花火

Solade och bade var inte det enda vi gjorde igår. Keisuke hade köpt en massa gott som vi grillade till både lunch och middag. Sen efter det så smällde vi en massa Hanabi (fyrverkerier på japanska men som bokstavligt talat betyder Eld Blomma) som är väldigt populärt att göra på stranden här i Japan tydligen haha.
Men det var super super mysigt! Hela dagen var perfekt!

Chigasaki beach チガサキの海

Den här helgen har jag vart på stranden med dom bästa. Jag har inte riktigt insett hur mycket jag älskar och uppskattar att vara på stranden först när jag väl är där. Jag njuter varenda minut och tjatar på precis alla hur underbart jag tycker att det låter, luktar, hur skön solen är, havsbrisen, för att inte tala om sanden mellan tårna. Det är seriöst den bästa känslan som finns!
Min helg på stranden var så otroligt stress release'ande (tappade svenska ordet) och avkopplande.
Ska lätt försöka att komma hit varje helg från och med nu! Låg bara 30 min från där jag bor och det var superlätt att hitta!
Mer bilder kommer snart!

Pink hair

Detta var hela TVÅ ÅR SEN idag. Helt galet hur tiden går snabbt ju.
Och sjukt sugen jag blir på rosa hår igen, haha, blir alltid det när jag ser bilder på mina tidigare hårfärger... Jag har mest beslutångest av alla personer i världen ibland. Inte kul. 
Hur tyckte ni looken var btw?

Livet.

Jag har aldrig gjort ett inlägg med bilder som jag tycker inspirerar till att leva förr. Så det gjorde jag idag. Tog dom vackraste bilderna från min tumblr på nyttig mat, växter och coola ställen i världen som inspirerar mig till att vilja leva nyttigt, resa och se världen!

Fredagsmys

Nu är det dags för fredags myyyys, om det så är det sista jag gör! Eller hur låten går nu igen, var ett tag sen jag hörde den men minns att den gick på reklam hela tiden i Sverige haha!
 
Idag ska jag och några kompisar säga hejdå till en kompis som ska återvända till sitt land för hennes studier i Japan är över... Men det är om några timmar så innan dess ska jag trycka ner mig lite grönsaker med guacamole-dipp! Bästa som finns ju!

VOGUE

Jag har blivit helt inspirations tokig sen jag kom till Japan! 
Sitter just nu kvar i skolan (fast jag redan har slutat för dagen) med ett gäng kompisar bara för att kunna bläddra igenom VOGUE och snacka kläder :3
Vad får er tid att springa förbi?

Attack on Konbinis!

Alltså convenience stores här i japan är det bästa som finns! Man kan verkligen hitta allting där inne för superbilliga priser. Man kan även ta ut pengar, gå på toa (om man måste), kopiera papper eller bilder gratis, köpa mat, tidningar, kläder, smink, drycker och massa annat!
Just nu har 7-Eleven här i Japan en kampanj med animen Attack on Titan! Så man kan köpa en massa söta saker, och till och med vinna prylar om man samlar på sig tillräckligt många klisterlappar som sitter på vissa av 7-Elevens produkter!
Så himla roligt ju. Varför kan inte Sverige ha en massa bra convenience stores? Visst vi har några, som 7-Eleven, men allt man kan göra där är köpa dyr fika, godis och tidningar... Inga Attack on Titan erbjudande där inte :(

化粧

Idag har jag smink-lektion igen! Så himla roligt!
Förra veckan lärde vi oss tekniker när det gäller att sminka ögonen. Så vi får se vad för skoj vi ska hitta på idag.
Måste se till att inte bli träffad utav blixten på väg till skolan bara, det är värsta stormen ute! Låter som ett regnskogs soundstrack utomhus.

The Cazy Cat-Man?

Här om dagen stötte jag på "The crazy cat-man" i Shibuya. Hahah, han gick runt mitt bland alla hundra tusen människor med sin vagn med 9 sovande katter. Så sött! Jag var såklart tvungen att stanna han för att fota och fråga han varför han har så många katter, och hans klockrena svar var "För jag älskar katter?"
Kunde dock inte låta bli att få tankarna om katterna verkligen mår bra, om han tar hand om dom eller om han bara har dom i en vagn för uppmärksamhet och pengar?
Men när ena katten (den som ligger längst upp) ställde sig upp med tassarna på mannens bröst och pussade han på näsan för att sedan lägga sig ner igen fick mig att tro på att dom faktiskt har det bra med mannen. Han hade med sig en massa leksaker, redskap och mat för katterna. Så jag tror dom är väldigt älskade. 
Dom såg så mysiga ut när dom sov och njöt på vagnen.
Jag föll extra mycket för den vita katten Momo. Den var helt galet charmig med sitt ihop tryckta ansikte<3
 

止まれ

Regnsäsongen har haft en liten paus nu under de senaste dagarna, passande under Midsommar, men nu är den på gång igen. Det ska regna en vecka i sträck från och med ikväll. Man kunde redan idag se hur det molnade till.
Ni känner säkert igen er om jag säger att vissa regniga dagar känns längre än vanligtvis? Visste ni att det faktiskt är sant? Förändringar i jetstreams kan påverka jordens hastighet i rotation, så därför kan dåligt väder faktiskt göra dagen längre. Så nu vet ni det, haha! Vilket inte gör mig nått. Jag älskar som sagt regnet här i Japan. Det är ju ständigt varmt och fuktigt här, man luktar skunk vad man än gör haha, så det är super skönt med en dusch varje gång man går ut! Plus att regnet jagar bort all mygg och det gör luften friskare för en svår pollen allergiket som mig.

svart & vitt med massa grönt.

Jag har skrivit på bloggen en massa gånger förr hur mycket jag älskar inredning och framförallt grönt (växter, naturen och kaktusar). Men jag har hittat en massa nya bilder som inspirerat mig som jag ville dela med mig för er. Det var så många som gillade att få se hur jag skulle vilja inreda om jag hade chansen, så tänkte att dom läsarna skulle uppskatta om jag gjorde ett liknande inlägg med nya bilder?
Jag är fortfarande förälskad i temat "Svart & Vitt med en massa grönt". Det heter något speciellt, men jag glömmer alltid bort vad det heter... (om det är någon läsare som vet vad jag menar så kommentera gärna och hjälpa mig, haha).

“Sailor Suit Old Man”

Som jag nämnde i tidigare inlägget så var gårdagen världens bästa dag! Mitt i natten vid Hachiko statyn i Shibuya får jag syn på inte mindre än Hideaki Kobayashi!!! Ni anar inte hur mycket jag fangirlade! Kan fortfarande inte fatta att jag stötte på HAN. Coolaste jag har vart med om i Japan hittills. Och han var supersöt mot mig, kramades, försökte prata engelska med mig och tog en massa bilder.
För er som utav nån anledning har missat vem denna söta gubbe är så kan jag säga att det är Tokyos kändaste ikoniska karaktär och en av Japans mest kända internet kändisar. Även känd som  “Sailor Suit Old Man”. Och det han har blivit känd för är att han varje dag går runt klädd som en japansk skolflicka. Han blev snabbt känd över internet och är idag med på tv, gjort egen låt, med i reklamer och det har till och med gjort en dokumentär om honom! (den går att hitta på Youtube för er som är nyfikna).
På en intervju fick han frågan varför han bär skoluniform och hans svar var "That’s a difficult question. It’s not really something I’ve thought too deeply about. Hrm. I guess it’s because sailor suits look good on me? I want to give society an element of surprise and impact, and I want to cheerfully enliven Japan.
Enligt mig är Hideaki Japan själv- super artig, annorlunda och världens sötaste!
Här kommer kända bilder på han från Tumblr:

Midsommar 2014

Här kommer lite bilder från min midsommar i Japan.
En kompis till oss visste om att det skulle vara ett "svenskt midsommar-firande" inne i Shibuya med midsommar stång och allt. Så jag och ett gäng svenskar drog dit, hade mysig picknick, träffade en massa nya personer, och hade det allmänt trevligt!
För övrigt var detta bästa dagen i mitt liv!!! Berättar mer om det i nästa inlägg!

Splitdye & 30STM

Idag var det precis ett år sedan jag var på min första konsert. Och det var inte vilken som helst, det var 30STM spelning i Sverige. Jag såg inte bara världens vackraste människa på jorden live utan HAN SÅG MIG OCKSÅ!
Detta var en underbar dag. Underbar på alla sätt. Värd att minnas och värd att ha en throwback på. Dagrna runt midsommar är alltid dom bästa!
Jag saknar även min SplitDye lite. Det var ganska så snyggt med en sida vit och en blå. Håller ni inte med?

今日はスウェーデンの日だそうです

Jag fyller ut min tomma midsommar med en massa smycken, haha. Känner mig sjukt svensk med mina fläter i håret, lite smink, bränna och min sommarkrans runt huvudet!
Känns dock tomt att fira Midsommar utav familjen, och framförallt utan Pontus. Jag har firat midsommar själv med Pontus de senaste tre åren, vi träffades för första gången på Midsommar så den här högtiden betyder mycket för mig. Vilket jag aldrig trodde att jag känna. Jag har alltid "ogillat" midsommar. Så länge jag kan minnas har jag bara tyckt den här högtiden vart jobbig. Därför jag har spenderat den själv med Pontus de tre senaste åren för att göra vår "egen tradition". Men nu när jag sitter här, i mitt lilla japanska hus med min skål med ris så måste jag erkänna att jag saknar Sveriges mest stolta högtid. Att fåna mig runt midsommar stången, äta en massa potatis och umgås med dom jag älskar mest.
Jag ska däremot fira midsommar imorrn med andra personer jag älskar. Dom bästa vännerna som finns i världen. Men det skriver jag mer om imorrn!
Hoppas ni får en underbar Midsommar önskar jag från andra sidan jorden!<3

<3

JAG HITTADE TILLSLUT MINA SKOR. Som jag har letat! Det går att hitta Cleated Sole Gladiator Sandaler (som förövrigt är namnet jag lyckades hitta tack vare er läsare. Tack för hjälpen<3) överallt här i Japan nu, men alla har så små fötter här. Jag har storlek L... Och jag har är bara en 37a. 
Jag sprang runt som ett djur för att hitta dom perfekta skorna. Vill ju ha dubbarna under, hel vita, två spännen och "bandet" ska gå rakt ner över tårna. Hittade efter flera timmars skotestande och jagande i Shibuya dessa perfekta skönheter. Sista paret också i storlek L. Ödet säger jag bara.

目の化粧

Under gårdagens Makeup lektion så lärde vi oss grunderna i hur man ska sminka ögon. Tekniker och tips när det gäller ögonskugga och Eyeliner. Jag har använt mig utav Eyeliner i många år nu så jag kände redan att jag kunde det, men lite information från en Makeup lärare skadar inte!
Såhär blev resultatet iallafall:

Genkicha

En sak som jag inte kommer att kunna leva utan sen när jag kommer tillbaka till Sverige är dom japanska hälsodryckerna. Jag börjar alltid dagen med en Genkicha. Dessa drycker är oerhört kända här i Japan. Ungefär som Energidrycker är i Sverige. Och dom fungerar ungefär på samma sätt, bara det att dom japanska inte är dåliga för kroppen.
Man kan hitta en massa olika storter och märken av dessa drycker. Vissa som innehåller C-vitamin, vissa som ska hjälpa mot förkylningar, eller som dom ni ser på bilden som innehåller en massa B-vitaminer. Drycken "Feel" som ni ser på bilden är min favorit, den ska man dricka innan man går och lägger sig för att sova bättre. Den innhåller en massa örter som ska få kroppen att sova bättre och vakna piggare!
Sen har vi även den kända Ukon No Chikara som bokstavligt talat botar bakfylla! Jag skojar inte. Ukon No Chikara görs på roten av en gurkmeja växt. Gurkmeja stimulerar produktionen av gallvätska och hjälper till att reducera alkoholnivåerna i kroppen mycket snabbare. Detta gör att en bakfylla kan undvikas efter att ha druckit alkohol! Jag har testat flera gånger och det funkar varje gång! National Institutes of Health (NIH) säger även att denna dryck visar tecken på att hjälpa till att förebygga cancer och förbättra leverfunktioner tack vare Kurkuminet. 
Att ta en flaska lite nu och då hjälper mig få in alla vitaminer jag behöver, det ger mig en kick på morgonen istället för att dricka min vanliga dos av Caffeine och det ger mig energi som jag vanligtvis bara får känna av om jag dricker en Redbull, haha!

ootd

Keps- En Affär i Shibuya | Halsband- Sevens | Tröja- H&M | Shorts- WEGO | Skor- WEGO |Glasögon- Liten butik i Harajuku

水曜日

Idag skuttade jag till skolan med vetskap om att idag ska jag ha Makeup utbildnings-lektion! Så roliiiiigt!! De är det jag längtar mest till under hela veckan!

Facial Mask Sheet

Idag matar jag huden med lite koreansk ansiktsmask.
Jag har så sjukt skumma varianter! Idag testar jag Tomat, bara för att tomat är det bästa som finns<3
Jag har som sagt fått super dålig hy sen jag kom hit till Japan. Jag vill vara säker på att jag tar hand om den och gör mitt bästa att få den att må bra igen!

Information

Läste Keelas blogg nyss och såg att hon informerade lite om hennes riktiga sidor.
Så jag tänkte passa på och göra detsamma.
Det händer ganska ofta att folk gör fake konton och säger att dom är jag. Det var bara någon vecka sedan jag fick ett mejl från en kille som hade pratat med en tjej som sagt att hon hette "Louise" och som använde mina foton, information och allt! Dom hade inlett ett förhållande via internet. När någon tillslut anmälde tjejen blev killen helt förkrossad, för han hade ju blivit kär i denna "person". Han letade då upp mig och skrev till mig och frågade om det var samma person, om denna "Louise" verkligen fanns eller inte. Och jag blev såklart super ledsen för denna person men också väldigt arg, varför ta någon annans identitet och varför gå så långt att få någon annan person sårad? Det är så respektlöst. Inte bara mot mig, utan också för dom man låtsas för! 
Jag kan inte hålla koll på alla fake konton som finns där ute. Och jag vill verkligen inte få mer mejl från hjärtekrossade personer... Så här är alla mina sidor jag är medlem på och alla mina riktiga namn.
Jag heter i stortsätt ALLTID Missnosebleed. Så nu vet ni. Ni brukar vara duktiga på att informera mig om Fakes ni har sett där ute, så jag skulle uppskatta om ni kunde fortsätta hjälpa mig med det!<3
 Louise Nosebleed Attevall
 @Missnosebleed
 @Missnosebleed
 @Missnosebleed

Navy Schooluniform

Jag har letat efter den perfekta Sailor outfiten sen några veckor tillbaka men har bara hittat i färgerna vit med marinblå och mörkblå eller tvärtom. Jag såg en tjej på Tumblr som hade en svart med vita ränder och jag blev kär direkt. Jag tycker själv att svart och vitt passar bäst på mig eftersom jag har blått hår. Därför var det ett måste när det gällde Sailor. Jag ville inte att det skulle se ut som en sjö-outfit, mer som en japansk skoluniform med navy inspiration. Om ni förstår vad jag menar haha?
Jag lyckades iallafall, tillslut, hitta en som var svart! Sista paret, gömd i en liten affär i Harajuku för bara 1500yen! Jag har letat som en tog efter en svart men har inte hittat nått, var nära på att ge upp. Men tålamod och beslutsamhet lönar sig. Kom ihåg det! ;)

One day in Shibuya & Harajuku.

Igår var som sagt bästa shopping dagen nånsin! Jag hade super roligt med min lilla Pinky i Shibuya och Harajuku! Här kommer bättre bilder på oss från igår:
Och juste. Vi köpte även såklart en varsin crepe (för det är ett måste om man är i Harajuku!) och för mig stod det mellan att välja en med blåbär och cheescake (ääääälskar ju blåbär) eller en avocado och räksallad. Det var ett svårt val men jag bestämde mig tillslut för sallads crepen. Det kändes hur fräscht som helst med sallad en sånhär solig dag. Men jag testar blåbär och cheesecake nästa gång, måste ju smaka den med!

Sommar!

Igår var jag i Shibuya och shoppade med min söta kompis Pinky. Jag hade en sjukt lyckad shopping! Hitta allt jag har letat efter i månader, allt i rätt storlekar, billiga priser, köpte till och med tre föremål som var dom sista! Snacka om ödet. Jag hittade bland annat en supersöt sommarkrans i precis min blåa färg för bara 30kronor! Lätt värt ju!

Makeup

 Här kommer bilder på mina linser med smink! Det såg mycket bättre ut med smink på, eller det såg mer "naturligt ut" än i inlägget innan.
Jag kom på att jag inte har berättat för er läsare hur det var på min första Makeup lektion förra veckan. Det var sjukt kul. Lärde mig mycket grunder och knep. På nästa Makeup-lektion ska jag lära mig grunderna i hur man sminkar ögon. Vilket ska bli kul. Ska försöka ta bilder till er då!

Resultatet:

Alltså dom såg ganska så fake ut endå, haha. Jag kände mig som en liten alv i dom linserna. 
Men det var kul! Älskar ju att ändra mitt yttre genom hår, piercings och tattoos, så jag gillade att jag kunde ändra min ögonfärg för en dag. Kändes lite annorlunda! Lätt något jag ska testa igen!
Vad tyckte ni? Och vilken färg tycker ni att jag borde testa nästa gång?

Linser

Idag hade jag tänkt testa färglinser för första gången i mitt liv tänkte jag säga. Jag kom på att jag testade ju ett par svarta förra Halloween. Men detta är mina första färglinser som inte är gjorda för maskerad. Haha.
Som ni säkert redan vet så använder i stort sätt alla ungdommar här i Japan färglinser, så det är oerhört lätt att få tag på linser här. Det är dock svårt att hitta bra linser passade för västerlänska ögon. Alla är gjorde med starkare färger för att det ska synas igenom japanernas svartbruna ögon. Samt att alla ofta har en mörk rand längst ut för att man ska se sötare ut. Vilket jag inte är ute efter när jag kolla linser! (eftersom jag redan har en superstark mörk rand i mina ögon...)
Men hittade iallafall ett par som har tre färger i sig, inte så starka nyanser och ingen skarp ytterlinje. Så detta ska bli spännande!
Tror ni jag kommer att passa i det?

アボカドは最高ですよ

Godmorgon alla mina underbara!
Idag är det super soligt och därför dödligt varmt... Jag tänkte kolla runt lite i Minatomirai idag och sen kanske dra ut på Karaoke med några kompisar. Vi får se. Kan inte vara hemma en sånhär solig dag iallafall, det är klart. Vad ska ni hitta på denna lördag?

Fredag den 13de

 Idag är det fredag den 13de kom jag på nu, haha. Hoppas jag inte stöter på den där spindeln idag igen... skulle vara den ultimata Fredag-den-13de-skräcken. Jag ska gömma mig här hemma med två klasar bebis vindruvor jag hittade i min mataffär idag. Dom var så brutalt söta att jag var tvungen att köpa dom! 
Titta på dom! Har ni nånsin sett såhär små vindruvor (hela klasar) förr? Inte jag iallafall.

Varning

Varning för äcklig bild och information om den japanska Giant Huntsman spindeln.
 
Jag var ute igår kväll efter att ha sagt hejdå till Sara och påvägen hem, precis vid grinden till mitt hus, såg jag världens största spindel! Den var lika stor som min hand och jag kunde därför inte tro det jag såg. Jag stod säkert 5 minuter i mörkret och bara kollade på den för att försäkra mig om den var riktig eller inte. Sen när jag väl såg den röra på sig kom paniken som en chock. Jag blev helt knäsvag och sprang in i huset samtidigt som jag skrek.
Jag hade hört om att det ska finnas en utav de största spindlarna här i Japan (den såkallade Giant Huntsman spindeln) men chansen är inte stor att man faktiskt får se en. SÅ VARFÖR HADE JAG OTUREN ATT FÅ SE EN? Jag är skärrad för livet!! Jag verkligen hatar spindlar, klarar inte av dom. Sen ser jag en utav de största spindlarna som finns i det vilda, bara 2 meter från mitt hus?!!!
Spindlarna kommer tydligen nu under regn säsongen. Yippi...
 
Men den här spindeln ska inte vara farlig. Om man blir biten så blir man svullen, man kan få huvudvärk, kräkningar och långvarig smärta. Vilket låter sjukt om ni frågar mig, haha!
Dessa spindlar lever i varma och tropiska länder som stora delar av Afrika, Australien och varma ställen i Asien. Ni läsare behöver därför inte vara rädd för denna spindel eftersom den inte finns i Sverige.
Spindlarna är så stora att dom föredrar att äta ödlor. ÖDLOR. Dom föredrar även att bo inomhus (panik?), eftersom dom även äter kackerlackor, vilket har sina fördelar, det kryllar ju av kackerlackor här. Så dom får gärna bli uppätna om ni frågar mig.
Den här spindeln på bilden är precis lika stor som den jag såg. Jag stod som sagt och stirrade på den ett bra tag och hann därför (tyvärr) få en bra titt på den. Den jag såg hade lika stor kropp som min tumme och var mer grå än den på bilden. Bilden är från Google btw.

Färgning

Jag tänkte testa och se hur mycket utav det blåa jag kunde bleka bort och kanske satsa på att ha vitt överhår och blått underhår istället för tvärtom som jag har nu.
Men det blev super gult och fult, så det blev helt blått igen!
Det blev dock mycket mörkare än vad jag hade siktat efter... varför får jag aldrig till den där riktigt isiga pastelblåa färgen för? :(
Ahja, här är bilder på hela processen:
Jag körde tre steg.
Blekte utväxten i 10 minuter med en japansk blekning. Men jag bruar avnligtvis använda Manic Panic's blekning som fungerar nästan precis likadant.
Efter det blonderade jag hela håret i 20 minuter för att jämna till färningen efter förra gången. Använde Loreal's vita blondering.
Och avslutade med att använda Manic Panic's Bad Boy blåa färg i duschen som balsam i bara någon minut.

?

Haha jag ser galen ut men det kanske jag är just nu? Dödar mitt hår ännu lite till bara för att jag kan, maha!
Jag har gjort mitt hår grått (svartvitt) på bilden för att ni inte ska se vilken färg jag färgar, men det roliga är att det är den färgen som Sara (min kompis brevid mig på bilden) färgar till just nu.
Härmapa jag är... Nej men detta ska bli spännande. Kan ni gissa vad jag håller på med? Vilken färg osv? Den som gissar rätt får en blåbärs kaka!

Hipp Hipp Hurra!

Min bebis har tagit studenten!!!! Jag hade gjort allt för att få kunna vara där med henne i Sverige... Men pappa fixade så jag kunde vara med via Skype, så jag lyckades se hennes utspring och allt endå!
Herregud vad jag grät dock. Haha. Glädjetårar förstås! Lite saknad också kanske för jag fick prata med mamma (som jag inte har sett sen evigheter) samt Mormor och Farmor! Saknar dom såååå...
JAG ÄR SÅ GLAD FÖR MIN SYSTER! Vackraste, vackraste, vackraste syster. Hon har det finaste leendet en person kan ha. Det betyder allt för mig att få se henne vara så glad och att få se henne le så starkt!
Nu dröjer det inte länge till tills hon flytar hit till Japan, till mig. Så jag kan få pussa och krama henne igen<3

Måste ha!

Snyggaste skorna på länge! Jag tänker köpa sånahär så fort jag får chansen. Dom är perfekta till sommarn, snyggaste sulorna och helt underbart vackra!
Vet dock inte vad just den här "modellen" på skor heter... Någon annan som vet?

MakeUp Utbildning!!!

Jag har glömt att berätta för er att jag ska börja ta Make Up Kurser!!! Så sjukt taggad! Jag älskar smink och jag har länge funderat på om jag ska spara pengar för att ta en make up utbildning sen när jag kommer tillbaka till Sverige igen, men nu slipper jag fundera längre. Jag börjar min kurs imorrn och det kommer att vara 2-3 timmar varje vecka ett halvår framöver!
JAG ÄR SÅ GLAD<3
Jag har dock inte mycket smink här i Japan jämfört med vad jag hade i Sverige... Jag har inte velat köpa på mig för mycket för det blir så mycket onödig vikt sen när jag ska försöka ta med allt hem igen. Så detta är det enda jag ska ta med mig på utbildningen samt en stående spegel och alla mina borstar.

Sukiya

Idag efter skolan drog jag och Paris (en kompis från skolan) in till Yokohama Centrum för att kolla ny hårfärg till mig, lite sommarskor och för att äta middag. Hittade varken hårfärg eller skor... Men avslutade kvällen med en middag hos Sukiya. Det är en utav mina favorit "resturanger" här i Japan. Det är super billigt, finns hur mycket som helst att välja mellan, jag får alltid en "japansk känsla" när jag är där och det är supergott!
Man kan hitta kedjan Sukiya nästan överallt i Yokohama och Tokyo områderna. 
Om någon utav er läsare kommer hit till Japan så rekommenderar jag att ni går in i en Sukiya om ni vill ha god japansk mat för suuuuper billigt pris!

Krabb-mysteriet

HAHA ni kan inte gissa vad Elin (en utav tjejerna jag bor tillsammans med) såg här om dagen. Det är ju som sagt regn-säsong här just nu så det har regnat en hel vecka i sträck nu. Hon kom hem en regnig kväll och skulle precis öppna ytterdörren när hon ser en krabba nere vid dörrn! EN KRABBA! Fattar ni hur jäkla blött och regnit det är här då? Hahah, hon kunde inte tro sina ögon så hon var tvungen att fota den för att ha som "bevis" för oss andra tjejer sen. Herregud vad random! Jag bor mitt i stan liksom. Det bor mer människor här där jag bor än i hela Sverige! Hur kom krabban dit? Wtf jag är fortfarande i chock haha.
En månads gammal outfit bild. Tyckte bilden visar bra hur marken ser ut här där jag bor. Vägar överallt, inga floder, sjöar eller liknande. VARTIFRÅN kom krabban?

Tatueringar:

Åh jag är sjukt sugen på en geometric tattoo! Så galet snyggt ju!
Jag har även lagt in tre eller fyra Mandala tatueringar i bilden för dom också är så brutalt snygga, samt att dom flesta Mandala tatueringarna är geometriska.
Vad tycker ni om denna "stil" på tatueringar? 

楽しかった

I brist på annat att blogga om idag och eftersom jag är på bio just nu (tidsinställt inlägg) så tänkte jag visa er några bilder från igår. Det blev ingen Izakaya så jag, Malin, Akseli, Stefan och Keisuke drog till en bar istället och åt lite bar-middag. Det var supermysigt. Det var jätte längesen jag hade träffat Keisuke. Tror senaste gången var på min födelsedagsfest som Keisuke själv hade fixat åt mig! Så det var trevligt att få prata lite med han och catcha up.
Jag testade även världens godaste dricka igår. Det var jelly dricka med tropiska smaker som man skulle skaka och hälla i ett glas. Det blev en super läskig konsistens men hur gott som helst! Något ni måste testa om ni kommer till Japan!
Det är ingen idé att fixa håret under den här perioden i Japan... Det regnar ju precis HELA TIDEN så håret förstörs ju direkt, haha. 

映画の夜!

Det går så sjukt många bra filmer på bio just nu som jag skulle vilja se. En utav dom är den nya X-Men filmen som jag ska ut och se idag med några kompisar. Det ska bli kul. Jag har hört mycket bra om den här filmen!

Levande Morötter?

Titta vad jag hittade här om veckan! Soppa med "levande" morötter i. Så oerhört charmigt ju! Älskar moroten som bara ligger och chillar i soppan. Var nära på att gå in och köpa en soppa bara för att få kunna ta med moroten hem, haha!

土曜日

Hi my kittens.
Idag ska jag ut med några japanska kompisar på Izakaya. Jag ska försöka peela ansiktet innan jag drar ut för jag har börjat fjälla en massa... Jag har bränt mig för mycket i ansiktet. Buhu. Känner mig som en reptil, haha!
Ni ser inte mitt sönder solade ansikte pga den höga kvaliten i min cambild, haha men jag lovar er det är illa.

Fake Tattoos

GUD så sugen jag är på att tatuera mig igen haha! Igår, när jag var hemma och mådde en aning bättre än tidigare i veckan men för sjuk att gå till skolan, så hade jag så brutalt tråkigt att det slutade med att jag började rita en massa tatueringar på mig själv. Det har blivit en vana för mig nu när jag är hemma från skolan, haha.
Det blev hela 19 tatueringar som jag ritade på mig själv. Och alla är tatueringar som jag skulle kunna tänka mig att skaffa. Detta bådar inte gott xD

フレーバー

Bilden länkar till min Tumblr.

Hoppas ni blir lika inspirerade av bilderna som jag blir av att titta på dom. Troigtvis inte, haha, men lite iallafall?
Vad är mer inspirerande än fint hår, japanska läppar, naturen, världen, tatueringar, söta djur och fashion?

Snyggaste bilderna från FujiQ

Här kommer några underbart vackra bilder från när jag åkte dom tre världsrekorden. Jag ser så otroligt lycklig ut på varje foto, haha! Vilket jag iförsig var. Det var en helt underbar dag, trotts att jag redan då kände mig sjuk och att det var runt 30 grader! xD
Här är vi påväg att åka en vatten-attraktion som en perfekt avslutning på dagen. Det var så brutalt varmt ute och vi har helt sönder svettiga, haha mys, så vi bestämde oss för att ta ett "dusch".
Före bild:
Under tiden:
Efter bild:

雨の季節が来ている!

Haha jag börjar ana att regnsäsongen är på väg nu. Det ska vara regn precis hela veckan. Men det otroliga är att det fortfarande kommer att vara runt 25 grader. Igår var det hela 30 grader och det var mulet hela dagen, haha!
Men jag har längtat till den här perioden i Japan. Jag älskar regn, tycker det är så mysigt!
Och framförallt exotiskt. Det kommer att kännas som om jag lever i en regnskog ju! :D

富士急ハイランド

FujiQ har helt magiskt! Det var sjukt stort och helt galet vackert med berget Fuji-san i bakgrunden.
Dom hade lyckats bra också att få hela parken att se japansk ut. Med en Toori, massa anime-reklam, gigantiska Lycko-katter och ah, you name it. Parken hade även de läskigaste attraktionerna i världen (sägs det) och jag lovar er, dom var brutala! Jag är ingen person som är rädd för karuseller överhuvudtaget, jag är en riktig adrenaline junkie och efter att ha åkt alla dom läskigaste attraktionerna i USA så trodde jag att inget kunde slå dom. Men ack vad jag hade fel. Bilden under talar för sig själv om just den saken:
Jag åkte tre världsrekord i FujiQ.
Eejanaika som är en "4th dimension" roller coaster har mest lupingar i hela världen, hela 14 stycken.
Takabisha är den enda attraktionen i världen som släpper vid 121grader i 43 meter! (bilden under).
Samt attraktionen Fujiyama som är världens högsta roller coaster, på hela 79 meter hög och går 130 km/h. 
FujiQ har även, tro det eller ej, en fjärde attraktion som är världens snabbaste roller coaster (den går hela 172km/h) som heter Dodonpa. Hann dock inte åka den... Men jag har åkt den attraktionen som har högst G-krafter i världen (i Florida) så jag får nöja mig med den sålänge, haha.
På skylten står det "iine" vilket är det uttrycket/ordet jag använder mest här i Japan. Det är mitt svar på i stort sätt alla frågor haha, vilket har samma mening som ordet "nice" har i Sverige. Det betyder typ att man gillar något eller ah, tycker något är nice, haha!
Mitt super brända och röda ansikte, haha. På bilder ser ni mina kompisar jag åkte till FujiQ med. Och söta Malin som ser ut att flörta med mig på bilden över, hahah!<3
Vi hann bara åka 5 attraktioner (och vi kom dit när dom öppnade och åkte när dom stängde) men jag hade väldigt gärna velat gå The Haunted Hospital, som är världens näst största Haunted attraction. Hade vart sjukt cool, kolla på skylten bara! Ser ut som en skräck anime ju! :D

フリーパス

 久しぶりですね。げんき?Själv är jag inte särskillt genki (Genki= Livlig, Frisk, Energi), är fortfarande sjuk men mår mycket bättre idag än igår i alla fall. Så jag tror att jag ska testa att gå till skolan imorrn.
Idag ska jag fixa bilderna från FujiQ till er. Har inte haft ork till att göra det tidigare. Sov hela dagen igår, haha. Men ska fixa dom nu, så håll utkik här på bloggen!

Soup that will help me get over my Flu!

Jag har världens sötaste vänner här i Japan! Min kompis Pinky hade hört att jag var sjuk idag och bara en timma efter kom hon och plingade på min dörr med en hammagjord vietnamesisk soppa i handen. Är inte det de gulligaste nånsin? Hon sa "My mom always cook it for me when I'm sick. I hope you get well soon Blueberry". Så söööt! Håller ni inte med?

Buises and feber

Hahah beskåda mina underbart fina blåmärken från helgen! Vet faktiskt inte vart dom kommer ifrån. Tror den prickiga på underarmen kommer ifrån "bananen" som jag åkte ute på havet med i söndags. Men den blomm-liknande blåmärket på knät har jag ingen aning om? Fina är dom iallafall!
Jag har även lyckats få värsta förskylningen... vet inte vad som har hänt för jag har verkligen ont överallt. Feber, helt snorig, halsbränna (därför även väldigt hostig och det bränns brutalt), mår ständigt illa och det värker i hela kroppen. Sen hjälper det inte heller att jag har blivit helt bränd på både armar, axlar, ben och ansikte, haha.
Så typiskt, allt på en gång!

Bilder från lördags.

Här kommer sega bilder från i lördags. Jag tog som sagt farväl utav två nära vänner som jag har lärt känna här i Japan. Min danslärare (Yuuki), och min runway buddy (Freddy). Jag lärde känna dom väldigt snabbt här i Japan och vi "klickade" direkt. Dom ska flytta till Frankrike tillsammans inom kort. Jag önskar dom all lycka! 
Vi började kvällen med Izakaya och avslutade den med Karaoke. Vi var såklart tvungna att inviga med låten Frozen-Let it Go på Japanska, hahah. 

Ootd

 
Klänning- H&M | Kofta- H&M | Skor- Jeffrey Campbell | Chest-bälte- Sevens i Sibuya | Glasögon | Från en liten affär i Harajuku

FujiQ

Nöjesparken FujiQ är baserad från Mt.Fuji-san. Eftersom den ligger precis vid berget och det är de som gör nöjesparken så annorlunda och eftertraktad. 
FujiQ har en massa karuseller såväl som två såkallade Haunted attractions. En utav dom är världens näst största. 
Denna nöjespark har vart med i många filmer och serier. Bland annat var den med i The Amazing Race 2006.
Detta kommer att bli en sjuk upplevelse att få åka alla dessa karuseller i perfekt utsikt över Fuji-san!

Röd-dag.

Idag ska jag på äventyr igen, haha. Jag har ledigt från skolan idag för det är någon röd-dag här i Yokohama. Bara i Yokohama. Vet inte riktigt varför men det firas med fyrverkerier och Matsuri.
Såhär ser jag ut idag iallafall, ni får se bättre bilder sen!

En dag ute på Oceanen

Här kommer bilder från dagens äventyr ute på Oceanen. Vi åkte som sagt efter båt, snorklade och solade. Jag har redan blivit röd som en tomat så jag gissar att jag har bränt mig som fan! Men det är så det ska vara, haha!
Jag hade iallafall superskoj. Skulle lätt kunna spendera hela min sommar såhär.
Vår husvärd är så kär i Sverige så han satte upp en sverige flagga innan vi började åka, haha!

Miami?

Idag ska jag på äventyr med några kompisar och med vår husvärd! Han har bjudit oss på en åktur vid havet med båt. Vi ska åka Banan, eller vad det heter, och snorkla vid reverna. Det ska bli sjukt kul. Längtar massa.
Just nu sitter vi i en utav hans lägenheter vid havet och äter frukost som han bjöd oss på. Det här dyra området är det inte många turister som får chansen att se eftersom det är ett "rikemans område" där bara dom som bor här får vistas. Så det är sjukt cool att vi har fått chansen att se detta. Jag får värsta Miami/ Medelhavs känslan här. Underbart!<3