Breakfast in marmorbed

 Godmorgon alla mina underbara!
Vaknade med frukost i sängen igen, känns som en bra början på en efterlängtad helg.
Idag ska jag till en skatetävling med Pontus för att stötta och heja på hans kompis som är med och tävlar. Har aldrig vart på en skatetävling förr så det ska bli spännande!

Erbjudande!

Köpte en helt underbar ljusslinga från Rusta för någon vecka sen som jag testade igår. Det blev en helt enorm skillnad. Det blev så mysigt! Köpte i färgerna svart/vit/grå (samma färger som min inredning) men finns även i fler färgkombinationer. Kostar bara 149 kronor!

Beställning

Köpte feta beställningen igår och fick lådan med allt hår redan idag! Helt otroligt snabb leverans måste jag säga!
Köpte nytt löshår i Platinablont #6001 i 40cm (50cm var slut) och Ljusblont #60 50cm och tänkte blanda dom två lite olika. Köpte även två hårbollar, en flätad och en business. Tänkte ha båda till jobbet då jag varken orkar fixa håret eller känner att det är lämpligt med långt utsläppt hår. 
 
Nu äntligen ska jag börja planera och fixa nya håret + ny färg!!!

inspiration

 
Alla bilder är från Tumblr.
GUD vad jag är sugen på att tatuera mig! Det var över 2 år sedan jag gjorde det senast...
Något jag är väldigt sugen på är finger-tattoos. Dock är det inget bra att skaffa för mig just nu eftersom jag jobbar, men usch vad snyggt det är!

blåbär med vit choklad

Jag och Pontus hade inget gott att smaska på under kvällen så vi tog och smälte en massa vit choklad och doppade färska blåbär i det.
Vi gjorde till och med små "kakor" med olika toppings på.
Blev riktigt gott, tog bara någon minut att fixa också!

kontorskläder?

Jag försöker att bära så stilrena kläder som möjligt på jobbet för att tolkas på ett mer professionellt sätt.
Eftersom jag jobbar kontosjobb och det förekommer att jag sitter i möten eller konferenser så är stilkoden ganska viktig. 
Jag har därför köpt på mig lite nytt. Babygrå stickad tröja från GinaTricot och en vit bomullsskjorta från GinaTricot. Inga Harajuku-kläder för min del längre, haha. (Bara på helger!)

inspiration

 
Alla bilder är tagna från min Tumblr. LÄNK

Lördagsmys

Det är helg och jag orkar inte laga mat. Så det blev Sushi med rött vin. Dock var Sushin en stor besvikelse... vilket såklart inte var någon förvåning. Måste vänja mig vid att inte äta japansk Sushi längre och acceptera den icke så prisvärda och mindre goda svenska Sushin :( 

Marmor

Här kommer lite nytt som jag köpte från H&M Home. Köpte såklart allt i mönstret Marmor, för det finns inget snyggare än mönstret marmor! Köpte nytt sänglakan, fotoram som matchar, en ask, och en gardin med foto-motiv. Jag är sjukt nöjd med mina köp!
Jag tror jag ska fixa två sido-gardiner för att fylla ut lite. Ser så tomt ut med bara foto-gardinen enligt mig.
Eller vad tycker ni?

Steg för steg

Här kommer lite bilder på rummet, steg för steg. 
1. När vi hade tagit ut alla gamla möbler, tejpat, maskerat, tagit ner alla dörrar och plastat in.
2. Målat alla väggar, lister, fönster och dörrar.
3. Avmaskerat, skurat, städat undan och satt allt på plats igen.

日本料理

Något Jag saknar hemskt mycket är den japanska maten... Att kunna äta japansk sushi varje dag! Japanska salladsdressingen som jag var besatt av! För att inte tala om min riskokare! 
SÅ, jag tog mig ut till stan och köpte på mig en massa japanska produkter som jag tänkte leva på tills jag lär mig att uppskatta svensk mat igen, haha.
Köpte allt hos Lidhl för en billig peng!

inspiration

Eftersom några var nyfikna på vad jag skulle göra med lastpallarna så tänkte jag avslöja att jag och Pontus tänkte både lägga vår madrass på lastpallar samt försöka göra ett soffbord av lastpallar.
Jag har sett så många fina bilder på inredning med lastpallar på Tumblr och eftersom det är så sjukt billigt och miljövänligt så passade detta oss perfekt!
Här kommer några bilder som har inspirerat oss:
Alla bilder är tagna från Tumblr.

shoppat

(Haha Panda ser galen ut♥)
 Jag gick lite crazy på H&M's hemsida och lyckades hitta en massa snyggt på REA. Hur ska man kunna motstå sånt? Haha. Jag ska visa er och göra ett inlägg om allt som fanns i lådan snart.

Uppdatering

 Liten uppdatering bara: Nu har vi fixat det sista. Tagit in lastpallar som vi ska inreda med (måste slipa och måla dom först), satt upp 7 små hyllor och målat in dom i väggarna och ah. Allt känns så vitt, ljust och fräscht! Älskat

Alla ♡'s Dag

Glad Alla ♡'s Dag mina älskade läsare!
Man behöver inte vara ihop med någon för att ha en mysig dag idag. Ge era föräldrar något gulligt eller spendera dagen med er bästa vän.
Den här dagen ska spenderas med kärlek. Den är till för alla vi älskar!

Fredag den 13 började med att jobba i 8 timmar, sen när jag kommer hem så planeras det att laga mat med älsklingen, fixa i lägenheten (färga lite hyllor och äntligen avmarkera hela rummet) och skura hela golvet så vi snart kan börja sova där inne!! Är sjukt taggad. Nästan lika mycket som denna bild på mig:
Så himla klockren och så vackert gjord, herregud ni anar inte hur glad jag blir av att får bilder från er!!!! 
Ser ni vilka två outfit bilder den är inspirerad av btw?

galen panda-tjej...

Något jag aldrig har problem med men har fått på sistone är torra händer!
Efter att ha levt i super tropiska och fuktiga Japan i 16 månader och sedan komma tillbaka till kalla och torra Sverige så blev både mina händer och ansikte snustorra! Däremot, fördelen med att det inte är fuktigt i luften längre är att alla finna försvann :D
Här är min superdupersöta panda handkräm som jag köpte i Japan- som tillslut kommer till användning!

♡Frukost på sängen♡

Alltså ÅH jag har världens bästa pojkvän! Jag var helt slut idag, har jobbat så mycket så när jag väl får chans att sova och ligga i sängen så finns det inget annat, kunde verkligen inte ta mig ur sängen så min panda gick och fixade frukost på sängen åt mig. Tack Boo♡

Gamla skisser

Det bästa med att packa och packa upp är ju allt gammalt man går igenom! Hittade mitt gamla skissblock i en låda och kollade igenom lite snabbt, fyndade fram en massa skisser som jag skulle vilja fortsätta att jobba på! 
Nått jag har saknat de senaste åren är ju att rita♡

Snart så!

Jag har hållt på och måla och fixa hela dagen! Herregud vilket jobb detta är. Men kul är det!
Jag ska visa "för" och "efter" bilder snart!

Det jag saknar med Japan

 
 
Det finns såklart oendligt mycket som jag saknar med Japan! Min lista kan gå i evigheter....
 
Men detta är det som jag främst tänker på:
 
Att alla går så långsamt i Japan!
Inga är stressade, eller det kanske dom är men det syns iaf inte. Alla är så lugna och gulliga. Här i sverige så springer ju alla runt överallt och ger griniga blickar till en...
 
Hur det kunde vara så rent trotts att det inte finns några papperskorgar!
Det var både coolt, förvirrande och skönt. Har skrivit det på bloggen tidigare men det gick verkligen inte att hitta papperskorgar i Japan, om man hade skräp på sig så var man tvungen att bära på det tills man kom hem där man tillslut kunde slänga det, haha!
Här i Sverige ser man skräp överallt, tuggumin på marken, cigaretter, spritflaskor vid bussbänkarna och det luktar kiss och spya vid tunnelbanorna :(
 
Munskydd!
Något jag inte trodde att jag skulle sakna men som jag märkte snabbt att jag gjorde var att bära munskydd när jag känner mig sjuk eller krasslig. Tycker det känns sjukt respektlöst att inte tänka på folk i sin omgivning. Känner mig äcklig att gå ut och hosta och snora utan att skydda mig så jag inte smittar andra...
 
Konbini & Jidouhanbaiki!
Sen såklart alla Konbinis och Jidouhanbaikis (convenience store och vending machines)
som fanns precis överallt i Japan. Så skönt att bara kunna gå 10 meter för att kunna köpa precis vad som helst! För att inte tala om hur skönt det var att kunna gå runt med en varm dryck i handen på vintern och kunna köpa en ny så fort den tagit slut!

Ghibli Museum, Mitaka

 Innan jag flyttade från Japan så bockade jag av min sista punkt på min lista- besöka Ghibli museumet!
Det var ett riktigt vackert museum men man fick dock inte ta några bilder, bara om man var ute... så alla bilder jag tog är från UTANFÖR museét, suck. 
Det fanns även en vägg fylld med Astrid Lindgren där det fanns skisser som Hayao Miazaki gjorde utav Pippi Långstrump, synd bara att Astrid sa nej till den förfrågan... Men det var lite coolt, kunde läsa om Astrid och Sverige inne i Ghibli museumet liksom!

Be continued

 Nu har vi börjat jobba på lägenheten! Vi tänkte göra om sovrummet helt till sovrum/vardagsrum. Tur att Pontus kan det här med måla, spackla och är händig av sig, annars hade jag inte alls vetat vad jag skulle börja med, haha!
Hade svårt att välja bra kläder att måla i också, slängde ju alla kläder jag inte ville ha i Japan, så har bara kläder jag älskar kvar... kläder som jag INTE vill ska få färg på sig. Men valde ett par baggyjeans och en basic linne.
hann måla hela rummet ett lager, och ta dörrn. Ska fortsätta i helgen :D
 

Sambos♡

Nu har jag och min panda äntligen flyttat ihop! Vi har fått nycklarna och vi ska skriva på kontrakt i veckan.
Vi har dock mycket kvar att fixa, renovera, flytta upp alla flyttlådor, möbler och Pontus saker också såklart.
Men åh vad spännande det här känns. Vårt första stora steg tillsammans

fresh snow

Nu har jag dödat mitt hår tillräckligt, för den här gången!
Jag blev riktigt nöjd endå, det blev väldigt vittblont, passar perfekt till vintern. Ingen kommer att kunna se mig om jag lägger mig i snön, mohaha!

flytt!

Packa ner, packa upp, sortera, slänga och förvara. Gud så lång tid det här tar... Jag har sjukt mycket att göra och ännu mer att köpa. Jag och pontus har redan tagit en helg då vi bara kollat runt på olika möbelbutiker men behöver ta en ny helg då vi faktiskt planerar med mätningar osv. 
Hittade en låda full med gamla skor! Ska dock slänga alla, har köpt så många i Japan så behöver inte ta en massa onödig plats.

Fizzy Bubble

Nu har jag blekt utväxten och var tvungen att ta en paus, tyckte det såg ganska coolt ut endå så tog några bilder för att visa er innan jag bleker vidare! Tycker håret ser lite ut som godisen Fizzy Bubble fast vit istället för rosa, eller är det bara jag haha?
Förlåt för den dåliga uppdateringen igen btw. Internet är sjuuukt dåligt i nya lägenheten, något som MÅSTE fixas!