Happy Halloween!

Idag så hade jag både Sportfestival (istället för en vanlig skoldag) och Halloween party!
Bilder kommer sen!  Ville bara önska er en Glad Halloween och att ni får en underbar kväll!

ÅH vad jag saknar min Pontus... Han är så gullig och skickar saker till mig, skriver brev och gömde tom lappar (när han var här och hälsade på) så jag skulle hitta dom senare. 
Längtar tills jag får pussa på min panda igen! Jag vill bara skryta för er om hur perfekt min pojkvän är, hur jordnära han är, hur talangfull han är, och vilken kärleksfylld gentleman jag stolt kan kalla för min Pojkvän.
 
Detta är andra gången vi firar vår årsdag ifrån varandra... Känns lite surt men hur många förhållanden klarar långdistans egentligen? Inte många säger jag stolt, haha. Så. Grattis till oss idag! 
Han hade gömt en lapp i en utav mina ögonskuggor!

I Love You

Se upp för en inte så simpel kärlekstext, haha:
Hur har 3 år kunnat gå så snabbt? Och vad har jag gjort för att förtjäna en sån perfekt pojkvän? 
Jag och Pontus började som bara kompisar sommaren 2011 och båda kände direkt att vi hade nått speciellt. Vi kom oerhört bra överrens och vi trivdes i varandras sällskap och blev snabbt bästa kompisar. Men efter 6 månader hände nått underbart, jag blev kär. Och tur var så hade han fallit för mig med och vi inledde vårt förhållande på Halloween 3 år sen.
Vi har vart med om så sjuuukt mycket tillsammans. Mer än vad många förhållande har vart med om på bara 3 år, garanterat!
Vi har haft våra upp och ner gångar som alla andra förhållanden, och det har till och med funnits en tid då vi växte ifrån varandra.
Men nånting har fört oss tillbaka varje gång. Vi har alltid hittat tllbaka till varandra. Och vi är nu närmare varandra än nånsin. Han är min bästa vän och min bättre hälft.
Jag ångrar inte mitt val om att lämna Pontus och flytta till Japan. För det gjorde oss bara starkare. Vi behövde båda tid för oss själva för att växa och mogna. Ett år utan han har vart oerhört svårt, mer än vad ord kan beskriva men jag är glad att jag gjorde det. Vi behövde lära oss att inte vara kära i vårt förhållande och kärleken utan i varandra. Vårt förhållande har växt från en "tonårskärlek" till ett riktigt förhållande. Jag har lärt känna mig själv under mitt år i Japan och jag har aldrig vart så kär som jag är nu.
Sanningen är den att jag har aldrig älskat någon som han. Kommer kanske aldrig göra heller. Det kan endast tiden utvisa.  Ingen känner mig så bra som han, knappt ens jag själv. 
Jag älskar dig så otroligt mycket.
Pontus skriver "P+L" så fort han får chansen, haha. Han har skrivit i både sand, snö, på berg och bamboo träd.
 

ハッピー ハロイン

Här i Japan tar dom Halloween på största allvar!
Det är Halloween pynt precis överallt här! I varenda affär, alla hus har pyntat och alla mataffärer har hela avdelningar med bara Halloween grejs på!

Vill inte...

Hej alla mina underbara!
Just nu sitter jag och dunkar musik med en kopp kaffe i handen, haha. Ska snart till skolan och ska ha ett muntligt prov som vi har varje vecka... Vill inte. Vill dunka musik hela dagen!
Men det är strålande sol ute med 22 grader, vilket gör det lättare att tvinga sig ut :)

ハロウィンのゴーストパン

 Snart är det Halloweeeeeen!
Bästa högtiden på året. Jag försöker lyxa till det och äta en ny halloween bakelse per dag här i Japan. Får passa på nu när dom finns att köpa. Kommer inte kunna köpa sånahär gulliga bakelser i Sverige ju....

ハッピー ハロイン

Som ni vet så älskar jag smink. Både vardagliga sminkningar och mer ovanliga sminkningar. 
Jag har inte lagt ner tid eller pengar på smink förr, vilket jag känner att jag vill göra nu. Men eftersom jag bor i Japan och inte vill köpa på mig en massa extra tyngder som jag måste packa med mig tillbaka till Sverige igen så har jag sagt åt mig själv att inte köpa en massa onödiga sminkprodukter... Jag köper bara smink som jag vet att jag använder VARJE dag. Och av det har jag skapat mina Halloween sminkningar. Vilket är en bra övning också, men jag vill gå crazy ju! Köpa på mig en massa smink, peruker, fake blood m.m!
Men det får bli nästa år. Då jag troligtvis bor i Sverige, haha.

The Owl Cafe ♥

Idag så var det bästa dagen i mitt liv!!! Jag och några kompisar besökte nämligen ett Uggle Café här i Tokyo! ♥
Det var obeskrivligt underbart. Själva Cafét var inge vidare...Det var väldigt litet, drickan man fick att välja emellan var inget att skryta med och det var inte fint dekorerat överhuvudtaget. Men så fort man fick syn på ugglorna så smälte man! Blev kär i alla ugglor, haha!
Lätt värt att gå upp tidigt på en söndag, åka en timma till cafét, för att sedan vänta nästan 3 timmar på att få komma in, allt för att få denna underbara upplevelse. Vem vill inte ha en uggla på axeln medans man fikar liksom!?

SE UPP FÖR BILDBOMB!

♥ ♥ ♥ ♥

Titta vilken UNDERBART VACKER TECKNING jag fick här om dagen!!
Hur gullig är inte denna? Hon hade dock inte skrivit något namn på teckningen, så jag tackar så mycket här på bloggen istället. Jag är sjukt stolt och glad över den här super söta teckningen. ÅH ♥ ♥ 
 

Sista sommarvärmen?

Godmorgon mina underbara!
Idag är det superfint väder här i Kanagawa området. Perfekt dag att vara ute och njuta av den sista värmen innan kylan slår ner här med...
I förrgår så var det första dagen på över 6 månader som jag använde strumpbyxor och långärmat!! Hur sjukt är inte det? Jag har kunnat gå i shorts och linne ända tills nu. Underbar känsla. Kommer att sakna det :(

How I did my Pop Art Makeup:

Jag är fortfarande inge vidare bra på att redigera videos och sånt... Min kamera slutade redigera i mitten men tror inte det gjorde så mycket?
Jag gör mitt bästa! Ska försöka ladda ner ett bättre Film-redigerings program snart också. 
Hoppas ni gillar videon dock. För jag kämpade i över 7 timmar i sträck med att göra den här videon, haha!
 
 

Halloween MakeUp!

Idag testade jag att göra Comic Book/Pop Art Makeup med min egna lilla touch, haha.
Tror jag ska fixa den här makeup'en på Halloween. Det var väldigt enkelt och gick hyfsat snabbt (det var bara prickarna som tog lite lång tid...). Den här Makeup'en var rolig och jag rekommenderar att ni testar den!

Why are you running

En sak som ni kanske inte visste om mig är att jag är typ den enda i min släkt som INTE kan sjunga (på min mammas sida). Alla både sjunger och spelar som änglar, har gjort egna skivor och bara sprutar talang!
Så stolt kusin som jag är så tänkte jag dela med mig av Josefs (min äldsta kusins man) nya singel Why Are You Running. 
 Han har tidigare i veckan blivit intervjuad i radio P4, då Martin Vare i P4 hade hittat låten på youtube och gillade den så mycket att han headhuntade Josef till programmet och nu spelas låten varje dag i två veckor.
Intervjun hittar du HÄR.
(Ni kan se min vackra kusin med mina söta kusinbarn på 1:30min i videon där hon ska spela "den stressade mamman").
Jag älskar låten. Hoppas ni gillade den också!

どれを選びますか

Haha lite roligt, jag har något på huvudet på varje outfit! Antingen keps (som jag för övrigt inte kan leva utan nu mera), diademband-grej eller luva, haha.
Min favorit är nog 2an. Jag bar den outfiten varannan dag för bara några veckor sen.
Vilken är din favorit?

Marmormönster

Jag har blitivt helt förälskad i Marmormönster. Mitt nya Holo, haha?
Hittade den här underbara hoodien från Sevens i Shibuya. Kände att det behövdes innan kylan kommer.

Skeleton Face Pack

En helt underbar ansiktsmask från Tokyu Hands här i Yokohama med Skeleton face pack.
Och jag måste citera, den här masken är INTE gjord för Halloween, men jag hittade den först nu, lagom passande för just Halloween, haha. Så jag köpte den för att väcka min Halloween-spirit lite mer.
Sjukt cool om ni frågar mig!

Sweets Paradise

Idag så var jag på Sweets Paradise med syrran, Pinky och Heather. Jag är inte mycket för sötsaker, gillar inte kakor, äter nästan aldrig tårta och nä, blir mätt så snabbt och mår bara illa sen efteråt. Men jag valde att följa med iallafall för sällskapets skull och för att kunna säga att jag har vart på en tårtbuffé, haha.

Macabre

Bilden länkar till deras hemsida!
Älskar deras smycken! Åhhh så vackra. Precis min smak på smycken. 
Och vad passar bättre nu till Halloween än dödskallar?

国道駅

Igår så besökte jag och några kompisar Japans läskigaste tågstation.
Tågstationen heter Kokudo Station och ligger ganska nära Yokohama. 
Tågstationer i Japan brukar alltid vara sjukt rena och fräsha. Eller det är alltid sjukt rent överallt i Japan, haha. Så att se en tågstation som var så smutsig, så klottrad, så mörk och tyst var riktigt obehagligt!
Kokudo stationen har inte haft någon som har städat eller tagits hand om sen 70 talet om jag har hört rätt. Ett perfekt tälle att besöka nu innan Halloween, haha.

Ny video

  
Ny video uppeeee! Jag och min söta kompis Pinky hade inget att göra här om dagen så vi testade att göra The Cotton Challenge! Det var riktigt roligt. Mycket lättare att göra videos när man är med någon annan!
Så det kommer ni nog att se mer utav ;)

Australian Certified Organic

Ni kanske minns att jag testade en tandblekning för inte så länge sen? Den är slut nu och funkade inge vidare tyvärr... Så testar en ny. En Organic tandkräm med naturlig blekning i som är från Australian Certified Organic!
Vet inte om den finns i Sverige eller inte. Jag har vart borta från Sverige så länge nu så har ingen koll längre haha, men om det är någon som har testat denna eller har andra tips så kommentera gärna!

Höst skissning

Idag var första gången på ca 6 MÅNADER jag hade nått över benen och långärmad!
Det var ganska så kallt idag, eller ska nog inte säga kallt, men inte lika varmt som det brukar vara här.
Vilket känns jobbigt. Vill inte att kylan ska komma. Vill inte ha höst!
Vintern kan komma direkt istället...
Men jag är glad, jag har haft en ovanligt lång och helt galet varm sommar här i Japan! Så jag är tacksam.
Första teckningen/skissen jag har visat för er här på bloggen sen evigheter tillbaka btw.
Jag har inte samma lust att rita längre. Jag tar ut min kreativitet på andra sätt nu för tiden. Men rita kommer alltid att betyda mycket för mig, även om jag inte är lika bra längre haha...

haha

Klänning- FOREVER21 | Keps- H&M | Skor- Momo | Halsband- FOREVER21
Har lyckats hitta en klänning i nästan precis samma mönster som min mössa. 
Påtal om mönster så diggar jag min snygga solbränna på ryggen som syns väldigt tydligt i den här klänningen, haha. Håller ni inte med, haha?

Efter stormen:

Efter storm kommer solsken, som man säger.
Idag har det vart helt GALET varmt. Klarblå himmel med nära 30 grader!
Känns ganska sjukt att leva i sån värme och fortfarande kunna använda sommarkläder när det snart är november. Love it 

Tyfon VongFong

Ännu ett inlägg om vädret här i Japan, haha. Ni är säkert trötta på alla mina umbrella destroying combos. Ber om ursäkt för det men eftersom man är uppvuxen i lugna Sverige så känns detta väldigt annorlunda och coolt att uppleva.
Inatt kom Japan andra tyfon på bara en vecka. Och denna ännu kraftigare än den förra.
Starkaste tyfonen iår!
VongFong heter denna som är klassad i kategorin 4.
För att få en liten bättre bild av hur stor en 4a är så kan jag kort berätta att orkaner och tyfoner delas in i 5 kategorier efter medelvindstyrka:
Kategori 1: 32,7 - 42,8 m/s
Kategori 2: 42,9 - 49,5 m/s.
Kategori 3: 49,6 - 58,5 m/s.
Kategori 4: 58,6 - 69,2 m/s.
Kategori 5: mer än 69,3 m/s
Kategori 5 är väldigt ovanligt! Orkanen "katarina" 2005 var en 5a. Så att behöva bemöta en 4a känns lite obehagligt måste jag erkänna. Men forskare tror att den kommer att tappa fart när den slår i land och gå ner till en 3a. 
Just nu låter det massa. Dörrar och väggar skakar. Men det är ingen fara! Hoppas dock fortfarande att vi tvingas vara hemma från skolan idag, hehe.

Oeshiki Festival

Igår var jag, syrran, Malin och Heather på Oeshiki Festival, en utav årets sista festivaler här i Tokyo området.
Oeshiki är en buddhistisk festival som firas för Saint Nichiren's död. Den här festivalen firas på många ställen i Japan men den mest kända är här i Ikegami Honmonji Templet där Nichiren faktiskt dog. 
Det som kännetecknar Oeshiki från andra festivaler är alla 10 000 lyktor som är tända och alla tusen personer som går runt på gatorna med japanska instrument, lyktor och gör traditionella danser.
Detta var den mest fullproppade fetival jag nånsin vart på. Över 30 000 personer samlas för att se den här festivalen varje år. Det gick bokstavligt talat inte att gå fram för det var så trångt med folk!

Perfect

 

Igår kom första avsnittet av nya säsongen The Walking Dead ut. Perfekt tajming säger jag bara! Det är en stor tyfon påväg hit igen så är troligtvis ledig från skolan imorrn (yay), så jag kan spendera min lediga dag med att titta på det nya avsnittet. Mys 

Mina Favoriter

Jag hittade en Hälso-mataffär nära mitt gym och som jag såklart gick crazy i, haha. Köpte på mig en massa nötter, torkade frukter, frön, mörk choklad och ingefära. Känner mig som ett litet gnagardjur som lagrar upp med mat inför vintern men kunde inte motstå ju... Allt är så gott!<3

誕生日におめでとうございます!

 
Idag så fyller min vackra jordgubbe år!!
Vi ska fira henne i en resturang som heter HongKong i Yokohama centrum med ett gäng kompisar. Det ska bli skoj!

mot Shibuya

Snabb update: Ikväll ska jag in till Shibuya för en kompis som bor där ska flytta tillbaka till Sverige igen och ska därför ha ett "hejdå-party". 
Så just nu sitter jag här hemma med underbar musik i bakgrunden och försöker komma på något snabbt och enkelt att äta innan jag drar. 

påtal om måne

 
 Passade nu till Halloween och The "blood" moon som var igår så köpte jag en suuupersnygg oversized t-shirt från FOREVER21MEN med mån-tryck!
Så himla cool ju. Blev kär direkt. På tal om månen så kunde jag tyvärr inte se den röda månen igår, det var allt för molnigt efter tyfonen... men man kunde se att det lyste orange/rosa/rött igenom molnen vilket var sjukt coolt det med! Önskar dock att jag kunde fått se månen. Ahja, får bli i April istället!
Någon annan som lyckades se the "blood" moon igår?

Blood Moon 2014

Idag är det den andra och den sista Luna Eclips 2014! Då månen kommer att vara koppar-röd och därför blivit kallad "blood Moon". Här i Japan kan man se detta 18:14 japansk tid. 
Så sjukt coolt ju!
Månen blir röd för alla solnedgångar och soluppgångar som kommer att speglas på månen. Detta händer bara när månen är full och befinner sig i jordens skugga. Då solen, jorden och månen ligger på rak linje. Och det som är awesome jämfört med en Solar Eclips är att man inte kommer att behöva använda några speciella glasögon, teleskop eller gizmos för att kunna se detta. 
 
Läs mer HÄR
Nästa Luna Eclips kommer att ske 4 april 2015 för er som inte kommer att kunna se denna ikväll :)

New video!

 Alltså usch ni anar inte hur osäker jag blir när jag lägger upp nya videos för er... Men jag ska försöka göra fler videos för jag vet att ni uppskattar det så mycket och det är så otroligt mycket roligare än att skriva ett vanligt inlägg.
Men jag har fortfarande inte fått in tekniken om hur man redigerar videos än, bara den här videon tog mig över 4 timmar att göra, vilket är en evighet för en som verkligen inte har något tålamod alls!
Blev dock inte nöjd med den... Men lägger upp den ändå och hoppas på att ni ska gilla den trotts alla fel.
Vill inte ha spenderat över 4 timmar på ingenting liksom haha
 

Typhoon Phanfone

Idag var skolan inställd för att tyfonen Phanfone no18 svepte förbi Kanagawa (Tokyo och Yokohama området) nu imorse. Den här tyfonen var den största jag vart med om hittills!
Stormen är över nu men måste erkänna att det var lite läskigt. Trodde att huset skulle blåsa sönder...
Och alla vi tjejer som bor här i huset har fått varsina sms om att en katastrof har inträffad med en massa information om vad man ska göra. Det har cirkulerat en helikopter runt här nu i snart 2 timmar så hoppas inget allvarligt har hänt...

私と妹♥

Jag har vart med min syster varje dag nu sen hon kom. Jag har inte hunnit med att uppdatera er om allt vi gör men vi har det super mysigt!
Imorrn börjar skolan igen efter en veckas höstlov. Jag har flyttats upp en klass, till morgon-klassen. Vilket jag  egentligen inte vill men jag ska ge de en chans och se hur det går.

Nikon D5300

 Idag så köpte jag äntligen en ny systemkamera!!!
Efter många timmars googlande och letande så bestämde jag mig för att köpa den nya systemkameran Nikon D5300. Ville egentligen ha Nikon D5200 för den är i princip lika bra fast billigare, men dom har slutat sälja den nu för den nya modellen (D5300) är ute. 
Passade på att köpa en systemkamera här i Japan för det är en aning billigare och dom har ett betydligt större utbud (eftersom det är här de flesta kamerorna kommer ifrån). I Sverige kan man köpa en ny Nikon D5300 utan objektiv runt 6000kr men här lyckades jag köpa en (med 18-55mm objektiv) för bara 4600 kronor!! 
Sååå glad. Den har en vinkbar monitor så jag kan börja V-logga för er. Den har även trådlös mobiladapter och otroliga 24,1MP i CMOS-sensor!
 
Passade även på att köpa en fjärrkontroll så jag kan ta mer outfit-bilder och ska köpa en Body Case imorrn för att skydda min nya älskling med stil, haha.
GAAAH JAG ÄR SÅ GLAD!

Äventyr i Tokyo

Idag så var jag, Pinky, Malin, Heather och Syrran på äventyr i Shibuya. Vi gick den vanliga promenaden till Harajuku och shoppade loss. Åt god middag och hade det mysigt! Jag blev även stoppad utan en tjej som frågade om jag ville vara modell för hennes företag. Så jag gav henne min fb så jag kan kolla om hennes företag är seriöst eller inte. Vilket det verkar vara så jag är sjukt glad! Ett till extra modelljobb på g!

Todays

Instagram - sebastiansimonxo
Official facebook - http://facebook.com/sebastiansimonxoxo
Blog - http://sebastiansimon.blogspot.com
Tumblr - http://sebastiansimon.tumblr.com
 
SERIÖST HUR VACKER FÅR MAN VARA? Den här killen har inte bara perfekt hår utan han gör också helt otroliga sminkningar. En utav mina största inspirationer just nu! Helt klart.

?!?!

Helt galet hur tiden går snabbt! Exakt idag har jag bott i världens bästa land i ett helt ÅR. Kan fortfarande inte fatta att jag lyckades komma hit. Att jag lyckades uppfylla min högsta önskan och barndomsdröm. Jag är sjukt stolt över mig själv. Jag har 4 månader kvar i Japan och jag ska göra varje dag minnesvärd!
Japan kommer alltid att vara mitt andra hem och ha en speciell plats i mitt hjärta<3