Hahah

Jag har blivit extra nogrann med mina tänder eftersom jag testar många olika tandblekningar osv. Och det är nog något som Pontus har märkt av, så här om dagen kom han hem med en bebis-tandborste till mig, troligtvis för att rolig men jag tyckte bara det var oerhört gulligt!
Jag älskar tandborsten, haha. Den har snygg design, liten, praktisk och sjukt söt!

Boho Makeup

Okej sådär. Nu har jag gjort Tribal- sminkningen fast utan dom vita prickarna över ögonbrynen! Jag tyckte det blev mycket bättre än tidigare. Blev lite för mycket orange och mindre rött den här gången bara.. Eller vad tycker ni? Är detta en sminkning man skulle kunna börja använda?

Vägrar bli utrotad!

Idag har jag vart på promenad nästan hela dagen! Jag och min panda började med att gå till Gullmars, och sedan över bron till Skanstull. Sen gick vi runt där lite, kollade växter och köpte Smoothie. Gick sedan därifrån till Hammarbyhöjden och tillsist hem igen. Det var oerhört mysigt att bara gå och prata tillsammans. Och vi hann precis hem innan det började regna igen!

Gult är fu...vackert!

Något av det BÄSTA med sommarn är att många olika meloner har säsong. Passade på att köpa både Vattenmelon, Galia och Honungsmelon (min favorit). Man blir så oerhört mätt på melon och det släcker törsten en solig dag. Håller ni inte med?
 
Såg att min fruktskål är helt gul just nu. Har bara gula frukter, haha. Ser riktigt vackert ut ju!

My summer Crush

Tror ingen missat att Orange Is The New Black har återvänt med en tredje säsong. Jag tänkte spendera min lediga vecka med att äntligen få kolla på den nya säsongen. 
Jag har kollat några avsnitt redan och har som alla andra fallit för den vackra Ruby Rose. GAH hon är perfekt! *obsessed*
 
 Mina favoritkaraktärer är som tidigare Susanne och P. Har ni sett nya avsnitten av OITNB? Vem är eran favoritkaraktär?

Tribal

Oj oj oj vilken dramatisk makeup jag lyckades med idag!
Kände för att testa sminka mig lite grunge/ bohemiskt. Och jag gillar det en massa. Kunde däremot inte bestämma mig för om jag skulle ha Tribal-prickarna vid ögonbrynen eller inte... Kanske blev lite för mycket med det på näsan också?
Använde i alla fall bara budget sminkning. Allt kommer från H&M och mataffärer. Så billig sminkning som möjligt, haha. 

so selfish!

Min japanska familj är här på besök!! Mina tjejer som jag bodde tillsammans med i Japan i 17 månader! ÅH VAD JAG HAR SAKNAT DOM. Vi ska gå på spa tillsammans med en till tjejkompis sen kanske vi hinner gå på Grönan någon gång under veckan. Får se vad vi hittar på. Jag är bara så sjukt taggad på att träffa dom igen!

Healthy pancakes

Pontus har blivit beroende utav våra hälso-pannkakor som vi har "hittat på" tillsammans. Det är sån simpel och snabb maträtt att fixa och sjukt billigt också! Allt vi brukar ha till är några färska bär och Amerikans maple syrup. Mums♡
Recept för er som testa mina påhittade pannkakor:
ॐ 5st ägg
ॐ 9dl mjölk
ॐ 2dl Dinkel mjöl
ॐ 2 dl Havregryn
ॐ Rivet Citronskal eller Apelsinskal
ॐ Lite salt
Sen är det bara att steka som vanliga pannkakor.

Nya favoriter

Totoro- leggins LÄNK | Spirited Away- leggins LÄNK | The Great Wave- leggins LÄNK
Bananblad- Bikini LÄNKjaws division- topp LÄNK | Bananblad- klänning LÄNK
 
Är kär i Poprageous plagg sen långt tillbaka men har aldrig beställt något därifrån. Av den anledningen att jag aldrig kan bestäma mig för vad jag vill ha, det finns FÖR MYCKET fint! Kan inte bestäma mig för bara några plagg, vill alltid ha för mycket därifrån...
Som nu. Dom har börjat sälja Totoro och Soot Spirit -tryck på plagg! Hur gulligt är inte det?!
Åhhh vill ha allt...

Semester

Sista jobbdagen innan semestern!!
Nu har jag semester i 11 dagar som jag inte har planerat något inför, haha. Nej men jag tar denna semester som den kommer. Kommer nog inte resa något men kanske kan ta tåget någonstans i Sverige (?).
Längtar bara efter att kunna sovaaaaa och vara uppe sent på kvällarna

Tävling!

Tävlingen arrangeras av Nyheter24-gruppen i samarbete med Tradera.
 
Just nu håller Tradera på med en tävling som man absolut inte får missa! I tävlingen har man chans att vinna en resa för 2 till ett värde av 10.000 kronor! Hur sjukt är inte det?!
Tävlingen avslutas: 31/7.
Alla som har en blogg är välkomna att delta. Läs mer om tävlingsreglerna HÄR.
 
Mina sommar-måsten är saker som jag har letat länge efter att få köpa nu till sommarn.
Ett absolut måste under sommarn är såklart bikini, och det håller nog alla med mig om? Men något som är ett måste 2015 är Triangl liknande bikinis. Detta är ju hur snyggt som helst, och vad passar inte bättre till det med ett par solglasögon och ett par sandaler? 
Något annat jag har velat skaffa länge nu till sommarn är en svart damcykel. Så man smidigt kan ta sig från strand till strand. Spara pengar samt få lite sol och motion på köpet!
Och jag får inte glömma Action kameran. Så man kan fånga alla sina sommarminnen både under vatten och över.
 
Länk till produkterna: Bikinin | Sandalerna | Solglasögonen | Cykeln | Action Kameran
 

sunset makeup

Jag älskar Nude-makeup med bruna och gråa nyanser. Men kände för att testa något nytt, något mer sommrigt. Så jag tog en orange blusher från Make up Store. Älskar att använda blush på ögonen då dom oftast inte har glitter i sig. 
Den här sminkningen gav mig lite en solnedgång känsla vilket jag känner mig oerhört nöjd med!

Slottet med la familia

Idag mötte jag upp familjen med mostrar, mormor och kusiner. Vi tog en vandring igenom slottet och fikade tillsammans. Detta var första gången på över 2 år jag träffade dom så det betydde mycket för mig. Få krama mina små kusiner (som inte alls är lika små längre) och bara umgås med familjen igen! Måste passa på innan man börjar resa igen.
Lite roligt dock, man bor i Stockholm och har gjort i hela sitt liv men man har aldrig vart inne i slottet tidigare?! Jag blev helt förälskad i konsten på taket och väggarna. Samt alla statyer som stod och lyste upp rummen med sina nakna kroppar. Haha.
Jag och småkusinerna<3
That booty tho!
Såg detta stiliga ansikte uppe i taket inne i slottet. Hahah #wtf

♡♡♡

♡♡ MIN SYSTER HAR KOMMIT TILLBAKA FRÅN JAPAN! ♡♡
Jag och familjen hämntade upp henne på flygplatsen i söndags och igår var första gången mamma såg min syster på 9 månader! Jag sa ju hejdå till henne när jag lämnade Japan i Januari, så det var inte lika länge sen, men saknaden efter henne var endå lika stor! Har saknat henne enormt. Åh, första gången vi alla tre syskon var hemma hos mamma på över 2år nu (pga att jag har bott utomlands så länge) ♡

summer braid tutorial

Många har frågat hur jag gör min snea fläta som jag har tagit 1786302 tusen bilder på, haha. MEN jag har bara gjort den flätan ett par gånger så jag är inget proffs på detta med flätor! Men tänkte visa hur jag gör min sommarfläta endå för er.
Hoppas ni gillar videon! 
 

ny dag med nya tag!

Igår mådde jag hemskt dåligt. Jag bara grät och låg i sängen... somnade runt 21:00 av utmatning och kunde inte somna om. Låg och kallsvettades i timmar och lyckades inte hamna i djupsömn under hela natten. Är något sjukt trött idag, och känner mig fortfarande nere från igår.
 
Det är inget som har hänt så ni behöver inte vara oroliga. Ville bara säga att alla kan ha dåliga dagar, och att man måste vara tacksam för det man har. Igår pratade jag med mamma i säkert en timma om det som gjorde mig ledsen och Pontus låg och masserade mig hela natten. Jag är sjukt tacksam ♡
Idag är det en ny dag med nya tag!

Mys

Här ligger jag i sängen med en halv melon och kollar på nya säsongen av Game of Thrones. Så himla mysigt. Och som jag har längtat efter nya säsongen!!!

New in

Jag köpte världens charmigaste anteckningsblock från TGR förra veckan. Tänkte att den skulle vara perfekt som block för just Youtube. Jag försöker alltid att anteckna och planera så mycket som möjligt.
Kostade bara 20 kronor (om jag minns rätt) så det kändes som ett roligt och nödvändigt köp!
 

ninthstore

Vem är sugen på lite Summer Sale? Det är jag i alla fall, och affären NinthStore har nästan allt på rea just nu! Så skynda er och passa på att köpa något snyggt för en liten peng. 
Outfit 1 ☾ Outfit 2  Outfit 3  Outfit 4

NYA PIERCINGS

Igår så följde jag med min älskade Malin när hon skulle pierca örat, två hål på sidan. Men eftersom jag också har funderat länge på att skaffa tre små inne i örats topp så slutade det med att jag också piercade mig, haha! Jag har nu 9 st piercingar och ALDRIG har det gjort så ont som dessa gjorde! Har däremot aldrig piercat i brosk förr så det kanske är därför? Men USCH vad ont det gjorde... sen var han tvungen att trycka igenom 2 andra hål bara för att släppa ut blod (mitt öra svällde upp så mycket) så fick med andra ord 5 piercingar idag fast bara tre med smycken, haha.
Sjukt nöjd blev jag! Det blev helt perfekt med tre små där uppe vid kanten på mitt lilla öra. Love it!!!

New video with my sister!

 Ni förstår inte hur roligt jag hade det när jag spelade in den här videon med min syster! Vi satt i över 50minuter och bara åt massa godis, skrattade och fånade oss. Videon lyckades komma ner till bara 15 min dock! :D
Blev riktigt förvånad över hur allt smakade... men mer om det ser ni i videon:
 

simpel day

Jag börjar min lediga dag med en stor kopp kaffe och två avocado mackor som vanligt. Jag måste verkligen börja träna igen... köra Yoga eller kanske börja dansa igen? Gah, vet inte... känner mig så sjukt otränad just nu.

Hahahahah....

Godmorgon alla mina underbara!
Vet ni vad jag lyckades göra här om dagen? Jag skulle gå på toa i Skärholmens Centrum men när jag skulle sätta mig så hörde jag en smäll och ett plask, så jag tänkte Fan är toan sönder... så jag vände mig om och ser att min MOBIL ligger i toan?!?! Det tog några sekunder innan jag hann reagera och våga stoppa ner handen i toan (allmän toalett). Den började lysa skumt och blinka, så jag öppnade upp den och torkade så gott jag kunde. Och efter bara några minuter så fungerade den igen, precis som vanligt!? Kameran hade lite bubblor i sig så alla foton blev lite blurriga, men nu är allt som vanligt igen. Hur sjukt är inte det?
Jag har som tur var en ny mobil som jag inte har orkat byta till än, samt att jag ska få en iPhone 6 från jobbet snart, så TUR att jag inte hade bytt än, att jag hade den gamla mobilen i bakfickan och ingen utav de nya!!
Hhahaha, aldrig hänt mig förr. Gud så jag skrattade efteråt!
Och snacka om tur i oturen jag hade!

En kväll på stranden.

Förra helgen så var jag på grillning med Malin och några kompisar. Hade glömt bort att jag faktiskt fick några bilder från kvällen (för brukar aldrig bli så att man kommer ihåg att fota när man är ute med kompisar) så tänkte lägga upp dom bilderna nu.
Jag hade det verkligen sjukt trevligt! Det var superfint väder, god mat, kallt vatten och underbara människor!

#healthychoises

Även fast solen har försvunnit så kände jag för en sommrig-utomhus middag idag. Lagade en "nyttig" fiskburgare med rostat rotfruktsbröd, spenat blad, mozarella, lax och en massa kryddor och frön. Det blev verkligen hur gott som helst! Det tog bokstavligt talat 3minuter att fixa så detta rekomenderar jag starkt för er som är lata som jag, haha.

New video

 
 

ZzZz

Idag är en såndär Multiple Cups of Coffee kind of a Day.
Då det inte spelar någon roll hur många koppar kaffe man klunkar i sig, man är endå inte redo för veckan. Men detta är nog en ganska vanlig känsla i Juli månad, gissar jag? Då man bara vill ha semester, ligga ute i solen med en kall drink och bra musik istället för att sitta på kontoret och jobba hela dagarna...
Men snart kommer min semester också! Längtar. Något att kämpa för :D

OOTD

Klänning- H&M ☾ kofta- H&M ☾ Bälte- Carlings ☾ Keps- BOY ☾ Skor- H&M ☾ Halsband- Shock
 
Diggar att mina outfits alltid består av 90% H&M-kläder. Haha. Och en keps på huvudet är som grädden på glassen!

Fin fredag

Idag efter jobbet ska jag ut och bada med min berry Malin!♡
Eller bada och bada... jag kan toppa tårna but that's it. Haha, nä men jag ska sitta i solen med bra musik, grilla lite och umgås med vänner. Ska bli mysigt!

Whitening my teeth.

Ni som läser min blogg flytigt vet nog om att jag har testat lite olika tandblekningar, olika tandkrämer osv för att få vitare tänder.
Jag har astma och det händer därför att jag sover med öppen mun ibland för andningen. Så med hjälp av det och lite kaffe så har jag svårt att hålla mina tänder riktigt vita. Kanske finns andra där ute som har samma problem?
Jag tog iaf och köpte iWhite som jag har hört och läst så mycket bra om. Behandling gör tänderna vitare utan blekning. Vita kalciumkristaller packas in i tandens yta samt missfärgningar tas bort. Kalciumkristaller skadar inte tändernas emalj men istället stärker och bygger tändernas emalj upp vid användning. Hur perfekt låter inte det?
Jag ska testa dessa skenor i fem dagar och återkomma med resultat. Om det funkar och hur mycket vitare dom har blivit i sånna fall.
 Ni kan köpa iWhite hos Apoteket eller klicka HÄR.