Lime Crime Velveties

Jag har hört att Lime Crime Velveties har sjukt bra pigment i sig och färgerna är helt otroliga!
Nästan alla Lipsticks från Lime Crime är perfekta men dessa är mina favoriter just nu.
Cement- LÄNK | Teddy Bear- LÄNK | Bloodmoon- LÄNK | Pumpkin- LÄNK | Squash- LÄNK |
Moonstone- LÄNK | Cashmere- LÄNK | Buffy- LÄNK | Shroom- LÄNK | Trouble- LÄNK
elinbohman.blogg.se

Om du inte hört om Lime Crime-skandalerna så googla upp dem, särskilt om du tänker gå ut med att du använder produkterna i blogg och youtube då vissa fullkomligt avskyr Lime Crime.

För att dra det kortfattat:
1. De går ut med att de är 100 % veganska och cruelty free, men i sina ingredienser har de använd icke-veganska produkter och när de blev konfronterade raderade de innehållsförteckningen men behöll innehållet. En del av deras produkter är även inköpta från andra mindre företag och sålda mycket dyrare (vissa av dem från kina vilket betyder att de inte är cruelty free).

2. Deras hemsida blev utsatt för en hacker-attack eftersom att ägarna inte ville betala det lilla extra för att hålla den säker. Tusentals av kunder blev av med pengar och en tjej fick hoppa av college för att hela hennes college-fund blev stulen. De kompenserade inte någon, skyllde ifrån sig och det tog dem veckor att ens nämna problemet. Det stod inte på deras sida heller att deras säkerhet inte uppfyllde kraven som den MÅSTE göra.

3. Deras nya Metal-foil ögonskuggor möglar och de vägrar ge kunderna pengar tillbaka eller göra något åt det, istället säljer de på dem som vanligt. Och vi snackar inte att några stycken gör det, utan mer än hälften av produkterna som skickats ut har börjat mögla.

4. Förutom allt detta vägrar de göra någonting om de skickat fel i en order, om en vara uteblivit, om kunden vill göra en retur, osv. Om du inte lägger ut det på sociala medier och får EXTREMT mycket uppmärksamhet får du inte ens ett svar, och du blir blockad från deras instagram om du lämnar kritik eller en 'negativ' fråga.

5. Sist men inte minst har ägaren Doe Deere attackerat folk som givit negativa reviews, kritiserat dem eller dylikt. Inte bara att hon kallar folk saker utan hon har även slagit ner på personernas etnicitet och sexualitet.

Så om du vill köpa från Lime Crime är det ditt val, de har ju trots allt väldigt fina färger på läppstift och så, men tänk på vad du associerar dig, din blogg och din youtube med. Jag skulle fortsätta följa dig, men det finns de som inte skulle.

2016-10-29 | 10:45:20
URL: http://elinbohman.blogg.se/
Anonym

Håller med kommentaren här ovanför. Visst, alla företag drabbas av små skandaler hit och dit, men de flesta bryr sig iallafall om sitt rykte då och försöker gottgöra kunder på bästa sätt. Så är inte falled med Lime Crime.
Ägaren (Doe Deere) startade Lime Crime för runt 10-15 år sedan genom att härma/kopiera andra indieföretag. Hon kunde köpa in andra företags ögonskuggor sen packeterade hon om dem och skrev Lime Crime på. När hon har blivit konfronterad gällande detta har hon betett sig sjukt oproffesionellt, skyllt ifrån sig.
Privat är hon en människa med riktigt dåliga värderingar och skev människosyn. Hon har klätt ut sig till Adolf Hitler under en Halloween. Okej, det är sånt hon gör privat, jag vet. Men det är inte acceptabelt med tanke på vad den mannen gjorde mot miljoner människor. Att man då väljer att klä ut sig till honom är helt galet. Hon är en dålig människa och hennes företag ännu värre. Jag skulle inte råda dig till att köpa från Lime Crime. Köp från Sugar Pill istället. Och de ÄR veganska, och inte bara säger att dem är det som Lime Crime gör. Sugarpill var dessutom ett av de företag som råkade ut för Doe Deere. Det var från bland annat dem hon köpte in ögonskuggor och paketerade om.

2016-10-29 | 12:00:35
Daniella 🌙

Älskar lime crime, har flera av deras läppstift både i vanlig form och liquid lipsticks. har du sett deras perlee-format? *_*

2016-11-14 | 13:36:37
URL: http://vapenbroder.blogg.se/☯Namn:
Kom ihåg mig?

☯E-postadress: (publiceras ej)


☯URL/Bloggadress:


☯Kommentar: