Mirai Nikki

En sak som många läsare ville se mer utav här i min blogg var Anime. Så jag passar på och visar en anime som jag håller på och kollar på just nu. Den heter Mirai Nikki och den är en väldigt creepy anime. 
Animen handlar om en kille som heter Yukiteru som är en antisocial ensamvarg i högstadiet som inte interagerar med folk, utan han "observerar" allt omkring sig istället och skriver ner alla sina iakttagelser av sin omgivning i sin mobil, i en dagbok. Men en dag så börjar hans mobil att visa framtiden utan att han skrivit något, och han får reda på att det är en så kallad framtidsdagbok. Han får sedan reda på att han ofrivilligt är med i ett spel med 11 andra spelare med varsina såkallade framtidsdagböcker. Spelet går ut på att dom ska försöka döda varandra med hjälpa av sina framtidsuppdateringar. Animen handlar samtidigt om att Yukiteru försöker hålla en galen karaktär som heter Yuno i styr. Och jag kan säga att den tjejen gör hela animen underbart creepy!
 
Jag ligger bara i mitten utav serien än sålänge, men jag tycker att animen har lyckats riktigt bra hittills, bra handling, läskig och obehaglig. Karaktärerna är också väldigt minnesvärda och passar perfekt till seriens tema!
 
Hittade dock ingen bra trailer till den här animen tyvärr... så om ni är sugna på att börja se den här animen nu så gör det! Jag rekommenderar den ;)
Hanna

Riktigt roligt med Anime-tips! Har velat se Mirai Nikki länge, men nu ska jag ta tag i det och se den en gång för alla ;)

Svar: Roligt att höra! Tycker det låter som en bra plan! ;)
MissNosebleed

2014-02-11 | 16:24:41
URL: http://Hanziie.wordpress.com
Tokyo -Love

Uschan, låter väldigt creepy!

2014-02-11 | 17:26:43
URL: http://sakuradesu.blogg.se/te
LORISSA LOVEBOMB

Men huu, det lät ju svinläskigt!!

2014-02-11 | 18:04:27
URL: http://lorissalovebomb.se
Johanna

Såg Mirai Nikki för ett tag sedan och jag älskar den! En asgrym anime som fler borde titta på. :) Tror jag ska börja kolla på Deadman Wonderland som du skrev om i ett tidigare inlägg. ;)

2014-02-11 | 20:08:58
Emilia ^^

Mirai Nikki är as bra en av mina favorit animes <3 :D

2014-02-13 | 15:44:27
URL: http://freaksmile.blogg.se
Ronja

Jaa, följde första säsongen slaviskt - loved it! Men tröttnade efter halva på andra säsongen tyvärr :(

2014-02-17 | 12:42:05
URL: http://rustandstardust.blogg.se/



☯Namn:
Kom ihåg mig?

☯E-postadress: (publiceras ej)


☯URL/Bloggadress:


☯Kommentar: