わかないー

Godmorgon alla mina underbara! 
Idag blir en Youtube och blogg dag. Tänkte visa hur jag gör min sommar-fläta som jag har nördat hela sommaren, haha. Det är inte alltid en blir så bra men får hoppas att den blir det på film iaf, hehe.
 

Favoriter

Gud vad jag älskar att ha många halsband på mig nu mera. Så många som möjligt!!
Jag har några favoriter som jag gärna vill ha på mig samtidigt. Det är knappt så man ser att jag har en hals under alla dessa halsband, haha, men gosh vad snygg jag känner mig då!

Flytta utomlands

Snart är min tjänst som IT support slut. Jag ansökte bara fram till Augusti för jag har planerat att börja med annat till hösten. Hade som sagt tänkt att söka jobb i Norge för att sedan kunna ta mig till Australien. Men vet inte riktigt hur det kommer att bli nu... Jag planerar att åka med Pontus. Jag kommer INTE klara av ett långdistans förhållande igen. Aldrig. Så jag och Pontus tänkte planera nått tillsammans. Men, det är bara jag som har lyckats spara ihop pengar för en flytt, inte Pontus... Så antingen så måste jag jobba vidare här i Sverige tills Pontus har gått klart sin utbildning och har en peng för att dra iväg, eller så drar jag själv utan han i några månader för att dra ut på tiden. Men vet inte...
Åh det är svårt det här, med jobb och framtidsplaner. Man vill göra så mycket och uppleva allt! Men man har varken tid eller pengar... 
Men resa ska jag göra! Jag har satt upp mina nästa mål, så en flytt utomlands kommer att bli av, frågan är bara när.

New video!

 Detta var nog den svåraste men roligaste challengen jag har gjort!
Jag och Pontus gjorde denna för någon månad sen men inspelningen blev fel så vi har tvungna att göra om. Andra gången blev nått annat också fel så detta blev tredje gången gillt, haha.
Synd bara för jag skrattade så jag fick träningsvärk första gången, det var så roligt! 
Men det var roligt den här gången också, såklart, bara det att vi skrattade mindre för vi redan hade gjort den så många gånger då.
Sen skulle vi ha behövt en större yta att göra detta på, för vi fick huka oss lite. Men kul var det! Och ont i magen fick man också haha!
Hoppas ni gillar den.
  

Ny Kanalbild på YouTube

Hur kan det vara så svårt att fixa en ny Kanalbild tänkte jag? Men här har jag nu suttit med världens simplaste design i flera timmar haha. Hatar hur man måste beskära bilden, måste verkligen pricka så att allt hamnar i mitten och är i rätt storlek. Gah. Men nu är det äntligen fixat iaf.
Marmor, grön, ljus och simpel. I love it! 
 
☯☾✧*。⋆Klicka HÄR för att komma till min Youtube kanal ⋆。*✧☾☯

YouTube möte

Hej alla mina underbara!
Idag ska jag på Youtube möte inne i stan. Sen tänkte jag passa på att springa lite ärenden när jag endå är där inne. Så vi får se hur mycket jag hinner. Tänkte göra en video nu på morgonen också men får se om jag har tid.
Appropå Youtube och videos. Jag börjar äntligen känna mig mer bekväm bakom kameran och börjar få ett flyt på mitt uppdaterande. Så tänkte bara fråga om det är något ni önskar att se?
Jag har mycket jag planerar att göra men tänkte om det är något speciellt ni vill se, så jag kan göra dom före andra.

Midsommar del 2

Sista kvällen på landet så tog Pontus mig ut på en roddtur vid solnedgången med ett glas Rosé och lite jordgubbar. Så otroligt fint och romantiskt! ÅH.
Jag har världens finaste pojkvän och har världens vackraste landställe. 

Midsommar del1

Här kommer äntligen bilderna från min Midsommar 2015!
Jag har haft en helt underbar midsommar i år med familj och släkt. Något jag har saknat hemskt mycket är mitt landställe. Det var ca 2 år sen jag var där sist (pga Japan) så det kändes speciellt i år.
 Och jag tror verkligen jag hann göra allt man brukar göra på landet under den här helgen, haha. Jag har vandrat i skogen, dansat runt midsommarkransen, badat, solat, fiskat, åkt ut med båt, plockat bär och blivit skrämd utav vilda djur på natten,haha!
Sötaste småkusinerna♡♡

Tack Bby

Glömde säga att igår var det även PRECIS 4 ÅR SEDAN jag och Pontus träffades för första gången!!!
Känns helt sjukt. Vi har spenderat nästan varje dag (om man räknar bort min tid i Japan) tillsammans i 4 år nu!
Tänk, för fyra år sedan, på midsommar, träffade jag min bästavän, min själsfrände, min kärlek. Tänk om jag kunde veta det då. Vilka underbara år han och jag kommer att få tillsammans! Häftig känsla.

Midsommar förra året i Japan

Glad Midsommar på er! Igen, haha!
Jag kollade igenom vad jag gjorde förra året under midsommar tiden och hittade en massa underbara inlägg och bilder. Då jag bodde i Japan och lyckades samla på en bunt svenskar och firade midsommar i en park i Harajuku. Gjorde egen midsommarstång, hade picknick, och åhhh saknar alla mina vänner där...
Tänk att det var ett helt ÅR sen nu! ETT ÅR! :o
♡ Länk till inlägget.

Glad Midsommar!

Jag vet inte om man säger glad midsommar idag eller imorrn? Men eftersom det är Midsommarafton idag så tänkte jag önska er en trevlig Midsommar redan idag!
Det är så otroligt skönt här på landet. Kunna smita från verkligheten ett tag. vandra i skogen, plocka blåbär, sola och bada. Så otroligt mysigt!
 
Vad ska ni göra under helgen?

Update

 Idag är det halvdag på jobbet. Och tur det, det blev sent igår med många drinkar så jag behöver en lugn dag, haha. Annars var det jättekul igår att fira Moas födelsedag. Alltid roligt att träffa nya människor och få komma ut lite ibland. Behöver verkligen få upp min kompiskrets här i Sverige, eftersom alla mina kompisar är kvar i Japan... Så det var super mysigt!
Och mer mysigt blir det. För ikväll ska jag och familjen dra till landet och fira Midsommar där med kusiner och grillat! Längtar något enormt efter att få komma ut till skogen och havet igen. 

New Video

 Den mest förfrågade videon ni (och dom på youtube) har frågat efter är varför jag lämnade Japan och om jag har några planer om att resa tillbaka dit. Hur mina framtidsplaner ser ut, om jag ska fortsätta resa och vart isf? Så i den här videon pratar jag om just det. Det blev en ganska svår video men hoppas ni gillar den endå!
 
☯☾✧*。⋆Klicka HÄR för att komma till min Youtube kanal ⋆。*✧☾☯

Designar en

 
Tänkte ta mig tid och göra en bok med bilder om min tid i Japan. Främst för min egen del. I stället för att ta ut en MASSA bilder så tyckte jag att en färdig bok verkade smidigare. Plus att man kan designa den helt själv. Med texter, bilder, färger, storlek och massa annat.
Det gör det mycket enklare för mig att visa och berätta om min tid i Japan för folk som kommer över på besök och vill se bilder. 
Jag gör min fotobok hos Önskefoto.se, där man även kan designa mycket annat!

Studentmottagning

Min kusin Janine har tagit studenten så idag blev jag och familjen bjudna på studentmottagning för att fira henne! Jag har visserligen runt 25 kusiner men när någon yngre kusin tar studenten så känns det alltid skumt. Det känns som om dom växer ikapp mig! Det var ju inte länge sen jag själv tog studenten liksom.
Men det ska bli super mysigt. Vi ska grilla och umgås. Alltid lika underbart att träffa familjen. 

perfect

 Nu när solen ÄNTLIGEN börjar kika fram och sommarvärmen börjar komma så tänkte jag att det kanske var dags för ett par nya solglasögon! Köpte ett par i samma mönster som jag både har på min ryggsäck, en tröja, ett par shorts och en klänning i. Jag älskar att matcha mina accessoarer med mina kläder!

ごめんね

Förlåt för dåligt uppdaterande... Får så lite respons här på bloggen nu för tiden så har tappat flytet lite.
Men om ni vill följa min vardag lite bättre så kika in på min instagram!
Klicka på bilden för att komma till den.
 
Idag ska jag till ett spa med familjen så tar med mig mobilen och kanske fotar lite för er ;)

goodmorning

Det ENDA jag längtar efter när jag jobbar är att komma hem, att få ha ledigt, en dag hemma då man inte gör någonting. Men så fort man har en dag ledig, så blir man så oerhört uttråkad att man längtar tillbaka till jobbet, haha! Någon annan som känner igen sig i detta? Eller är det bara jag som inte har ett liv...

Nya jobbarskor

Tänkte visa mina nya super simpla jobbar-skor som jag verkligen behövde! Köpte dom från H&M för bara någon hundring. Prisvärt. Inte direkt supersköna, men jag sitter ju bara ner när jag jobbar så spelar inte så stor roll, haha.
Länk till skorna HÄR

Windy day

Idag ska jag på fika med min yngsta syster inne i stan. Eftersom jag inte längre bor hemma med dom längre så tror jag inte att det riktigt har gått in i mig att jag bor i samma land som dom igen. Blir alltid helt klängig och jobbig så fort jag är med dom, haha. Men det får dom stå ut med!

Badbomb och KUWTK

 Hej alla mina underbara!
 Idag ska jag ta det lugnt, en dag bara för mig själv. Jag har tränat, kört lite Yoga, mediterat, badar nu och ska fortsätta kvällen med att bara ta hand om mig själv. Så skönt att vara ledig, för en gång skull!
Kokos-badbomb från Åhlens

Time 4 Smoothie

Time for some smoothie! Idag kör jag på en tropisk annanas smoothie och tänkte sedan köra lite Yoga.
Appropå tropiskt, så tänkte jag försöka boka ett flyg ner till Japan igen snart, men det är så svårt med jobb... Vill heller inte flyga ner till Japan när det är som varmast här i Sverige (för hur ofta är det varmt i Sverige liksom). I Japan är det ju både varmare i temperatur och längd. Så kanske borde dra ner i september istället? Eller när börjar det bli kallt här i Sverige igen? Jag har ju bott utomlands sen 2013 så har inte så bra koll på Sveriges klimat längre, känns det som haha...

flash tattoos

Är det någon annan som är helt besatt utav Flash tattoos? Jag kan inte få nog av dom! Så fort jag ser några i en affär så köper jag dom. Jag har inte ens hunnit testa någon än men har endå samlat på mig en hel hög, haha.

Grattis till min Panda!

Idag så fyller min älskade baby panda år!! Det ska firas med en massa presenter, tårta och pussar!
jag är sjukt tacksam för den här dagen. Vad skulle jag gjort om inte Pontus hade föds idag?!♥