Minatomirai

Idag lyckades vi åka till Minatomirai station för att kolla runt lite. Lyckades hitta några saker vi behöver samt en massa underbara affärer som vi ska shoppa loss i senare!
 
Åt på en superfin resturang idag btw. Rolig historia- Vår husvärd är så gullig. Vi stötte på han på vägen hem och han frågade oss om vi ville ha skjuts, men vi sa nej för vi skulle till mataffären på vägen, så han erbjöd att skjutsa oss dit ist men sen när vi väl var där så ville han betala för allting! Han vägrade låta oss betala. Samt att han skulle bära alla kassar också.
Men det är inte allt! Sen när vi väl var på väg hem igen så frågade han på japanska om vi skulle äta (han kan bara japanska), men vi kan inte japanska så bra än så vi fattade inte helt vad han menade, han sa cooking, så vi trodde att han menade om vi skulle LAGA mat hemma (vilket vi skulle) så vi sa ja och sa att vi skulle testa Pasta. Då säger han att vi ska upp till huset, lämna alla saker för att sedan åka iväg igen för att äta ute! Och han bjöd på ALLT, igen!
Världens gulligaste, och det läskiga är att alla japaner vi har stött på är såhär övertrevliga!
Nästan läskigt haha.
 
Och pastan vi åt var heeeelt underbar. Herregud. Visste inte att japaner var så bra på pasta. Det var verkligen som min systers kompis sa- pasta i japan är så gott att man nästan vill gråta!
åh<3
Katsikai

Japaner är ju jätteartiga jämfört med vi européer xD omg kläderna!klääderna!! <3333 Om du far ti Tokyo visst far du ti Harajuku?:OO

Svar: absolut!!! :'DD
MissNosebleed

2013-10-05 | 09:14:01
URL: http://katsikais.blogspot.com
Lilly

Shit vilken snäll husvärd ni har. :P Önskar folk var lika snälla/trevliga här i Sverige.

Svar: jah men ellerhur!? :O
MissNosebleed

2013-10-05 | 22:49:38
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Pontus <3

Åh va sjukt trevlig x))

Verkar vara ett helt underbart land :3

2013-10-06 | 09:22:27
Sam ★

Haha men shit! Man märker verkligen skillnad på japaner och svenskar... HAHHA

Svar: hahah jaaaah gud ja! STOR skillnad xD
MissNosebleed

2013-10-09 | 23:12:44
URL: http://simsky.blogg.se



☯Namn:
Kom ihåg mig?

☯E-postadress: (publiceras ej)


☯URL/Bloggadress:


☯Kommentar: