bättre bilder snart! Ska bara gå till gymmet lite snabbt!

Mitt favorithus!

 Har precis kommit hem från skolan men ska strax dra iväg till gymmet. Ikväll är det Zumba igen. Ska bli så kul!
 Påväg till och från skolan, precis intill tågstationen, så ligger det ett supergrönt och gammalt hus mitt bland alla höghus som jag kände för att visa för er. Så oerhört vackert. Mitt favorithus i hela Kanagawa! 

寿司

Idag blev det enkel och billig middag. Sushi!
Japp, i Japan är det både enkelt och väldigt billigt att äta sushi<3
Jag har mycket att göra så har inte tid att laga egen mat idag.
På tal om sushi så har jag börjat äta ris nästan varje dag, haha! För Japaner så är det inte ovanligt att man äter ris till varje måltid, inklusive frukost!

Tips för vitare tänder:

Minns ni tandblekningen som jag skrev om på bloggen för inte så länge sen? Jag har bytt ut den mot en riktigt bra tandkräm istället! Tandblekningen (som jag tyvär fortfarande inte kan namnet på...) var väldigt bra, nästan lite för bra. Det började kännas konstigt på insidan av mina läppar så slutade med den direkt! Kan ha hänt att jag råkade använda den lite för ofta hahaha.
Den här tandkrämen däremot är från The Natrual Oral And Beauty Care Company som ser till att allt är 100% naturligt och pålitligt. PEELU är gjord i USA och använder de mjuka fibrerna i peelu-växten för att ge en mild, icke repande tandkräm som fungerar naturligt att rengöra och bleka tänderna. Till skillnad från de flesta andra märken, är Peelu Tandkräm sockerfri, innehåller inga artificiella sötningsmedel eller konserveringsmedel, och använder bara naturliga aromer.

Med i japansk Tv Reklam!

Godmorgon!
Igår fixade min chef som jag jobbar som modell för så jag var med i en reklam. Reklamen kommer att visas på tv kanalen MX terebi nästa månad nångång. Lite spännande! Roligt var det också haha!

学校で

Sitter just nu ute i solen med klasskompisen Akemi-san och myser med varsin Coconöts dricka!
Har bara 10 minuters rast varje dag och jag har skola mellan klockan 1 till 5, så får tar vara på solen så mycket jag kan!

Best.Bar.Ever

Igår vad jag inne i Shibuya med ett gäng kompisar och hade det trevligt i världens bästa bar!!!
Jag är helt kär i baren, så sjukt cool! Herregud!
Temat på baren var ett mentalsjukhus och dom hade lyckats få känslan så brutalt äkta! Kändes som man var i en skräckfilm. 
Man satt i sin egen cell och alla som jobbade där hade sjukhuskläder. Deras meny var helt underbar. Man kunde beställa allt från sin egen blodtyps drick till en vällingflaska hahah. Sen varje kväll klockan 10 så blir hela baren kolsvart, alltså man ser ingenting! Med en massa lampor som blinkar och konstiga ljud kommer från utanför sin cell. Det var till och med ett tag då golvet utanför brann, haha!
Oslagbart ställe! Min favoritbar nånsin<3
Toaletterna!
Här kan ni se lite utav baren. Alla galler är "rummen" man satt i och utanför står en servitris och tar beställning.
Detta var uppsatt bredvid mig... 
Som sagt, bästa menyn ever!
Blod-drink!
Min kokonöts drink... hahaha
Här fick man göra sin egna drink med en massa smaker haha.

スムージー

Det bästa som finns nu när det är så varmt är smoothies!
Jag vet inte om det bara är jag men jag blir inte så värst hungrig när det är super varmt ute. Jag vill hellre dricka och sen när magen full med vatten så blir jag aldrig riktigt hungrig... Därför är smoothies bästa lösningen för mig! Det är ju som en dryck fast mättande, plus att man kan hitta riktigt nyttiga smoothies! Detta är mina favoriter här i Japan:
 

横浜デザイン学校festival

Sandra och Brennan
Söta Pinky och Vackra Sandra!
Det var jätteroligt idag på skolfestivalen. Att se alla kompisar på modeshowen, allt alla hade fixat, mina affischer jag hade gjort haha och äta all god mat!
Jag gick runt med en "staff" skylt idag. Gick runt och hjälpte till, kollade så allt var i ordning osv. Var inte med som modell för jag tackade nej till den iår. Hade för mycket att göra som det var... Men det var som sagt super roligt att se alla kompisar som var med! Dom var så fina!

Yukata

Yukata (浴衣) är ett traditionellt japanskt klädesplagg som kan bäras av både män och kvinnor. Till utseendet påminner en yukata väldigt mycket om kimonon och många räknar den som en informell variant av kimono.
Jag skulle väldigt gärna vilja köpa en Yukata innan jag återvänder till Sverige. Och det hade vart perfekt att köpa en nu så man har en under alla sommar festivaler, man vill ju se japansk ut nu när man väl bor här!
Det är väldigt mordernt med yukata här i Japan, speciellt nu under yukata-säsongen då man kan se folk som bär dyra och färgglada yukatas lite överallt!

Shameless

Köpte en super charmig tröja här om dagen. Från affärn Spinns i Shibuya.
Älskar färgerna och tyget! Kommer att bära den här hela sommarn<3

Panda nails

Idag kände jag för nått nytt. Så tog och fixade naglarna. Panda-naglar!
Kan inte få nog av pandor. Så söta ju! Sant att svart & vitt passar till allt så det känns ganska tryggt.
Fick detta paket med nagel-tryck (eller vad det heter) från Pontus söta mor för ett tag sen. Tack så hemskt mycket återigen<3
Hur tycker ni att det blev?

Jättetyfonen Neoguri.

Idag ska den jättestora tyfonen Neoguri slå in till Yokohama.
Den har vart på nyheterna överallt i världen sen den slog i land vid Okinawa redan i tisdags. Tyfonen kan komma upp i en hastighet av 75 meter per sekund. Vågor upp till 14 meter höga och översvämningar väntas.
Skolan är stäng imorrn och alla råds om att stanna inomhus tills tyfonen har svept förbi.
Men jag är faktiskt inte särskillt orolig alls. Jag har redan upplevt fler tyfoner än vad jag kan räkna till. Detta är inget nytt för mig!
Det är en otroligtt bra livserfarenhet att ha levt i Japan måste jag säga. Japan har nya naturkatastrofer hela tiden som man tar in erfarenheter ifrån. Lär sig att evakuera, planera, hålla lugnet, vad man ska göra och vad man inte ska göra. 
Bilder från DENNA NYHETSSIDA

疲れたー

Konbanwa mina underbara!
Här ligger jag i sängen och är helt utpumpad. Jag har haft ett Zumba-pass i gymmet idag. Orkar inte ens ta odentliga bilder till er eller komma på ett vettigt inlägg att skriva om, så ni får cambilder och en text om hur trött jag är istället, haha. 

ファシオン新聞

Det är många som har frågat vilka mina favorit tidningar är här i Japan eftersom jag lägger upp många bilder på tidningar, eller bilder där jag läser tidningar.
Mina favoriter är JELLY. En superbra tidning med preciiis min stil och smak. Den har både mode, smink, hår, kändisar, tips, träning, mat och mycket mer!
Sen är tidningen KERA en väldigt bra tidning också. Den har lite för punkig stil för min smak. Känns som om jag skulle älskat den här tidningen när jag var 12-14 år. Jag har därför svårt att ta inspiration från den...Men den har riktigt bra tips på bra affärer i Tokyo och man kan hitta galet bra fynd i den!
 
Det är lite svårt att läsa tidningarna på japanska bara. Eftersom dom är mer för bilder än text. Så det händer ofta att man inte ens kan hitta vartifrån ett plagg kommer ifrån, haha. 
Sen måste jag ju få tillägga att dom amerikanska tidningarna, som VOGUE, här i Japan helt underbara också!

べんり!

Idag efter skolan drog jag och Malin in till Shibuya och Harajuku en snabbis. Kollade rean lite, åt japansk creep (det är som sagt ett MÅSTE när man är i Harajuku) och hade det mys.
Alltid lika vackert att vara inne i Tokyo på kvällarna. Kommer att sakna Shibuya och Harajuku sen när jag återvänder till Sverige... Japan är ju mitt andra hem nu, mitt första eget ställe, enda stället på jorden där jag verkligen kan vara migsjälv i. Kommer att sakna allt. Kommer till och med att kännas tomt utan alla hundra tusen personer som man måste tränga sig fram igenom varje dag, haha... NEJ såhär får jag inte tänka!!!
Lev i nuet.
En utan mina favorit affärer precis utanför Harajuku gatan. Bredvid ligger även bästa creepståndet i hela Tokyo (enligt mig). Så べんり!

5 Saker ni inte visste om mig

 
1. Jag tycker fjärillar är läskiga. Jag har sett rätt så många närbilder på deras "ansikten" och dom ser riktigt äckliga ut! Däremot älskar jag Malar då dom, bortsätt från fjärillar, är väldigt håriga och fluffiga, samt söta i närbild.
2. Om jag var tvungen att välja en sak att äta i resten av mitt liv skulle det vara avocado!
3. Slöseri är bland det värsta jag vet.
4. Jag slutade övningsköra för jag tyckte det var slöseri med tid och pengar, haha. Jag hade sen långt tillbaka bestämt mig för att flytta till Japan och jag kommer inte vara klar med mitt resande efter min tid här, så ett körkort skulle bara vara onödigt att ta då jag inte kan köra bil utomlands. Ville hellre lägga ner pengarna och mitt fokus på att fullfölja min dröm!
Jag har en känsla av att jag inte kommer att skaffa bil på ett långt tag. Och NÄR jag gör det, måste det vara en miljövänlig bil! Japp.
5. Jag har vart utomlands 19 gånger (om jag har räknat rätt) och kan inte få nog av det! Jag älskar att se världen och resa på mig. <3

Panda Bento!

Jag är tvungen att visa er mina fina panda bento-lådor som jag gjorde i helgen till stranden! Känner mig fett japansk, gjort mina första egna bento-lådor :3
Jag blev supernöjd med mitt resultat. Som ni vet så älskar jag ju pandor, så "temat" på mina bentos var såklart pandor och grönt! 
Jag hade pasta, tamago (japanska ägg), japansk sallad, bamboo sallad, sjösallad, gyoza, friterad kyckling, tempura, ris, onigiri, sallad och massa persilja!

Urbanears*

Jag tror jag har glömt att visa er mina hörlurar också, hahah?
Såg dom på deras hemsida precis när dom kom ut och blev kär DIREKT. Så jag sprang runt överallt i Tokyo för att leta efter den med "himmel-tryck" men den var såklart slut överallt... Hade däremot turen på min sida och lyckades TILLSLUT hitta en i Minatomirai (Tack Minatomirai-världen bästa ställe på jorden<3).
Har letat efter hörlurar sen jag kom till Japan. Då dom jag hade i Sverige gick sönder precis innan jag flyttade hit, så detta var ett bra köp!!

ヒトデ

Idag var det en massa sjöstjärnor på stranden, dom flesta var döda dock... Så plockade på mig några! Supersöta och bästa souveniren nånsin ju!
Någon som vet hur man ska få bort alla bakterier från sjöstjärnor btw? Snäckor brukar man ju koka för att få bort havslukten osv, men hur gör man med sjöstjärnor?
Någon eller något bet mig på hälen (bilden över), hahah *surprise face*

Beach<3

 Idag har jag vart på stranden med Pinky! Super mysigt. Det var inte helt molnfritt men det gjorde dagen bara bättre. Brände mig inte, höll inte på att stekas ihjäl och det blåste skönt. Så det var en perfekt soldag!
 Jag håller på att ladda över bilderna just nu, så bildbomb kommer snart, börjar med att visa er två bilder som sammanfattar hela dagen<3

Antikt

Idag var jag på äventyr. Åkte tåg till en station jag aldrig vart på förr. Det såg ut som staden i filmen "The girl who leapt through time", det var ganska coolt.
Sen drog jag till affären Tokyu Hands för att köpa lite nödvändiga saker. Men hittade såklart en massa saker som jag entligen inte behöver, haha. Som bland annat denna super super snygga anteckningsboken:
Har redan två av dess böcker nu, kommer att bli sjukt snyggt att dekorera med sen!!

Fyrkantiga meloner

Som alla redan vet så är Japan ett väldigt speciellt land, man kan hitta saker i Japan som inte finns nån annanstans i världen!
En utav dom sakerna är japanernas lösning på runda meloner. Dom tyckte det var jobbigt att dom rullar runt i kylskåpet, svåra att skära och att dom tar orimligt mycket plats. Och deras lösning på detta var att forma om dom!
Ja, det finns allt från fyrkantiga meloner till hjärtformade.
Jag skulle jättegärna vilja testa detta om det inte är så oerhört dyrt... En melon kostar allt mellan 500 till 900 kronor!?
Men jag hörde nyligen att japanerna ska sammarbeta med ett brittiskt företag för att få ner priserna på melonerna, så då kommer man att kunna köpa en fyrkantig melon för under 100lappen!

金曜日

Hej alla mina underbara!
Idag är det fredag. Som jag har längtat. Jag har mycket planerat under helgen så jag tog den lediga tiden jg har nu och färgade håret. Det har blekts så mycket från solen här i Japan, så gjorde det lite mer blått. Det blev en jättefin vattenblå färg. Blev nöjd!
Vad tycker ni? :D

A song about promoting body positivity?

Jag hörde världens charmigaste låt nyss. Själva musiken är verkligen inte min smak, överhuvudtaget. Det är texten som är helt underbar och som fick mig på fall!
Den handlar om att älska sig själv och älska den du är. Låten promotar det positiva med ens kropp, oavsätt storlek. Och jag önskar att fler låtar hade en text och mening som denna: 
 
Det är många som är smala som har tagit illa upp av den här låten, att dom tycker att texten bara promotar en sorts kroppsstorlek (de kurviga), vilket jag själv inte håller med om.
Men smaken är som baken, haha, vad tyckte ni om låten? 

プリクラ<3

 
Att ta Purikura bilder är nog det bästa som finns! Bilderna blir super söta, det kostar i princip ingenting och man kan hitta Purikura-bås nästan överallt!
Jag har hittills samlat på mig 10 olika. Men åh vill ha fler!

Ninja myggor

Nu ska jag berätta en sak för er om Japan. Myggen här är ninjor!!! Dom är svarta, små och man kan inte höra dom. Dom smyger sig på en under kvällarna och när man väl upptäcker en så svimmer den i tomma intet när man väl har samlat mod för att smälla den.
Och det som gör dom ännu mer irriterande är att dom kliar bara i någon dag, sen förvandlas "blåsorna" till blåmärken som sitter kvar i veckor! 
Jag har 24 styckna fina "blåmärken" på kroppen, och 20 utav dom är endast på benen.
Visst det är superskönt att myggbetten inte kliar men hur fult är det inte att se ut som om man har vattkoppor på benen egentligen?

化粧

Idag hade jag makeup lektion igen! Så roligt! Idag hade vi läpparna i fokus. Vilket är de partiet i ansiktet jag sminkar minst, så jag behövde få lite tips och knep.
Annars har det vart en underbart solig och varm dag i Yokohama idag, hela 30+! Hade även två prov som gick gallant!
Här kommer några bilder på mitt vackra maskara-face... haha:

Holo4ever

Jag har glömt att visa mina nya holo-skor! Tyckte dom var helt sjukt underbara samt att dom bara kostade 150kronor så kunde inte låta bli att köpa dom. Hade dom på stranden förra helgen och det var verkligen perfekt.