Attack on Konbinis!

Alltså convenience stores här i japan är det bästa som finns! Man kan verkligen hitta allting där inne för superbilliga priser. Man kan även ta ut pengar, gå på toa (om man måste), kopiera papper eller bilder gratis, köpa mat, tidningar, kläder, smink, drycker och massa annat!
Just nu har 7-Eleven här i Japan en kampanj med animen Attack on Titan! Så man kan köpa en massa söta saker, och till och med vinna prylar om man samlar på sig tillräckligt många klisterlappar som sitter på vissa av 7-Elevens produkter!
Så himla roligt ju. Varför kan inte Sverige ha en massa bra convenience stores? Visst vi har några, som 7-Eleven, men allt man kan göra där är köpa dyr fika, godis och tidningar... Inga Attack on Titan erbjudande där inte :(
Tokyoyo

Måste börja kolla på Attack on Titan, min sambo är helt inne i den men jag har inte lyckats se den än. Kombinis är så himla bra! Saknar det som tusan.

Svar: Den animen är den bästa sen Pokémon! Helt ärligt, den är underbart bra på alla sätt! <3
MissNosebleed

2014-06-26 | 11:42:20
URL: http://tokyoyo.se
nanna

Då var det bestämt, jag ska till japan nu xD

Svar: Hahah tycker jag låter som en awesome idé! ;D
MissNosebleed

2014-06-26 | 15:48:46
URL: http://cutefear.blogg.se
Martina [Eluminél]

Jag har ju fått en flipp på alla Pokémon figurer man kan köpa på convenience store:sen här. Och de säljer ett helt hav i min mataffär... försöker verkligen skärpa mig, haha!

Svar: haha jasså? Säljer dina Konbinis Pokémon? :O
MissNosebleed

2014-06-27 | 10:08:54
URL: http://www.eluminelart.blogg.se
Martina [Eluminél]

Ja, de säljer små samlar figurer typ, med en äcklig godis i och ett klistermärke (haha) det är ju rätt uppenbart för barn men jag lär ha en hel Pokémon samling när jag kommer hem : D

Svar: Haha ÅH, skulle lätt köpt en massa också! ;)
MissNosebleed

2014-06-28 | 03:57:40
URL: http://www.eluminelart.blogg.se☯Namn:
Kom ihåg mig?

☯E-postadress: (publiceras ej)


☯URL/Bloggadress:


☯Kommentar: