日本料理
Tycker man hör mycket om att bl.a. japansk o kinesisk mat man äter här inte är alls samma som om man skulle äta den på plats där. Hur tycker du om det, är det någon större skillnad? =)
ÅH tack för tipset, ska testa och köpa dom också!
@BeckaBubbelgum: Skrev ett inlägg om detta, angående just sushi, igår faktiskt. Kolla gärna in: http://tokyoyo.se/
Förstår att du saknar den japanska maten, den är ju så god och om man inte lagar själv så svår att få tag på här hemma i Sverige. Förutom sushi då.. Köpte en japansk riskokare under förra Japanresan, och är SÅ nöjd! Hade en "vanlig" riskokare innan som ju var ett stort steg upp från kastrull- men denna japanska är grymt bra!
Kan rekommendera att köpa lite dyrare ris, på exempelvis japanska eller asiatiska affärer. Det är stor skillnad!
Vad är det för spännande dressing?
Hoppas också att vi får se lite bilder på den färdiga maten, smarr!
Visa upp mer mat på bloggen!!
SV: Jaha, låter spännande. Får se om jag kan hitta den och prova.
Vi hade ingen riskokare i Japan faktiskt, men har haft en basic hemma sen jag flyttade hemifrån (2005 typ). Så nu tyckte jag att det var dags med en ordentlig!
ah sushi är så himla gott! :)
lidls asiat-veckor ar sa himla bra! dyker upp ungefar var 4-5e vecka