❤️

Och grattis till mig och Pontus som har vår Anniversary idag. 4 ÅR TILLSAMMANS♥
Detta ska vi fira med en läskig resturang-middag, en bra skräckfilm och kanske något paket till varandra. Vi får se hur vi firar idag. 
Älskar dock att vi blev tillsammans på Halloween. Känns så speciellt att ha ett förhållande där man fann varandra på Halloween!♥

☣Super quick and easy Halloween Makeup☣

 

infected

Här kommer min sista Halloween sminkning iår!! Jag hann bara med att göra två som jag känner mig nöjd med. Hade som sagt tusen olika ideér iår och jag ville testa på ALLT. Men det fanns inte tid för det...
Jag gjorde alla mina sminkningar på helgerna (enda lediga tiden jag har) och lyckades bara med två. Men det är bättre än inget!
Video om hur jag gjorde denna sminkning kommer upp på min Youtube-kanal snart!
Denna sminkning var super enkel och tog bara några minuter att göra.
 

"possessed- eye makeup"

 
Detta är också en test-sminkning som jag gjorde med mina Sclera Linser. Blev inte nöjd med denna heller, (haha vad kräsen jag får mig själv att låta), men denna vad gjord på 5-10 min bara för att "testa". Så kanske därför jag inte blev nöjd, haha. 
Men men, i brist på annat så tänkte jag visa en bild på denna också.
Min testning för "possessed- eye makeup".

Pumpa lampor!

Halloween dekorationen är igång!
Jag verkligen ÄLSKAR halloween, och jag vill gå all in med dekoration, men vill samtidigt måste det ju se snyggt ut. Jag har ett väldigt vitt-tema i min inredning, så jag tyckte dessa passade perfekt!
Supersöta pumpa-LED lampor som ändrar färg! Hur charmiga är inte dom?
Köpte dom från TGR för under 50lappen. 

DIY- 🎃 Halloween Pumpkin Decor 🎃

Autumn vibes🍂☂

Hej alla mina underbara!
Idag har jag höst-vibes till 100%. Det är helt orange/gult ute, det är kallt och jag börjar bli sjuk.
Går runt med halsduk hela tiden för jag är så lätt frusen av mig. Samt att jag blir sjuk så himla lätt, räcker med att någon hostar åt mitt håll så blir jag sjuk, haha... 
Nej men så idag hade jag tänkt dricka en massa te, kolla en mysig film och sen kanske ta några höstbilder. Får se vad jag orkar.

Höst-poncho

Det är sån otroligt kall höst iår... usch saknar sommarn något hemskt!
Och det är ännu kallare i mitt kontor. Sitter och fryser 9 timmar per dag, inte roligt... Så jag köpte mig en varm höst-poncho från H&M som inte bara är mysig utan också väldigt snygg (i mina ögon i alla fall haha). Så jag kan känna mig varm men även snyggt klädd för alla möten jag går på.
Någon annan som har förälskat sig i ponchos den här hösten?
Direkt länk HÄR.

biokväll

 
Äntligen! Som jag har längtat efter att få se den här filmen. Känns som om det går en "space trend" i filmvärlden iår, bara massa spacefilmer som kommer ut. Känns det som i alla fall. Men det klagar jag inte på, älskar rymdfilmer! 
Och det ska bli så mysit att gå med familjen!

Forest Elf

Hade inte tänkt att visa upp den här sminkningen för blev inte nöjd. Alls. Men den har sin lilla charm endå. Detta var när jag testade mig fram till min "Demon Moon Elf/Fairy" som jag gjorde förra veckan. Tänkte antingen göra denna med svart Sclera linserna eller helvita, men gillade inte känslan som den gav... Så gjorde om och då blev det rätt (bilder och video på den sminkningen har ni HÄR och HÄR)
Eller vad tycker ni? Vilken tycker ni är bäst?
Ni kanske gillar den här Elf-looken mer än min förra? 

Pumpor

Jag och Pontus har vart väldigt kreativa och gjort en massa svart & vita pumpor!
Vissa blev bra och vissa mindre bra. Men det var roligt att pyssla tillsammans med min Panda, och vi är nöjda med resultatet. Vad tycker ni?

Nytt

ÄNTLIGEN har vi satt upp våra tre hyllor! Eller Pontus fixade upp dom, jag dekorerade dom! Hehe.
Men visste blev det fint? Är så himla nöjd. Åh.

New seasons

Lagom till Halloween bestämmer sig både American Horror Story och The Walking Dead att släppa sina nya säsonger. Hur perfekt är inte det?
Dessa två serier är lätt två av mina favoriter, är beroende utav dom båda.
Så jag är sjukt taggad på att få kunna börja se dom nu i helgen!
 
 

Sclera Lenses

 

:*

 
Jag har så himla mycket att göra nu under Oktober... Så om det blir dålig uppdatering på bloggen så vet ni varför- stressar ihjäl mig med annat, haha.
Men ni kan alltid hitta mig på Instagram eller Tumblr. 
På instagram hittar ni 50% marmorbilder och 50% bilder på mina växter. Och Tumblr 90% bilder på hud och blåmärken. Haha nej inte riktigt, men nästan!
 
Klicka HÄR för att komma till min Instagram.

Jag hittade världens snyggaste skor här om dagen!! Behövde nya höst-skor så vi hittar på att detta var ett nödvändigt köp, haha. Köpta från Din Sko

New in...

Nu har jag slagit på stort! Jag har köpt pyssel för nästan 2000 spänn. Herregud... Men det ska bli roligt, älskar ju att pyssla så det är värt pengen.
Ska testa lite olika sminkningar och fixa dekoration inför Halloween. Spännande spännande.

Black n' White

Bilder från Google.
iår är jag sjukt sugen på att dekorera inför Halloween! Har ju inte vart hemma i sverige under Halloween på två år nu! TVÅ ÅR. Har inte kunnat dekorera i Japan på samma sätt som jag kan göra här, så iår tänkte jag satsa med inspiration och förhoppningsvis göra något vackert till Halloween!

Ny skräckfilm

Lite sen kanske, men tycker det passar perfekt att skriva om nu i oktober.
Tänkte skriva om en nya skräckfilmen som kommer ut snart. En som är inspirerad av Aokigahara-skogen nära Fuji i Japan. Vet inte om ni kommer ihåg det men jag besökte den skogen! Skrev några inlägg om den, HÄR
Så det skulle vara sjukt coolt att se den skräckfilmen, från ett ställe som faktiskt finns och där jag FAKTISKT HAR VART.
”The forest” heter filmen och den handlar om en ung kvinna, Sara (Natalie Dormer från ”Game of thrones”), som beger sig till Aokigahara-skogen för att leta efter sin tvillingsyster som har försvunnit. Skogen är känd för sina självmord (vilket ni säkert redan vet för jag har skrivit om för er här på bloggen) – dit letar sig olyckliga japaner för att ta livet av sig. Snart upptäcker Sara att skogen även är full av spöken som aldrig har lämnat Aokigahara.
 
Här är en trailer:
 
Är helt galet sugen på att se den här filmen!!! 

Demon Moon Fairy ☾ Makeup Tutorial

 

babypumpa

Jag har redan köpt på mig lite Halloween-pynt och hittade en jätteliten och söt pumpa igår! Plockade även två kastanjer påvägen hem som jag tycker passar bra med den pumpan. Så himla gulligt!
Inte jättestor skillnad men man får en lite mer höstkänsla än innan, enligt mig haha.

2011-2014

Här är alla mina tidigare Halloween-sminkningar jag har gjort.
Jag älskar min senaste (bilden längst ner, Pop Art) samt den tredje (den stora munnen). Skulle vilja göra något liknande igen!
Vilken är eran favorit, vilken tycker ni passade mig bäst?

☾.Demon Moon Fairy.☾

Jag är så himla taggad inför den här Halloween så jag kunde inte hålla mig. Jag har redan gjort min första Halloween-makeup och jag blev super super nöjd med hur den blev!! Jag har så himla många ideér för hur jag kan sminka mig iår så jag började min sminkning utan att veta exakt hur jag skulle göra. Var rädd att jag skulle göra för mycket moment som skulle göra sminkningen rörig, men det gick bra och reultatet blev bättre än vad jag trodde!
Jag ska försöka hinna med en till innan Halloween men vi får se om den blir lika bra eller inte.

sclera

Jag har slagit på stort och köpt svarta Sclera linser. Jag använder ALDRIG linser, har använt 2 gånger tidigare. Och det var också Halloween-linser så dom var ganska svåra dom med, men det gick bra, till min stora förvåning. Men trotts att alla har varnat mig om hur omöjliga Sclera linser är att sätta in så tog jag chansen och köpte mig ett par endå, för 900 spänn... Och tur hade jag! Jag fick in dom linserna helt utan problem, på tredje försöket på båda ögonen! Är man en naturbegåvning eller? Haha. 
 
Sclera linserna är köpta från Buttericks. Direkt länk.

Spa-dag.

Igår var en jobbig dag... Tisdagar är nästan alltid värst på veckan. Så när jag kom hem så gjorde jag och Pontus ett litet mini-spa hemma. Med varmt bad, badbomb, ansiktsmask, grönt te och en skräckis. Allt för att bli mindre stressade (skräckfilmen kanske man hade kunnat skippa då hahaha), men mysigt var det!
Vi testade en badbomb som var gjord av Avocado & Citrongräs. Luktade hur gott som helst. Älskar badrumsprodukter som luktar citrus!!
Badbomben är köpt från LUSH

♡ Lol ♡

 

Halloween makeup ideas.

Bilder tagna från Google.
 
 
Nu är det snart Halloween och paniken flödar. Haha. 
Av någon anlending fokuserar jag alltid mer på sminket än på kläderna på Halloween. Trotts att jag älskar att vara utklädd och läskig vill jag fortfarande att sminket ska vara det som stjäl all uppmärksamhet.

Jag funderar på något mindre blodigt iår, använda mer teknik än bara öppna sår och rinnande blod. Så har funderat på Alien, Alv, Demon och ungefär tusen andra saker. VARFÖR SKA DET ALLTID VARA SÅ SVÅRT?
Vad ska du klä ut dig till iår på Halloween? Plzz let me know! Behöver alla tips jag kan få.

聖猴

Mysig fredagslunch på Holy Monkey med Pontus!
Vi har verkligen inga planer för helgen, vilket både känns tråkigt och skönt. Skönt att bara kunna vara hemma och göra ingenting men ändå tråkigt för detta är enda tiden vi får tillsammans, så man vill ju göra något roligt med den tiden..

youtube.

Nytt på Youtube. Känns så himla stilrent och vackert!
Vad tycker ni om nya "headern"?
 Klicka HÄR för att komma till min YouTube-kanal.