♡nike rosherun flyknit♡

Panda har köpt nya skor till mig!!
Han har köpt ett par egendesignade NIKE Roshe run skor med Flyknit. Och såklart vårt couple-name där bak. Så sjukt fina! Och så himla gulligt av Pontus att göra ett par egna till mig. Tack Panda!♡
♡ ♡ ♡ 

dött hår.

Juste, haha!
Jag har ju glömt bort att visa er hur mitt hår blev, efter blekningen! Jag spelade in en video om hur jag gick till väga, för min utväxt var riktigt mörk så tänkte att det kanske skulle bli en bra video. Men såklart gick det inte som jag trodde... Går aldrig som man har planerat när man bleker håret, haha men det blev bra ändå, ni får se videon sen så förstår ni vad jag menar.

Disneyland

favoriter

Världens tråkigaste inlägg... Visar upp min nya fruktskål med mina frukter jag inte kan leva utan.
Men jag har blivit helt sjukt sötsugen på sistone. Vill äta hela tiden... Och nej jag är inte gravid, haha!
Mina favoriter: Nashi, Mandarin och vindruvor (måste vara från Sydafrika).
Har ni någon favoritfrukt?

Bleach

Jag har äntligen blekt min utväxt!!
Det var seriöst ett år sen jag blekte håret sist. ETT ÅR. Jag har velat testa och se om mitt hår skulle bli friskare och kanske starkare om jag lät det va så länge som möjligt. Sen så trivdes jag i en mörk utväxt med silver hår, hade vart snyggare med svart utväxt och silver/grått hår dock. Men det kanske jag kan färga någon gång?
 
Glömde att ta en före och efter bild... Men såhär såg håret ut förr iaf:

two more

En till Dream Catcher och en till Macramé klart!
Det är helt sjukt roligt att göra dessa. Kommer att göra flera snart. Kan inte slutaaah, hahah.
 
Vilken är eran favorit? Dreamcatcher eller Macramé?

Q&A

Jag och Pontus tänkte göra en Q&A-video om vår förlovning. SÅ FRÅGA PÅ!
Ni kan fråga om allt möjligt- förlovningen, bröllop, barn, framtid, planer osv osv.
Kommentera i det här inlägget eller skicka mig en Snap eller kommentera på Instagram!

💍 💍

 
NU ÄR VÅR FÖRLOVNINGSVIDEO UPPE!!
Hoppas ni gillar den! Vill ni att vi ska göra en Wedding Q&A eller liknande så kommentera gärna det!

Moondust

Ni får säga till om ni tycker det är tråkigt att jag skriver inlägg om mina tavlor!
Jag har som sagt inte visat upp mina skisser och tavlor så mycket de senaste åren, men jag har fått in en sån rolig teknik som jag använder mig av nu när jag målar. Den här tavlan är väldigt lik en annan som jag har gjort men denna blev mycket mer "blurrig". Ser nästan ut som ytan på en planet. Om Jupiter var grå, eller nått.

Ladurée

Jag köpte inte hem särskillt mycket från Paris. Jag köpte bara smink (var tvungen för väskan var ju borta) och en massa Macaroner! Jag köpte hem en låda från en av Frankrikes äldsta Macaron-Caféer som tydligen är väldigt omtalad. Killen som startade Cafét är nämligen kusin till personen som uppfann Macaroner! 
 
Man kan även hitta Ladurée i Stockholm, på Grev Turegatan 15. 
(Bilderna är länkar till deras hemsida)
Jag köpte i smakerna: Vanlij, kaffe, Marie Antoinette-Te, Citrus, och Pistage.

Polaroid Photos

Jag vet inte hur länge jag har tjatat om att jag vill få upp alla mina Polaroid bilder?
NU är det äntligen gjort! Pontus var gullig och borrade upp en hylla över sängen och jag dekorerade den med två anslagstavlor som jag har målat vita och gråa (från IKEA), lite kaktusar och buddha såklart. 
Det blev så himla fint! Älskar att få kunna kolla på mina minnen varje gång jag går och lägger mig och varje gång jag vaknar. Varje foto betyder mycket för mig.
Är jättenöjd!

Yezzy Boost 350

Gissa vad pontus köpte förra veckan... ETT PAR YEEZY SKOR!!! 
Ni anar inte hur otroligt vackra dom är i verkligheten, och sköna! Funderar på om jag ska ta och gifta mig med dessa Yeezy Boost 350 istället för Pontus, haha? 
Pontus har sökt och letat efter Yeezy skor i flera flera månader, och nu hittade han ett par för en billig peng (tror han lyckades hitta dom för bara 4000 kr) och dom är helt perfekta!
 
Om ni har några frågor om skorna, vart han hittade dom osv- kommentera gärna. Så ska jag fråga Pontus.

Dreamcatcher & Macramé

OJ vad jag hann pyssla igår kväll! Jag har velat göra en egen DreamCatcher hur länge som helst och igår när jag var ute på stan så passade jag på att köpa lite pyssel från Panduro.
Jag ville göra något annorlunda med ändå något som kommer att passa med min inredning, så jag gjorde en grå och vit DreamCatcher som är formad som en måne! 
Passade även på att göra en Macramé på en pinne jag plockade i Japan. 
Dom är inte perfekta, men för att vara mina första så är jag otroligt nöjd! VILL GÖRA FLER!

United Screens

Idag blir det Youtube-möte igen. Jag har nog glömt att nämna det här på bloggen men jag har blivit partners med United Screens! Efter en massa sökning och en massa möten, lite hjälp från Malin och bra tips från Moa så kändes United Screens bäst för mig! Utan tvekan. De flesta jag känner till eller följer på YouTube har gått med United Screens och dom har bara sagt gott om dom, så det var ett lätt val för min del.
Och hittills har dom vart helt otroligt gulliga mot mig, välkomnat mig varmt och med öppna armar!

After Work

Ikväll blir det min tredje AW den här veckan... Det är jätteroligt att få kunna komma ut med mina kollegor efter långa möten osv. Men ibland vill jag bara hem och lägga mig i sängen när jag har slutat. Bortsett från alla andra på kontoret så slutar inte mitt jobb när jag går hem. Måste fixa med bloggen, svara mail, hålla koll på sammarbeten och fixa för Youtube. Bara det är egentligen ett heltidsjobb!
 
Men det ska bli mysigt. Här är lite bilder från en tidigare AW:

Tatueringsskisser

Det händer rätt ofta att jag ritar egna tatueringar på mig själv eller andra, för att testa och se om ens ideér blir bra på huden. Men det var ett tag sen som jag visade upp mina "fake tattoos" för er!
Det är riktigt svårt att rita på huden med pennor... så använde en eyeliner-penna den här gången, vilket funkade jättebra. Synd att eyelinern tog slut bara, haha.
Detta är några tatueringar som Pontus är sugen på att skaffa. 
Tänk på att detta är skisser- så det ser väldigt kladdigt ut. Och detta är inget som någon har rätt att sno! Det är mina skisser och min art, så jag skulle verkligen uppskatta om ni tar hänsyn till det och inte tar mina ideér till er själva och snor dessa tatueringar. Taaack💕

H&M Beauty

Jag är en typiskt svensk som handlar allt, precis allt från H&M.
Och jag har blivit helt kär i H&M Beauty där dom säljer nagellack, smink och mycket annat.
Har dock inte köpt så många ögonskuggor, ÄN. För har inte plats för fler i min sminklåda. Men gud så bra dom är!
 Någon annan som har testat H&M Beauty's ögonskuggor?

Coolt

 En sak jag kom och tänka på för någon dag sen är att jag har besökt två av världens mest hemsökta och läskiga platser på planeten, och att båda dom här två ställerna har det gjorts skräckfilm av!
Och som en skräckis-älskare som jag är känns detta oerhört coolt!  Jag borde kanske göra detta till en "samlig", besöka de läskigaste platserna på planeten eller platser där man har gjort skräckfilmer av?
 
Kom och tänka på detta när jag såg den nya skräckisen The Forest, som är inspirerad från skogen Aokigahara (suicide forest) i Japan. Minns ni inte när jag var där kan ni läsa mina inlägg HÄR. och HÄR.
Och nu när jag var nere i The Catacombes så relaterade jag till filmen As Above, So Below och tänkte "jag MÅSTE ner i Katakomberna någon gång i mitt liv!".
 
Båda filmerna är riktigt bra så jag rekommenderar att ni ser båda! 
 
 

Första vloggen är uppe!!

 

sjuk...

Nu har jag vart sjuk i nästan två veckor. Jag har vart sängliggandes sen efter jag kom tillbaka från Paris. Men jag har jobbat på som vanligt endå, jobbat hemma hela förra veckan. Vilket inte var ett bra val. Tror det är därför jag inte har lyckats blivit frisk än. Jag har inte tillåtit min kropp att ta det lugnt helt än. 
Så igår så sjukskrev jag mig. Men redan idag så kände jag "nää, nu har jag vart borta från kontoret i nästan 2 veckor, jag MÅSTE tillbaka!"
 
Så nu sitter jag här, på kontoret, med världens snuva, kallsvettas, hostar stup i kvarten, ont i hela kroppen, och vill bara hem och gråta, haha...
Och jag valde sämsta dagen att komma tillbaka på också. För idag är det AW, så kommer inte komma tillbaka hem förrän vid 21-22:00-tiden ikväll. Men det ska bli kul, hoppas jag. Vi ska på Prison island och sen ut på Sushi bufé.
 
Håll tummarna för mig att jag klarar av den här dagen...
Jag ska fortsätta dricka min ingefära-shot och tycka synd om mig själv nu.

Disney Land Paris

Sista dagen i Paris så bestämde vi oss för att åka till Disney Land!!! 
Vi köpte ett paket pris där man kunde hoppa mellan parkerna fram tills stängning. Så vi gick runt mellan Disney Land Park och Walt Disney, åt en massa gott, åkte en massa roligt och hade det romantiskt!
Det är verkligen Happiest place on earth. Tröttnar aldrig på Disney. Har vart på tre olika Disney Parks nu, (Florida, Tokyo och Paris) men detta var Pontus första! Och han var helt till sig. Värmde hjärtat att se han så glad.
Kände oss som barn igen.
I look like a fat happy kid, haha!

Katakomberna

Redan dom två första dagarna i Paris så hade vi hunnit se det vi hade planerat att se och göra.
Så vår tredje dag blev ganska slapp, vi stannade kvar i hotellet till 12:00 och åkte sedan spontant för att gå ner i Katakomberna. Massgraven under Paris.
Det var sjukt sjukt sjuuukt obehagligt och helt ofattbart! Går inte att beskriva. Att veta att ALLT man såg där nere var äkta, att det har vart människor. Så sjukt.
Det sägs ju att det finns gångar i Katakomberna som är portar till helvetet.
 
Ville ni veta mer om Katakomberna så Googla gärna, ni kan hitta en massa häftig fakta och läskiga myter.
 
Souvenirer när man kom upp från Katakomberna.

a perfect ending

Vi avslutade vår romantiska dag med en perfekt kväll. Godaste sushin nånsin och en underbar utsikt på Eiffel tornet. Den här dagen kunde inte blivit mer perfekt!

Triumfbågen

Längst upp på Champs Élysées står Triumfbågen, en av Frankrikes mest kända landmärken.
Triumfbågen, eller Arc-de-Triomphe som den heter på franska, är mest känd för vad som finns under den – den okände soldatens grav. 
Runt Triumfbågen är även Europas största rondell. Det var verkligen kaos där, fullt med folk som ville fota, bilar som tutar på varandra och nä haha, kaos!

Champ Elysees

Vi vandrade sedan upp till den kända gatan Champ Elysees där vi gick runt, fikade, kollade affärer och kände oss stolta och nykära att vara förlovade!
Vi vandrade väldigt mycket denna dag. I stort sett hela dagen! Men det är ett måste om man är i Paris. Annars missar man så mycket av deras vackra byggnader och dörrar, haha.