BabyFace:

Har känt mig väldigt kreativ den här veckan, så tänkte passa på och gjorde en till "tecknar tips" åt er eftersom jag har fått många frågor och önskemål om att göra fler såna. Vilket jag btw älskar att ni läsare gör! När ni säger vad ni tycker fattas här på bloggen och kommenterar när det är något ni vill se mer utav. Hjälper mig otroligt mycket ska ni veta<3
Anyways, ritade ett bebisansikte den här gången eftersom det är ganska så annorlunda från vanliga ansiktsdrag.
A. Börja med att dra en tunn båge som senare ska bli bebisens profil samt markera där näsan ska sitta med ett litet stäck.
B. Dra två lösa sträck där toppen utav näsan ska sluta och där munnen ska sitta. Dra sedan en väldigt skarp kurva som blir näsbenet och dra sedan en lika skarp kurva som ska bli hakan.
Bebisar har väldigt runda och skarpa ansiktsdrag så var inte rädd för att ta i!
C. Rita nu ögon. Tänk på att göra ögonen ganska så stora. Och rita sedan de stödlinjer du behöver för att bättre kunna rita näsan, munnen och resten utav ansiktet senare.
Sen är det bara att fylla i och skugga. Jag gjorde inte så mycket utav den biten, mest för att enkelt kunna visa er bättre hur mina penndrag går. Lite skuggning vid ögonen, mungipan och under näsan brukar oftast räcka för att skapa tillräckligt med djup, enligt mig.
Notera även att jag har gjort ögonbrynen som en regnbåge över ögonen. Bebisar har oftast väldigt små och tunna bryn, helt utan form. Så gör inga "nogranna" bryn. Tänk inte så mycket på dom alls med andra ord, bara dra en båge över och låt det vara "ovårdat".
Och glöm som sagt inte att bebisar är väldigt knubbiga och runda av sig var inte rädd för att runda till allt med skarpa profiler med små hakor & näsor och fylliga kinder!
 
Hoppas mitt tips var till nytta och att ni fattade min beskrivning, haha!
J&L

wow sjukt duktig!

2013-04-03 | 18:03:54
URL: http://nightcreepers.blogg.se
Ma-yo chan

Du är jätteduktig! nu blev jag jätteinspirerad ^^

2013-04-03 | 18:33:38
URL: http://mayochan.blogg.se
Pam-RandompiecesofaMind

Du är ju bra på att rita!:D..

2013-04-04 | 09:13:08
URL: http://punkpoeten.blogg.se
Chiaki

Åh så duktig du är!

sv: haha ingen orsak ^^
KRAM<3

2013-04-04 | 16:24:01
URL: http://stiftpennan.blogg.se
Demonia - Alternativ blogg

Jätteduktig ^^

2013-04-04 | 17:56:45
URL: http://demonia.blogg.se
KawaiiDanni

Sv: Ja antingen det eller så hittar jag dem bara inte Q ~ Q

2013-04-04 | 18:49:01
URL: http://dabbigirl.blogg.se



☯Namn:
Kom ihåg mig?

☯E-postadress: (publiceras ej)


☯URL/Bloggadress:


☯Kommentar: