"Kärlek är en allvarlig mentalsjukdom" - Platon.

Ikväll kommer min älskling på besök! :'D
Har inte träffats på över en vecka nu, vilket är väääldigt länge för oss!
Ska försöka fixa klart frågestunden, spela in del 3, redigera och fixa!
 
Vad ska ni hitta på denna vita fredag?

Love you so<3

(Den animerade bilden är tagen från google för typ ååår sedan, ifall någon undrar. tyckte den passa PERFEKT såattah)
 
Åhhh dog lite när jag hittade dom här bilderna! 
Har seriöst världens sötaste syster, helt underbar är hon! Har alltid kul med henne, om vi inte är sura på varandra för vi har tagit varandras kläder eller tagit slut på någon maskara, höh, men det tillhör ju att vara systrar! :D

HAH

Visste ni att...

Tänkte testa och se hur mycket ni läsare egentligen vet om mig!
Jag tycker jag är ganska öppen här på bloggen endå. Om mina problem, beskymmer, åsikter och tankar. Men detta är några episka sidor hos mig som inte många vet om:
- Jag kunde åka skidor när jag var endast 3år gammal? eller okej, var väl ganska nära 4års åldern, men endå! :D
- Det ilar i mina tänder när jag tar i bomull? På samma sätt som det ilar för vissa personer när dom drar gaffeln mot tallriken osv.
- Jag använder Lipsyl MINST 5 gånger per dag? River på läpparna (vilket jag hatar) så måste använda så ofta för att läpparna ska hinna läka...
- Jag har en skelett-sjukdom i fötterna som heter Hallux Valgus? Ingen allvarlig sjukdom men det kan göra olidligt ont ibland när jag går, samt att det ALLTID låter när jag rör mina fötter. Går inte att smyga på nätterna hahah
- Jag är BESATT utav kalla fingertoppar!<3 Sitter alltid och klämmer mina egna fingertoppar tills dom blir kalla för att sen "njuta" av känslan xD Har även märkt att jag sitter och klämmer Pontus fingrar omedvetet när jag är i min lilla egna värld eller får tillfälle :D
- Det äckligaste som finns är potatis och Marshmallows. Kan inte äta något utav de. går bara inte. Samt att jag har börjat tycka att kaffe, kakor och choklad är snusk :(
- Jag har Knorr (Aromat krydda) på precis ALLT jag äter. Har vart en vana sen vi gick på dagis och har därför väldigt svårt att äta mat som inte har knorr i/på sig.
- Jag skrattar som en jävla garnunge så fort jag hör någon prutta! Finns seriöst ingen stopp på mig då, vet inte vad som tar till mig, jätte pinsamt att skratta så mycket tills man gråter VARENDA GÅNG man hör någon fisa. Tycker inte det är något kul med det om jag tänker till men så fort jag hör någon, herremingud!
- När jag nyser låter jag som mosad fågelunge. Piper så högt och ljust att det skär i öronen :s
- Jag har slutat äta griskött. Inget religiöst, har bara hört så mycket dåligt, tex att det skadar människan i längden om man äter mycker gris, för det är så nära släkt med människan, eller något liknande. 
- Jag är DJUPT fascinerad av blod. Fast det kanske ni redan visste? ;D
 
Hur mycket visste du om mig egentligen? 
 

FANBILD<3

alltså Åhhh vet inte vad jag ska sägaaah, blev så otroligt glad när jag såg den här, ni anar inte!
Tack världens sötaste Amanda! <3
Fick däremot ingen länk/adress skickad utav dig så om du vill ha en länk här på bloggen (vilket jag mer än gärna ger efter att ha fått den här underbara bilden) så kommentera i inlägget så snabbt som möjligt!
 
Tack återigen!<3 Glömmer bort ibland vilka underbara läsare jag har :3
Det är NI lyser upp mitt mörker!

DEL 2

Del 2 skulle egentligen vart i en video som ni kanske förstog. Men den gick inte att spara om i ett annat filformat så gav upp. Gör del 2 i skriftlig form ist. Hoppas det inte gör något?
Del 3 kommer nog däremot upp i en video snart! ;)
Vem tar de fina bilderna och vad har du för kamera?
Det är nog för det mesta Pontus som tar de finare bilderna! (mina outfits, facelooks osvosv).
Annars är det jag som tar alla andra- bilder på saker, nya kläder, smink bilder osv.
Och när det är bilder på både pontus och jag är det oftast någon utav syrrorna som tar bilderna!
Kameran jag har är en Canon EOS 1000D:
hur många syskon har du (bilder om du kan)?

Jag har tre underbara syskon, alla yngre än mig.
Min sjukt vackra syster Renée. Som blir 18 nu i mars. Maxime. Som är mest lik mig utseendemässigt och som är 15 år gammal. Samt min halv syrra Filippa som är 12 gammal.
(old pics. men det får duga tills vidare!)
 
Hur gamla vill ni va när ni dör?
Hahah oj vilken svår fråga! Jag själv försöker att inte tänka så mycket på just den saken. Jag tar en dag i taget och dör hellre ung i vetskap om att jag har levt mitt liv än att ta det försiktigt och dö över 100.
Pontus däremot tycker det skulle vara kul att leva längre för att se hur världen långsamt förändras framför hans ögon. Teknologin osv.

Hur tycker ni att det känns och smakar när ni hånglar???

Höhöh vilken fråga! xD Men ah, vi brukar inte direkt "hångla", vi föredrar att pussas. Tunga förekommer men det är mer sällan. Och det smakar väl som... öh... ingenting, elr man tänker inte på det. ELLER HUR FAN SKA MAN SVARA? xD


Brukar ni hångla framför familjen och vad säger dom då?
 

Nej som sagt. "Hånglar" inte så värst ofta. Men även om vi gjorde det så skulle vi inte göra det framför familjen! Pussas är okej. Kramas, gosa, allt sånt. Men inte tunga osv framför familjen enligt oss. Känns för "privat".


Hur tycker eran familj om det här??


Vadå det här? xD Att vi är ihop eller va?

Våra familjer säger ingenting om att vi är ihop iaf. 

 

Klarar ni av att gå på toaletten inför varandra, prata om kroppsliga bekymmer typ flytningar, mens, förstoppning osv? 

Ja det gör vi. Allt förutom att gå på toaletten framför varandra. Vi är lite som Marshall och Lily från How I met your mother när det gäller den punkten- vill att det ska vara lite mystiskt sådär xD

 

Vill ni läsa koranen och lära dig om islam? 

Nej vi känner båda två att vi har lärt oss det vi behöver om Islam i skolan. Ren allmänbildning enligt oss. Och om vi skulle vilja fördjupa oss mer i religionen skulle nog intresset vara lite större för vår del.


Vill ni besöka moskén?

Jag skulle gärna vilja besöka Moskén! Inte för religionens skull utan mer för turist-grejen, det är en sån stor och mäktig plats, skulle vara sjukt coolt att få se den!


Tror ni på Gud?

Nej varken jag eller Pontus tror på Gud. Pontus släkt på sin pappas sida är väldigt kristna och samma sak gäller på min mammas sida av släkten, men vi har endå inte funnit någon tro i Gud. 

Jag själv, för er som inte visste det, är Buddhist och känner inte att jag behöver någon tro på något som är större än mig själv. 

 

Har du förlorat din oskuld??

Hahaha gillar att jag satte den här frågan direkt efter frågorna om Gud xD Men eh ah jag har förlorat min oskuld ja. Gjorde dock det väldigt sent för att vara en av dagens ungdomar. Jag var så bestämd på att vänta på den "rätta", att den skulle försvinna till min första kärlek osv. Så hann bli 17 år gammal innan det blev av för min del.

 

Var de han du förlorade din oskuld till?

Nej det var inte Pontus jag förlorade den till. Det var till min förra pojkvän, som jag är väldigt glad att jag förlorade min med. Han var min första kärlek och pojkvän och allt kändes bara rätt med han. Så ångrar inget. Värt att vänta xD

 

vill ni ha barn? och hur många barn vill ni ha?

JA. Jag vill ha MASSA barn! helst 5 styckna, öhöhö, minst tre!

Och pontus vill ha två eller tre säger han, inte mer! xD

 

 

gifta er i framtiden?

Ja i framtiden isånnafall! Om vi fortfarande är tsm då så vill vi gärna gifta oss. Inget vi planerar men om vi lyckas hålla i några år till, så, får vi se hur det blir.

 

När vill du gifta dig?

Vi båda har inget speciellt år eller tal på precis när vi vill gifta oss. När tiden känns rätt. När ekonomin och allt är på plats!

 

Hur ser ni på äktenskap?

Ingen utav oss ser det som någon religiös grej. Vi ser det mer som en kärleks grej, att lova varandras kärlek livet ut och starta ett liv tillsammas. typ.

 

är ni varandras livs kärlek? Tänker ni att ni typ ska leva ihop för alltid och så?

Det kan man omöjligt säga! Man vet aldrig vad som händer i framtiden. Om vi är varandras livs kärlek är också omöjligt att säga. Vi är varandras livs kärlek JUST NU. kanske man kan säga? Sen får vi se hur framtiden blir som sagt! ;)

 

 Har ni haft några funderingar på förlovning eller är ni sånna som tycker man ska vänta längre än bara 1år? 

Gillar att personen skrev "bara 1år" xD För det är precis vad det är- bara ett år! Vi har inte planerat eller what so ever om förlovning för vi tycker ett år är för lite! Även om man känner varandra  utantill och är jätte jätte kära osv så måste man endå vara realistiska. Tycker vi. Så nej vi har inte funderat så värst på den saken.


Har ni haft sex, om inte vill ni?

Ja vi har haft sex. Hade nog det lite för snabbt enligt oss också. Vi känner båda att om vi kunde resa tillbaka i tiden skulle vi ha väntat liiiite längre isf xD

 

Vem av er var det som föreslog att ni skulle bli ett officiellt par? 

Ehm. Jag ville nog det först. Men då var pontus osäker så vi drogs längre ifrån varandra där ett tag. Sen när Pontus märkte det så ville han ha tillbaka mig, så typiskt killar, och det var då som Pontus föreslog det mer öppet om att bli ett officiellt par. Men då sa jag nej, för tiden kändes inte rätt, och sånt där. Sen blev vi ihop! :DHar någon av er lätt för att bli svartsjuk? 

 

Vi berättar verkligen allt för varandra så nej. Det förekommer sällan.


Hur gör ni med era vänner? Umgås du mest med Pontus vänner, eller umgås han mer med din (än vad du med hans),

Vi umgås nog mest med mina vänner. Pontus har träffat alla mina närmsta vänner typ tusen gånger, känns det som, så det har blivit hans vänner också nu mera :D

 

 

har ni många gemensamma vänner?
Ah, Robin! Vår lilla Kines :3
 
 

Där ser man!

Today:

Shorta- ally capellinoSkeleton Halsband- Shock Konoha Halsband- Present<3 | Ring- Japan Loppisen Leggins- BikBok Skor- H&M Nit väska- Minns inte :(
 

Idag ska jag få en utbildning för Marknadsföring och finans skit angående ett jobb, vilket känns kul. Enda nackdelen är att jag inte har något intresse alls i marknadsföring eller what so eveeeeer!
Såattah, hahah, vi får se hur det går helt enkelt xD

One of the hardest parts of life is deciding whether to walk away, or try harder.

 
'
Tjollahopp! Här ligger jag med tovigt hår och mår allmänt dåligt. höh..
allt känns så sjukt meningslöst! precis som hela mitt liv är just nu, varför händer ingenting?
okej förlåt det kanske är mitt eget fel, ja gör inte direkt någonting åt saken, jag går bara och väntar på att få allting serverat. men just nu är det för mycket kaos i mitt liv för att jag ens ska orka göra något åt saken.

Saksamma. Ska sluta vara emo nu och sätta på en film eller nått :))):)):

Haha tur att man inte är så förtjust i pop musik då?

Dagens planer:

nu vet ni de!

Bilden länkar!

ASDFGH ge mig alla? :(

Nu vare klart!

 Nu har jag äntligen jul pyntat klart. Och blev jätte nöjd! Älskar julkänslan man får direkt när man kommer in till stugan :3
 Som ni ser har jag försökt hålla allt mitt julpynt i samma färger som min inredning, fast lagt till en massa rött såklart!
Älskar att blanda vitt, svart och guld med en Bohemisk/japansk inledning, och nu när julkänslan är här vill jag knappt lämna stugan min, haha xD
 

JUL PYNT!

Ikväll hade jag tänkt att börja jul pynta! Älskar julen, näst bästa högtiden (efter halloween). Julen ger så mycket känsla, väcker så många minnen och åh. 
Därför är jul pyntet super viktigt! Jag försöker alltid ha det så länge jag kan och pynta så mycket det går! :D

Ajdå :ss

Favorit kändisar!

 
Jag är inte så mycket för kändisar. Läser inga skvaller tidiningar eller what so ever.
Men det finns några personer i kändisvärlden som inspirerar mig brutalt och kan därför inte låta bli att älska dom!
Först och främst har vi:
Hon verkar vara en helt brutalt underbar och stark människa. För att inte tala om vacker!
Hon har vart min förebild i många många år nu. Det faktum att hon brinner så skarpt för att få slut på världens orättvisor och alla hennes välgörenheter inspirerar mig oerhört! Tack vare henne funderar jag också på att adoptera något/några barn så småningom eftersom jag, precis som hon, vill ha massa massa barn tihi :D
Plus att hennes tatueringar är brutala!<3
Älskar denna brud! 
Har gjort det sen jag såg filmen Trapped för första gången, hon va så söööt i den! Dakota började sin karriär med reklamfilmer och statistroller i olika filmer. Hon fick sin första stora roll i filmen I Am Sam. Efter det upptäckte man hennes skådespelartalang och hon fick fler och fler roller. 
Och Konstigt nog så älskar jag typ alla filmer hon har vart med i- Trapped, Uptown Girls, Hide and Seek, Cutlass (som också Kristen Stewart är med i),  Min vän Charlotte, Winged Creatures, Push, alla Twilight filmer!
För att han är världens bästa skådis och pappa!
Ah vad ska man mer säga om honom? Han är även filmproducent och rapartist. Han slog igenom som rapartist 1985 med artistnamnet The Fresh Prince och ah, sen vet jag inte mer xD
 
 
VILKA ÄR ERA FAVORIT KÄNDISAR? :D

Memphis May Fire- Miles Away

 
Jag är ett stort fan av Memphis May Fire. Skulle kunna tipsa om alla deras låtar, men valde Miles Away för jag tycker den skiljer sig lite från resten.
Pontus visade mig den här låten för någon månad sen och har inte kunnat sluta lyssna på den sen dess!
En helt underbar låt<3

My passion for life

Hahah tycker det är så kul att kolla igenom allt gammalt som jag har sparat från när jag var liten.
Pysslade som en liten tok när jag var mindre! Jag gjorde egna barnböcker, faktaböcker, egna tidningar, designade klänningar, designade dörrar, designade hus, gjorde collage och ah, you name it!
Inte för att jag anser att allt jag gjorde då är så speciellt fint idag, men att jag var så oerhört driven och passionerad med att använda min fantasi makes me proud :3
Önskar dock att jag var lika driven idag... men men, det vänder väl snart!
 
Och btw; rubriken står inte för att designa klänningar, haha, det står för att "pyssla" och använda fantasin genom att rita och skapa! jepp ;)

Ny kategori!

Tänkte ta och göra en liknande till vad de flesta bloggare har börjat med, men bortsett från att jag lägger upp Onödig/Random/Rolig fakta, så tänkte jag börja lägga upp en massa psykologiska fakta snuttar, troligtvis en varannan dag. Endast för jag tycker sånthär är så sjukt intressant och fascinerande!
Hoppas ni också gör det, och tycker att detta ska finnas på bloggen. Annars får ni säga till! :)
 

Photoshot with my tattoo, hiho!

Har lovat bättre bild på min senaste tatuering, så tänkte att det var dags nu!
Och nej- jag har inte färgat håret rosa, tyvärr, använde röd hårbomb i någon sekund för att få en tillfällig rosa färg. Försvinner i nästa tvätt..

The "evil eye".

Titta vad jag hitta när jag smått städade rummet mitt! :D
Har funderat på att köpa ett sånt här smycke av något slag under en längre tid nu, men det behövs inte längre! Jag pyssla ihop mitt lilla egna, hiho.
Vilket blir perfekt nu när Pontus har blivit bff med min bror... sitter bara och spelar tillsammans hela dagarna medans jag tråkar ihjäl. haha

But for now we are young

(från tumblr)
ÅH GE MIG ALLA :(((
Haha som ni kanske ser så har jag a thing för texter. Tycker det är så vackert och passar så sjukt bra på kroppen. Samt att texter har en mer klarare menning än bilder och symboler, om ni fattar vad jag menar?
Jag har mycket svårare för bilder på kroppen då det känns mindre betydelsefullt än texter. Känns som om det är lättare att ångra bilder än texter eftersom texter är mindre, lättare att dölja och matcha in med mer tatueringar osvosvosv.
Och en annan sak jag har fastnat för är färglösa tatueringar. Om det ska vara färg ska det vara MAX en färg i tatueringen. Så mycket snyggare! Enligt mig.
Precis som texter- mycket lättare att matcha in med kläder och andra tatueringar.  Allt blir så oklart, kladdigt och rent av för mycket med för massa färg i en tatuering ,enligt mig :)

Precis kommit hem efter-

Nu har jag sett den sista Twilight filmen!
Och måste få säga att den var riktigt bra faktiskt. Har inte läst boken. Vilket kanske bara är bra när den gäller den här sista delen? Har hört så mycket klagomål och ståhej om att filmen gjorde om (rätta mig om jag har fel) i stort sett hela slutet. 
Själv jag tyckte slutet var helt okej i filmen. Men det kanske beror på att jag inte har läst boken haha?
Och måste få nämna att fighting scenen var fucking awesome~ 
Jag är en nörd när det gäller superkrafter och en supermeganörd när det gäller fighting scener MED superkrafter.
Tex: sista Harry Potter filmen<3
 
Litet klagomål dock. Tyckte Renesmee såg så sjukt brutalt onaturlig och data-animerad ut igenom hela filmen, men speciellt som bebis. Såg bara failat ut. tyvärr.
 
Annars en väldigt bra film enligt mig!
 
Haters gonna hate :D

Twilight tonight!

 
Hahaha vet inte om ni ser det men det ska föreställa mig och Pontus som Edward och Bella.
Redigerade bilden lite för mycket, öhöh.
 
Anywayssss, ikväll blir det äntligen bio igen! Åh vad jag älskar biokvällar. It's the best<3

Blue

Saknar färg i håret...Vet inte om det beror på att mitt hår har blivit mer gul-blont än vit-blont eller om jag bara saknar färg i mitt liv? Har ju typ aldrig färg på mina kläder, smycken eller smink.
Samt att jag har funderat på is-blått ett bra tag nu. Så sjukt vackert ju! :(

Stress-ritat!

Jag nog seriöst världens lataste människa. Och nej jag överdriver inte bara för att jag har sovit någon timma mer än vad jag brukar. Jag är så lat att jag inte ens orkar bry mig mer. Har försökt vända tillbaka på dygnet i nästan en vecka nu, men inget funkar. Har sovit 18 timmar idag. Skönt men pinsamt.
För har så brutalt mycket som måste bli gjort!
Måste hitta ett heltids jobb. SNART.
Fixa håret. Klippa och färga.
Julklappar. Vilket kommer att bli svårt för är helt pank atm.
Och åhhh. damp. Hann iallafall ta mig tid och skissa upp en teckning lite snabbt idag för att lugna ner mig själv.

Yesturday

 
Bilder från idag. Eller från igår rättare sagt. haha.
Pontus har fixat klart del 2 på frågestunden! Woho! Men kan inte spara ner filen i datan... Samt att jah ser så otroligt trött ut under hela filmen såattah.
Men den kommer nog upp snart endå ska ni se! ;)

Agnes Obel- Riverside

 
 
 
Bara för att den här låten är så sjukt läskig och vacker på samma gång. Creepy med andra ord.
Anyway, kan inte få nog av den!
 

Favoriter från Romwe's New in:

 
 

Twilight- Breaking dawn Del 2!

hihihohoho!
Jag är inget Twilight-fan direkt, men tyckte den senaste filmen Breaking dawn del 1 var så otroligt bra så bara måste se hur det slutar!
Vet inte om det var hela Bella-blir-ful-och-dör grejen som Del 1 hade i fokus eller bara nyfiken på bebisen som fick mig att äntligen fatta intresse för Twilight xD

DEL 1

 
 
 
 

släktträff, typ

Ikväll blir det en helkväll ute med hela släkten från pappas sida, plus släktingar från bonusmammas sida.
Käka på resturang och vandra i stan är planerna!
Så blir därför troligtvis inget mer inlägg ikväll, ni kan dock följa allt på instagram ;)
 
Ha det king! tjingeling!

Filmtips

Jag och älsklingen har sett den här filmen förut, men tänkte se den ikväll igen eftersom den var så bra!
Och då tänkte jag passa på o tipsa er om den oxå
den här filmen är väldigt annorlunda för sin genre, vilket gör den sjukt sevärd
den börjar som värsta B-skräck komedin, sen blev man totalt överraskad
och därför ger jag den 5 droppar näsblod!

Felt like sharing some cuteness with you guys

 

Tattoo sketching!

Har blivit tatuerings beroende, hiho, så har skissat upp en massa katt-skallar (fyfan vad fult det låter) som jag gärna skulle vilja tatuera in en vacker dag! :D
 

Missnosebleed goes

 
Lånade syrrans mörkblonda/ljusbruna peruk bara för att jag inte har färgat håret på ett tag, samt att jag kände för en förändring, hihi :3

Fanbild!

Tyckte den här bilden var helt sjukt fin och texten saknar jag ord till, så var bara tvungen att lägga upp den här och visa den för er alla!
Blir så brutalt glad när jag känner mig uppskattad, när jag vet att det finns en massa fina personer som står bakom min rygg. Att det finns en del folk som läser min blogg för att dom faktiskt tycker om den!
YOU GUYS ROCK!
Och tack återigen Kate. Du gjorde min dag<3
(Klicka på bilden eller ->HÄR<- för att komma in till Kate's blogg!)

Yo!

Bara för att jag ser så pinsamt creepy ut när jag ler... xD

Det är -20 grader, på tvn rullar dåliga amerikanska serier utan slut.

Man vaknar från att solen forsar in igenom fönstret och bildar mönster på min säng.

Man vaknar och minns din kropp på mina skrynkliga lakan, samma lakan som vi brukar ligga på.

Detta betydde ingenting för ett år sen, liksom musik bytte innebörd efter dig.

Det jag försöker säga med det här inlägget är att jag saknar min älskling. Jag klarar knappt en dag själv nu för tiden. Ensamheten skrämmer mig, eller jag skrämmer migsjälv när jag är ensam. Blir antingen läskigt super-aktiv eller helt tvärtom. Haha.

Och på tal om älsklingen så har jag börjat samla ihop alla frågor till frågestunden som vi har fått än sålänge.

Över 60 frågor om oss som ska bli brutalt kul att svara på, hiho! Men frågestunden fortsätter ett tag till, så, om ni kommer på något mer att fråga så var inte rädda att kommentera! ;)

 

 

Åh! Jag vill kunna shoppa sooo bad...

make up!

Alla borstar och liknande köper jag alltid från H&M och alla IsaDora-produkter (mitt favorit märke på smink btw) finns att köpa hos bla Kicks.

Q & A

Nu när jag och Pontus har överlevt ett helt år tillsammans tänkte vi dra igång en frågestund för er alla!
tex: Det bästa/sämsta med Pontus/mig? Det knasigaste med pontus/mig? Kärlek vid första ögonkastet? You name it!
Vi svarar troligtvis på alla svar i en video-blogg, så se till att fråga massa massa! ;D

Who I am in pictures:

Text och idé från Viras!
Hon gjorde ett inlägg om vem hon är i bild  och uppmanade hennes läsare om att göra samma sak, tyckte det var en jätte rolig idé, så antog självklart uppmaningen! :D
Någon som kan gissa vad bilderna står för? ;)

R.I.P Mitch Lucker

De flesta vet säkert redan om att Mitch Lucker från Suicide silent är död. Står överallt på facebook, instagram och bloggar. Men kunde inte låta bli att göra ett inlägg för honom iallafall... 
Älskade han och hans musik! Åh känns så orättvis... R.I.P Mitch<3
The Lucker Stomp
 
"Mitch Lucker’s daughter, Kenadee Isis Lucker (age 5) holding a candle for her daddy at The Candlelit in Huntington Beach, California. It broke my heart seeing this because throughout all the times I saw Suicide Silence live, she was always there and I swear I’ve never seen such a beautiful bond between a father and daughter. It was clear how much Mitch cared about his daughter and she for him. She is obviously too young to understand the whole situation but one day she will know what an impact her father left in this world. Mitch was like family to many and im honored to be part of the candlelit with the other hundreds of people that showed up. You will never be forgotten Mitch. You left your dent in this world and it will always be here. R.I.P Mitch Lucker and much love to all your family, friends, and fans."
 

Creepy Disney

 Har småfixat en gammal teckning jag hittade hemma. Kände att den hade potential.
Skulle dock kunna fixa den i evigheter. Den kräver så sjukt mycket djup tyvärr xD
Inspirationen fick jag från någon gif på Tumblr, har jag för mig, var som sagt ett tag sen.
Samt att typ alla ritar Creepy-Disney-pictures nu för tiden haha xD

NY Design!

Åh vad jag har längtat efter en ny design! Helt galet. Och ännu mer ÅH till själva designen- Älskar den!
Helt perfekt. Och allt är denna söta tjejs förtjänst:
Hon förstod precis vad jag var ute efter! Jag vet seriöst inte hur jag ska kunna tacka henne tillräckligt. 
<3

9 easy steps!

Fick en kommentar och några mail om hur jag gjorde min Halloween sminkning igår.
Så har fixat hela morgonen och lyckades göra sminkningen igen för att visa er 9 enkla steg!
Så här kommer dom:

Sen är det klart! Enkelt va?
Hoppas det här inlägget dög. Om det är något jag har missat eller något ni inte fattar så kommentera!
(Bild under är från min Instagram, så ursäktar den dåliga redigeringen)