Glad Morsdag!

Glad morsdag till alla mammor där ute!
Jag väckte min mamma med frukost på sängen (testade att laga amerikanska pannkakor gjorda på citron och blåbär) och ska senare ut på äventyr med henne. Får se om det blir middag ute eller bowling tillsammans med lillebrorsan.
Vad ska ni överraska erna mammor med idag?
Bilder från min Instagram.

Sun/mandala plug

Älskar guldiga smycken! Och min sol/mandala plug passar perfekt med min lilla måne. Så fint och sommrigt.
Synd att mitt andra hål blir ihopklämd mellan dom andra två, den syns knappt mellan solen och månen hahah.

New in

Jag gick förbi Björn Borg och såg i fönstret en marmor-baddräkt. Gick då in för att titta på den. Men det slutade med att jag testade halva affären då jag upptäckte att dom hade både bikinis och underkläder i marmor. Haha... Köpte i alla fall en bh överdel och en bikini underdel som jag tänkte sola med nu under sommarn.
Jag vet att jag precis hade köpt en bikini men hur ska jag kunna säga nej till en bikini i marmor?
Ni får en fin inzoomad bild på mina bröst för att se hur den sitter på. Haha.
Bättre bilder på bikinin får ni se sen på stranden!

About Bruce.

 
 
Tänkte skriva några rader angående Bruce Jenner för jag har precis tittat på Keeping Up With The Kardashians- avsnittet All About Bruce där han precis som i intervjun han gjorde för ett tag sedan med Diane Sawyer berättade allt och bekräftade det som sociala medier har antagit sedan en tid tillbaka om hans könsbyte.
Jag har sett på Keeping Up With The Kardashians sen långt tillbaka, jag följer alla på sociala medier och är ganska insatt i deras liv. Jag älskar dom och tycker att dom är sjukt inspirerande. 
 
Ni anar inte hur mycket jag grät när jag såg avsnittet om Bruce. Herregud så gripande! Så sjukt starkt av han för att inte tala om inspirerande! Hoppas detta inspirerar andra och hjälper folk som går igenom likande situationer. Jag tror starkt på att detta kan vara dörren för att öppna världen. 
Så sjukt modigt av Bruce att äntligen tala sanning och dela med sig för resten av världen!

Förbannad...

Något som jag har insett och som gör mig sjukt förbannad är hur vi behandlar vilda djur.
Jag var i Skärholmens centrum här om veckan med Pontus och hittade en vild liten fågel inne i en affär, som flög i panik längst taket men kunde inte hitta ut från affären. Så jag och Pontus frågar personalen i affären att göra nått, ber dom kontakta deras chef eller ringa någon men dom gjorde inte ett skit! 
Blev så sjukt irriterad. Dom ville troligtvis inte ringa på hjälp för då skulle det blivit kaos i affären, då personal ska försöka fånga en panikslagen fågel med stegel som täcker hela affären. Och hur skulle deras kunder kunna shoppa då och dra in pengar till affären?
 Men inte nog med det, då jag insåg att vi inte skulle få hjälp av personalen så försökte jag och Pontus att ringa runt själva men INGA kunde hjälpa oss med fågeln. Ursäkter efter ursäkter, som att fågeln är för liten för att dom skulle kunna åka dit och hjälpa. Att dom inte åker akut om djuret inte är döende. Att dom kan inget göra när fågeln är inne i ett centrum, osv osv osv... WTF? Ringde både Naturvårdsverket, fågelcentralen, KFV, tror vi ringde till över 15 st olika nummer och INGEN kunde skicka ut hjälp.
Hur kan man kalla sig för ett företag som hjälper vilda djur när dom inte ens kan hjälpa en liten fågel ut ur en affär?! Blir förbannad. usch.

New video!

Har äntligen lagt upp den sista videon jag spelade in med Pinky. Då vi gjorde "No Make up Challenge", där Pinky har ögonbindel på sig och ska försöka sminka mig utan att se något.
Slutresultatet blev hemskt roligt (ni kan se lite på thumbnailen här under), så kolla på videon om ni vill se hur det kunde gå så snett, haha!
 
☯☾✧*。⋆Klicka HÄR för att komma till min Youtube kanal ⋆。*✧☾☯

JUNKYARD

Kollade igenom Junkyard precis och herregud så mycket snyggt dom har!?! Ville köpa upp precis allt!
För att inte tala om killarnas kläder! Ville köpa en massa matchande outfits till mig och Pontus. Vi hade sett så rad ut om vi gick i samma kläder! Men det blir för dyrt att köpa allt... här är några av mina favoritter iallafall:
Klicka på bilden för att komma till deras hemsida

OOTD

Klänning - H&M ♡ Keps - BOY ♡ Midje"bälte" - Shibuya ♡ Skor -  H&M ♡ Halsband - Shock ♡ Ryggsäck - New Yorker (har jag för mig) 

Jag har på mig min super simpla och mjuka klänning från H&M varje dag nu för tiden, haha. Älskar att fixa den med hårt. Massa svart och smycken. Blir en perfekt mix mellan mjukt och hårt då. Love it.

simpelt men perfekt

Tre dagar i rad nu har jag visat er nya saker jag har köpt. Det finns så sjukt mycket fint ute just nu så kan inte låta bli att shoppa, haha! Hittade några super simpla men perfekta sandaler från H&M när jag var där förra veckan på frukost. Dom passar perfekt till långklänning och min svarta ryggsäck. Love them

så mycket fransar

Oj oj oj så mycket fransar, haha! Köpte en kjol med fransar samt en liten väska från H&M för jag tänkte att dom skulle matcha lite sådär lagom mycket. Kommer dock svettas ihjäl med allt mitt svarta under sommarn kom jag på nu... men jag har klarat mig i svart tidigare i livet så jag ska nog överleva en svart-klädd sommar till!
 

Gumball3000

Igår och i lördags så hängde jag med Pontus och kollade på Gumball3000. Pontus är världens största bilfantast och verkligen BRINNER för bilar, så detta var självklart att jag skulle med och kolla på! Vilket jag tycker är riktigt mysigt också. Att se Pontus så glad makes me so happy. Samt att det är ju ett utav världens största och framförallt dyraste event där en hel hög kändisar är med i, så det är ju alltid spännande, hehe.
Vi såg bland annat en utav de mest sällsynta Ferrari bilarna i världen som kostar ca140 miljoner kronor!?! That's sick. Det var lite synd dock för det var nästan bara Ferraris och Porsche i år, såg bara två Lamborginis med i rallyt... (min favorit tillverkare ju).

New in:

Jag har köpt världens största solhatt och jag älskar den något enormt!
Den är så stor och svart och helt klart over the topp. Känner mig som ett flygplan eller nått när jag har den på mig, haha. Längtar tills jag får använda den på stranden, se mystiskt och svår ut.
Köpte den från H&M men hittar inte den på deras hemsida längre så kan tyvärr inte ge någon länk...

H&M frukost

 Blev som sagt bjuden på frukost hos H&M för någon dag sen där det serverades goda salladsmackor med varma drycker. Det var oerhört mysigt. Tog även del av deras erbjudanden och köpte på mig kläder för över 2000 kronor... suck att det blev så mycket men varför inte? Jag behövde allt och köpte även en massa till Pontus (eftersom han fyller år snart) så jag är sjukt nöjd med mina köp! Bra start på dagen haha.

Färgar håret

Gud vad jag hoppar mellan vitt och silver/grått! Ena dagen har jag vitt, andra har jag silver. När jag färgar håret så använder jag StarGazers White dye, och sen använder jag silver shampoo när jag duschar- så alltså blir mitt hår silver varje gång jag duschar, haha! Sen har jag testat att färga med Directions Silver dye någon gång för att få grått och den har funkart ganska bra, lite svag men annars väldigt bra!

Godmorgon mina underbara!

Idag tänkte jag antingen dra till Nacka Forum (för det var en evighet sen jag var där sist. Tror det var innan Japan till och med?) eller Skärholmen Centrum för at kolla lite mer presenter till min panda!
Är även sugen på att spendera pengar på min kamera, ett nytt objektiv eller kanske en helt ny kamera (?)... men vill även lägga ner den pengar på en flygbiljett till Japan så jag kan hälsa på min sis och Pinky igen. Varför måste allt kosta så mycket för...

out on a walk

Dags för en promenad igen. Så skönt att kunna gå utan tröja i solen, höra fåglarna och känna doften av sommarn. Gud så jag har längtat efter värme och sol! Ni anar inte!!
lol sista bilden är så sjukt flummig, ful och random att jag var tvungen att lägga upp den med, haha varsågod!

Sushi time!!!

Nu är det dags för SUSHI!!!
Det tog några månader att hitta en bra resturang som serverar bra sushi här i Sverige efter att ha levt i Japan, haha. Smakade Sushi Yama's sushi för några veckor sen och blev faktiskt förvånad över hur bra det smakade! Så efter det har jag köpt sushi där så fort jag fått chansen, haha! 
I need Sushi and Sushi needs me.

VIP

Godmorgon alla mina underbara!
Tidig morgon för min del... Har blivit bjuden på en VIP frukost hos H&M idag. Minns inte riktigt vad det hette men det ska bli kul! Jag tar med Malin så ska vi fortsätta att kolla runt i stan sen.

Sötisarna

Dom gröna små plupparna som jag hittade förra veckan och planterade i en liten kruka har redan börjat växa!
Dom har alla öppnat sig och spridit sina rötter. Nästan direkt efter att jag hade tryckt ner dom i fuktig jord så började deras rötter att växa, dom såg ut som små spindlar ett tag haha. Men dom har blivit sjukt vackra och det ska bli spännande och se hur snabbt dom fortsätter att växa!

Me & Mom

Gud jag älskar min nya afrikanska tribal-make up som jag har börjat göra, hihi! Alltid roligt att testa något nytt. Fick till och med min mamma att testa den (eller hon frågade mig om att göra den) på henne.
Haha älskar att min mamma har sånt öppet sinne och young spirit. Önskar jag blir likadan sen när jag kommer upp i 60års åldern!! #minförebild  
 

New in

Köpte en ny jobb-kavaj. I marmor, såklart, haha. Kände för att köpa en ny kavaj till jobbet eftersom jag jobbar varje dag nu. Här hittar ni LÄNK till kavajen.

Hmmm...

Snart fyller min panda år och jag måste börja planera hans firande, samt presenter!!
Älskar att fixa och planera, speciellt födelsedagar! Jag har redan köpt en present men ska köpa fler. Jag vet precis vad han vill ha (och BEHÖVER), så ska köpa lite mer åt han. Det förtjänar han!
Min panda förtjänar det bästa♡

New babies

Säg hej till mina tre nya älsklingar!
Köpte dom på IKEA, igen, jag vet jag har redan en massa kaktusar men man kan aldrig få för många! Plantor är mina vänner och jag behöver dom!

drogad

igår vad jag ute på tjejfest med några kompisar, och det var verkligen sjukt roligt! Aldrig vart på en Gayfest förr så det måste jag göra igen!
Dock så drack jag inget, eftersom jag till min förtvivlan blev alkoholförgiftad förra helgen, eller drogad med andra ord... Blir så sjukt arg på hur folk kan göra så mot en annan?! Droppa ner saker i ens drink för dom tror att dom kan få något av det. USCH på vissa människor alltså! Jag mådde (och nämnde det inte på bloggen förra helgen för skämdes så) brutalt dåligt, låg och spydde Galla två dagar i rad... Och jag som verkligen HATAR att spy, finns inget värre!
Jag brukar ha otroligt bra koll på vad och hur mycket jag dricker när jag är ute för jag har vart med om det här tidigare i Sverige. Och så händer det igen... Tänker bara köpa från flaska från och med nu!
Så var försiktiga när ni är ute!! Man vet aldrig vilka sjuka människor som finns...

New video

 Det har vart några styckna som har frågat hur och vad jag använde för att gå från blått hår till blont. Som tur var så filmade jag det och nu är videon klar!! Ganska lång tutorial-video med mnga steg men dom som är nyfikna på hur jag gjorde får gärna kika på videon:
 
☯☾✧*。⋆Klicka HÄR för att komma till min Youtube kanal ⋆。*✧☾☯

Sötisar

Idag hittade jag världens sötaste små skott, eller vad man ska kalla dom? Ser nästan ut som Succulenter men tror inte det är det... Planterade dom iallafall i en kruka med rötterna ner i fuktig jord, så får vi se om dom slår rot och börjar växa eller ej? Spännande!

New shoes

Köpte ett par nya skor idag som jag älskar något djupt! 
Köpte dom från DinSko (tro det eller ej) för under 500lappen. Länk HÄR till skorna.

TBT

Hittade gamla bilder från 9/juli 2012, nästan tre år exakt.
Här hade jag och Pontus precis vart och kollat runt hos IKEA och drömde om att flytta ut tillsammans. Vi gick endast runt och kollade, köpte ingenting mer än mat. Och för bara någon vecka sen åkte jag och Pontus till IKEA igen för första gången sen den här dagen och KÖPTE möbler, till VÅR lägenhet. Hur sjukt är inte det?!
Att man kan komma så långt på bara tre år! Makes me happy♡

Favoritplatser i Japan.

Jag har fått många frågor om vilka mina favoritplatser i Japan är och varför. Så tänkte ta mig tid och göra ett inlägg om det för er.
Jag har rest väldigt mycket i Japan. Jag är övertygad om att jag har sett mer av Japan än vad jag har sett av mitt eget hemland Sverige (har bara rest ner till Göteborg och Bohuslän haha...)
Men jag har tre ställen som slår alla och som betyder något extra för mig! 
Lätt min favoritplats i Japan. Troligtvis för det låg gångavstånd från där jag bodde men också för att Minato Mirai har verkligen ALLT! För att inte tala om hur otroligt vackert det är där med vattnet och alla vackra byggnader!
Man kan både shoppa loss i japanska affärer, västerlänska affärer, Ghibli affär, Pokémon Centrum, fika, äta på fina resturanger, gå på bio, gå på tivoli, åka i världens största klocka Cosmo Clock (parisehjulet), ta Purikura, beskåda Japan högsta byggnad Landmark Tower och den kända Pasifico. Finns även massa med museum i Minato Mirai som Nudel-museét och Yokohama museum of Art.
Och allt är gångavstånd mellan varandra!
 
Vill ni se hur en dag i Minato Mirai ser ut och vad man kan göra så kika in på min senaste video då jag går till Minato Mirai med min bff Pinky:
 
 En annan plats som jag verkligen inte kan få nog utav är Kamakura. Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har vart där men ett tiotal gånger iaf.
Där kan man både gå igenom mysiga Hiking trails som går upp i japans tropiska natur, se The Great Buddha of Kamakura som är ett buddhistiskt tempel med sin 13,35 meter höga och runt 93 ton tunga Buddha staty.
Från Kamakura kan man lätt ta tåget till stranden eller gå vidare till Enoshima, där jag också har vart ett X antal gånger.
Jag älskar Kamakura för man kommer verkligen bort från det typiska Tokyo-livet, alla lampor och japanska melodier som spelas precis överallt. Men också för att dom har lyckats bevara allt som det var under 1200-talet i många delar av Kamakura. Då otroligt många tempel och Shrines finns kvar.
 Sen såklart är Shibuya en av mina favoritplatser i Japan också!
Och då räknar jag med Harajuku eftersom jag alltid går från Shibuya till Harajuku när jag shoppar i Shibuya.
Här kan man (såklart) shoppa- något enormt, besöka Hachiko, vandra igenom Harajuku, träffa på galna människor, fika med magiska utsikter, festa och sjunga karaoke hela natten lång!
 
GUD som jag saknar mitt hem i Japan nu efter att ha skrivit det här inlägget... jobbigt det blev, haha :'(
Längtar tills nästa ställe i världen jag kan kalla för hem. Och lära känna det landet lika bra som jag har lärt känna Japan. ♡

smink byrå

Såhär ser mitt nya smink-bord ut! Jag är svinnöjd med hur det blev! Får plats med mina sminkprodukter som jag använder varje dag i den översta lådan (det man kan se på bilden) och resten får plats i lådorna under.
Blev verkligen hur bra som helst! Ska bara hitta en bra plats för byrån att stå, vill ju ha bästa ljuset när man sminkar sig.
Sen kan man stänga spegeln så blir det lite mer mystiskt och stilrent ut, hehe.

promenad

Idag är jag ute i solen igen. Måste passa på när solen väl kikar fram här i Sverige!
Tänkte gå ut på en promenad med min panda och kanske handla lite mat tills ikväll. Något mer har vi inte planerat. Men det är skönt, ha en dag oplanerad, ta allt som det kommer.

NoFace

Jag har lyckats creepa ner mitt rum något underbart! Jag har satt min No Face-sparbössa (som jag köpte i Ghibli affären) vid alla mina kaktusar, och omringade han av min skog har jag odlat hemma. Känns som om jag har en liten Ghibli scene här i rummet, så otroligt charmigt! 
P.S. när man inte jobbar och är ensam hemma med allt för mycket Lana Del Rey i bakgrunden så blir man lite creepy

Svensk sommar med svenska bär.

Har egentligen inte så mycket att säga. Sitter i solen med en burk blåbär och försöker lura mig själv om att sommarn snart är här... Vill kunna sitta barbent ju! Vill ha Japans värma och fukt. Vill tillbaks till Japan...

♡土曜日♡

♡Godmorgon mina underbara!♡
Så sjukt skönt med sovmorgon, håller ni inte med?
Idag tänkte jag göra en hälso-smoothie, ta en promenad i solen och kanske hitta på nått med Malin under kvällen.
Hur ser era planer ut?

Äta kaktus?

 Jag är så sjukt arg just nu! Vill bara slänga något i golvet eller varför inte äta en kaktus?! Haha nej men, ni vet ibland blir man så arg att man inte vet vad man ska ta sig till? Det är inte lätt att både jobba, ta hand om bloggen, youtube och sedan komma hem till ett hem där jag måste göra allting själv!! Laga mat, diska och städa för min kära sambo "inte tänker på sånt"... suck. Han har fortfarande mycket att förstå och lära sig när man bor i eget hushåll.

New in

Alltså GAH vilket vackert bikini set H&M har fått in! Det finns även byxor och en lång kofta i samma mönster som jag är väldigt sugen på! Klicka HÄR för att kika in

OOTD

BOY keps - liten affär i Shibuya ☾ BOY linne - present från Pontus kjol - Sevens Knästrumpor - WEGO Skor - Momo

Nytt till sommarn

1  ☯ 2  3  4 

5  6  7  8

9  10  11  12 

13  14  15  16

Om man leter efter nya kläder till sommarn och inte vill spendera för mycket är detta ett bra tips!

Sheinside har rea just nu på en massa underbara plagg så klicka HÄR för att kika in på resten.

Skönheter♡

 Förlåt för tråkiga inlägg men mitt liv är väldigt tråkigt just nu, består bara av jobb och äta, och det som gör mig lycklig är mina växter. Så det är vad min blogg består av just nu.
Tänkte visa er två nya i familjen. En hälsosam Aloe Vera och en taggig Succulent.♡

Standard

Detta är min vanliga "fest-make up". Jag älskar att mixa guldbrun ögonskugga med rödbrun bronzer/blusher så att mina översminkade ögon inte ser så översminkade ut, haha! Eftersom dom går ihop med kinderna för bronzern så känns det mer "naturligt". Samt klumpig maskara och ojämn eyeliner är ett måste när man ska ut på fest!
Bronzer ☾ Blusher  Maskara ☾ Resten av sminket är köpt i Japan

Favorites

Jag förstår inte hur vackra Succulenter kan vara!! Jag är helt kär i min nya lilla bebis jag köpte förra helgen. Den har sån otroligt fin grön/turkos färg. Den ger verkligen färg och liv var jag än ställer den! Åh♥ 

Taco Sunday!

Idag blev det en Taco Sunday! Gjorde en vegitarisk tacos med fullkornsbröd som verkligen blev HUR GOD SOM HELST!
Recept för er som är nyfikna:
  •  Stekta Quornbitar med Taco-krydda från santa maria och cream fresh
  • 
 Stekt broccoli och champinjoner
  • Majs
  • 
Plommon tomater
  • 
Baby spenat
Guacamolen fick inte vara med på bild men gjorde en hemmagjord, för dom blir alltid bäst!
  • 2 avokado
  • 1 vitlöksklyfta
  • 
1 tomat
  • 
1/2 lök

  • Lite chili, finhackad

  • limejuice, salt och peppar

Fullt upp

Igår satt jag och min panda uppe hela natten för att bygga ihop den nya byrån. Vi började efter middagen, vid kl.19 och blev inte klara först vid tolv på natten! Haha. Men åh så roligt det är att bygga möbler! Speciellt med bra musik i bakgrunden och en kopp kaffe på sidan om.
Vi har redan byggt klart 5 möbler och det känns som ett helt nytt rum. Så sjukt nöjd!
Ska visa bättre bilder i dagsljus snart.